Huopakattoremontti Inari

Huopakattoremontti Inari, elämäsi viisaimpia sijoituksia, kun tilaat työn timantinkovilta ammattilaisiltamme! Jos pankkitilisi ei ole ehtymätön runsauden sarvi, kannattaa rahat käyttää järkeviin hankintoihin – kuten uusi huopakatto vanhan tilalle.

Lappi on sääolosuhteiltaan karua aluetta, ja Inari-Utsjoki-Sodankylä-Kittilä-Enontekiö-seudulla luontoäiti laittaa huopa- ja bitumikatteet koetukselle tämän tästä. Siksi katon kunnossapitoon kannattaa panostaa ja tarvittaessa teettää huopakattoremontti, mikäli kate ei meinaa pysyä kunnossa huoltojen ja korjausten avulla.

Väitämme, että huopakatteen uusiminen on paljon fiksumpi investointi kuin vaikkapa design-sohva, kaikilla herkuilla varustettu taulutelevisio tai ärhäkkä moottorivene. Sohva, telkkari tai vene ei paljon lohduta, jos vedet tulevat katosta läpi tai katto romahtaa lumitaakan alla…

Mitä sanot, laitetaanko tilaus jo tulille? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Inarissa sijaitsevassa kohteessasi näiltä näppäimiltä!

Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Inarissa ja lähiseudulla varmoin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin kaikille rakennuksille ja katetuille rakennelmille. Otamme mielellämme käsittelyyn mm. omakotitalot, kesämökit, kala- ja hiihtomajat, autotallit, grillikodat ja laavut, varastorakennukset, saunat sekä aitat, huussit ja liiterit.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Inarissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Inarissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Inarin alueella!

Palahuopakattoremontti Inari – varmistaa kattosi kuormankeston talvisissa olosuhteissa

Palahuopakattoremontti Inari, varmistaa kattosi selviävän talven koitoksista vankkumatta myös ensi vuonna. Lumi on huopa- ja bitumikatteiden arkkivihollisia, mutta huopakattoremontin jälkeen tiedät kattosi sietävän raskastakin lumitaakkaa mukisematta!

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Inarissa sijaitsevassa kohteessasi on työn alla, uusimme katoltasi ja sen välistä kaiken huonokuntoisen. Jos katon välissä lymyilee esimerkiksi lahoja puurakenteita tai jo aiemmin lumitaakan alla ratkenneita kattopalkkeja, vaihdamme ne uusiin ilman muuta.

Samalla varmistamme, että katon rakenne on muutenkin sellainen, että sen kuormankestoon voi luottaa kaikissa olosuhteissa. Joskus esimerkiksi katon rakennuksen tai edellisen kattoremontin aikana on saattanut tapahtua kämmejä, joiden vuoksi katto ei ole niin kestävä kuin pitäisi…

Pidä silti mielessä, että kaikesta huolimatta lumet täytyy käydä tiputtamassa uudeltakin huopakatolta aika ajoin – kattosi kuormankestolla on rajansa senkin jälkeen, kun huopa- tai palahuopakattoremontti Inarissa sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa. Onneksi kauttamme järjestyvät myös huopakaton lumenpudotukset Inarissa ammattitaitoisesti ja kohtuullisin, kotitalousvähennyskelpoisin kustannuksin!

Huopakaton uusiminen Inari – hyvä tilaisuus asennuttaa myös uusia kattoturvatuotteita!

Huopakaton uusiminen Inari, urakan yhteydessä uusimme katon ja kattotuotteet. Samalla huopakaton uusiminen Inarissa sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden myös täysin uusien kattotuotteiden asennukseen, mikäli kattosi varustuksessa on nykyisellään puutteita.

Saisiko olla esimerkiksi uusia kattoturvatuotteita? Vastoin yleistä käsitystä huopakatollekin voi olla kannattavaa asentaa muutamia kattoturvatuotteita (esim. lumiesteet, lapetikkaat, kattosillat, kattopollarit). Huopakaton pinta on karhea, mutta kattoturvatuotteet helpottavat silti katon huoltotöitä huomattavasti, säästävät herkkää katemateriaalia katolla liikuttaessa ja tekevät myös pihalla liikkumisesta turvallisempaa.

Inarin leveysasteilla varsinkin lumiesteet voivat olla fiksu hankinta. Lumiesteet mahdollistavat hallitun lumenpudotuksen jyrkiltäkin katoilta.

Lumiesteiden ja muiden kattoturvatuotteiden ohella asennamme varmoin käsin esimerkiksi nämä kattotuotteet: sadevesijärjestelmät, pieneläinesteet, piipunhatut, lintupiikit ja -verkot, kattoikkunat, kattokuvut, kattoluukut ja aurinkopaneelit.

Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisin varustein uusi huopakattosi kruunattaisiin! Kun huopakaton uusiminen Inarissa sijaitsevassa kohteessasi on työn alla, kaikkien kattotuotteiden asennus onnistuu meiltä harvinaisen helposti ja edullisesti.

Kauttamme on saatavilla myös rahoitusta huopakaton saneeraukseen. Älä siis jätä hyviä investointeja tekemättä edes Matti kukkarossa!

Palahuopakaton uusiminen Inari – palvelemme mielellämme myös saarikohteissa ja muissa hankalakulkuisissa sijainneissa!

Palahuopakaton uusiminen Inari, riennämme hätiin osoitteeseen kuin osoitteeseen! Meiltä voit tilata huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Inarissa mihin vain – meille on kunnia-asia, ettei yksikään huopakattoparka Inarin seudulla joudu kitumaan tuskissaan tarpeettoman pitkiä aikoja.

Taajamakohteiden ohella huristelemme mielellämme myös haja-asutusalueille ja maaseudun rauhaan. Meitä eivät haittaa nimismiehen kiharat remonttikohdetta lähestyttäessä, ja meiltä voit tilata huopa- tai palahuopakaton uusimisen Inarissa jopa sinne saaressa sijaitsevalle kesämökillesi.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja kutsu meidät kurkkaamaan kattoasi ja arvioimaan sen kunnostustarpeet. Käynnin jälkeen annamme mielellämme loistotarjouksen huopakattosi ”avaimet käteen”-remontista – se sisältää myös matka- ja kuljetuskulut (remonttikohteen sijainnista riippumatta).

Huom. jos annat luvan, voimme käväistä katsastamassa kattosi poissa ollessasikin. Tämä voi hieman nopeuttaa kattoremontin tarvekartoitusta ja kustannusarviota. Ripeäliikkeiset huopakatemestarimme ovat aktiivisesti liikekannalla päivittäin, joten hyvällä tuurilla olemmekin jo siellä päin!

Koska voimme aloittaa? Laita huopakattoremontti Inarissa tilaukseen jo tänään!

Tuntuuko siltä, että huopakaton remontointi tai uusiminen Inarissa sijaitsevassa kohteessasi alkaisi olla hiljalleen ajankohtainen? Laita urakka tilaukseen kipin kapin – mieluiten jo tänään!

Huopakattoremontin kanssa ei kannata vitkastella syyttä suotta, sillä remonttia vartoessaan kattosi saattaa ajautua luvattoman kehnoon kuntoon. Voi hyvinkin olla, että iäkäs kattoparka laskee alleen ja kastelee yläpohjan rakenteet pahemman kerran. Sitten katon saneerauksesta ei enää selvitäkään pelkällä kattohuopien vaihdolla, sillä korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää katon väliin mitään ”mätää”.

Esimerkiksi kattopinnan kiihkeä sammaloituminen, halkeilu, alati lisääntyvät vuodot ja vuotoriskit, katon kupruilu ja painuminen ovat merkkejä siitä, että huopakaton remontointi Inarissa sijaitsevassa kohteessasi olisi mahdollisesti jo ajankohtaista.

Toisaalta myös katon korkea ikä voi olla täysin riittävä peruste huopakatteen uusimiselle. Vaikka katto ei päälle päin oireilisi millään lailla, viimeistään noin neljäkymmentä vuotta katon asennuksesta huopakaton uusiminen Inarissa on yleensä hyvä ajatus. Toimi ajoissa, niin voit säästää rahat vaikkapa uuteen ruohonleikkuriin tai grillikotaan!