Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Isokyrö

Huopakattoremontti Isokyrö, loistava sijoitus, kun remontin toteuttaa asiantuntevat ammattilaisemme! Huopakatteen saneeraus maksaa selvää rahaa, mutta pitkässä juoksussa urakkaan sijoitetut varat saa takuulla takaisin.

Siksi ei kannatakaan enää syytää senttiäkään huopakaton huoltoon ja korjaukseen, jos omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen vanha kattoparka alkaa jo huhuilla haluavansa eläkkeelle. Se olisi suoraan sanottuna yhtä tyhjän kanssa, sillä todennäköisesti kevyemmillä kunnossapitotöillä ei enää saavutettaisi kovinkaan pitkäkestoista iloa. Rahat kannattaa ennemmin laittaa sivuun huopakattoremonttia varten.

Pidä kuitenkin mielessä, että huopakaton remontointi on vaativaa puuhaa. Älä anna huopakattoremonttia Isossakyrössä ihan kenen tahansa tehtäväksi – muuten päädyt ojasta allikkoon!

Onneksi olet jo löytänyt tiesi tänne meidän kotisivuillemme. Kattoremonttipalvelumme kautta saat käyttöösi kokemuksen karaisemat huopakate-ekspertit, jotka saneeraavat kattosi raudanlujalla ammattitaidolla!

Kun huopakattoremontti Isossakyrössä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Palaamme pian asiaan, ja kohtapuoleen urakka onkin jo pulkassa.

Huom. Isonkyrön ohella myös muu Etelä-Pohjanmaa kuuluu toimialueeseemme. Tarvittaessa voimme hurauttaa avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Kauhava, Lapua, Seinäjoki, Ilmajoki, Kurikka – jopa saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Isokyrössä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Isokyrössä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Isokyrön alueella!

Palahuopakattoremontti Isokyrö – 5 kärpästä yhdellä iskulla!

Palahuopakattoremontti Isokyrö, lätkäisee monta kärpästä yhdellä iskulla. Huopa- tai palahuopakattoremontti Isossakyrössä ei yleensä tähtää minkään yksittäisen vian korjaukseen niin kuin vaikkapa katon paikkaus, vaan tarkoitus on palauttaa katteen elinvoima kokonaisvaltaisesti.

Huopakattoremontti…

  • Vähentää tarvetta katon huolloille. Esimerkiksi katon puhtaanapito on jatkossa puolta helpompaa, sillä uudet kattohuovat suorastaan hylkivät kaikenlaista likaa, roskia ja kasvustoa.
  • Sujuvoittaa niitä vähäisiäkin huoltotöitä, joita katolla täytyy käydä tekemässä. Uusien kattoturvatuotteiden myötä katolla liikkuminen käy joutuisasti ja turvallisesti haastavissakin olosuhteissa.
  • Varmistaa katon vedenpitävyyden. Huopakattoremontin jälkeen voit luottaa kattosi pitävän vettä, vaikka sataisi sammakoita!
  • Raikastaa katon ilmeen kuin kesäinen raekuuro. Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Isossakyrössä sijaitsevassa kohteessasi tulee päätökseensä, uusi katto kirvoittaa kateellisia katseita kenties aina naapuripitäjässä asti.
  • Varmistaa katon kuormankeston. Huopakattoremontin yhteydessä uusimme lahot puurakenteet katon välistä sekä suoristamme notkahtaneet kattopalkit, jotta kattosi kestää kuormitusta (esimerkiksi lumikuormaa) taas odotusten mukaisesti.

Huopakaton uusiminen Isokyrö – kustannukset (eli hinta) lasketaan kattokohtaisesti

Huopakaton uusiminen Isokyrö, mitä se kustantaa? Huopakattoremontti on sijoitus, mutta paljonko esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai vaikkapa autotallin huopakaton uusiminen Isossakyrössä maksaa?

Meillä huopakattoremontin hinta lasketaan aina kattokohtaisesti. Jokainen katto ja remonttiprojekti on täysin yksilöllinen kustannusten suhteen (ja muutenkin), joten kiinteässä hinnoittelussa ei olisi mitään itua.

Sekä työn määrä että materiaalikulut vaihtelevat urakasta toiseen mm. katon kunnosta ja pinta-alasta riippuen. Myös kalustotarpeet vaihtelevat paljon esimerkiksi kohteen korkeuden mukaan.

Edellä mainituista syistä kannattaakin ottaa meihin suoraan yhteyttä ja pyytää tarjous huopakaton uusimisesta Isossakyrössä sijaitsevassa kohteessasi, kun urakan hinta alkaa kiinnostaa. Lupaamme tehdä kattosi saneerauksesta loistodiilin!

Ota huomioon, että jälkikäteen voit hakea ja saada tekemästämme työstä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys saattaa keventää huopakattoremontin kustannuksia varsin mukavillakin summilla.

Lisäksi kannattaa laittaa korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Vaikka hintamme ovatkin kilpailukykyisiä ja työmme kotitalousvähennyskelpoista kulua, voivat rahoitus ja osamaksu tuoda talouteen tervetullutta joustoa huopakattoremontin kynnyksellä.

Palahuopakaton uusiminen Isokyrö – ei yleensä vaadi koko katon purkua ”Pohjanmaan kautta”

Palahuopakaton uusiminen Isokyrö, voidaan toteuttaa monella tavalla. Todennäköisesti kyseessä on kuitenkin paljon helpompi homma kuin luulit – yleensä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Isossakyrössä ei vaadi koko katon purkua ”Pohjanmaan kautta”.

Usein huopa- tai palahuopakaton uusiminen Isossakyrössä onnistuu uusimalla vain vesikatto ja kattotuotteet. Toisin sanoen syvempiin kattorakenteisiin eli yläpohjaan ei tarvitse välttämättä koskea lainkaan, vaan urakointi voidaan rajata katon näkyviin osiin.

Joissain tapauksissa myös osittainen huopakattoremontti voi olla optio. Uuden huopakaton asennus vanhan päällekin saattaa toimia (olkoonkin, että tässä ratkaisussa piilee muutamia varteenotettavia riskejä).

Mitään huonokuntoisia osia emme silti jätä uuden katteen alle hautumaan. Jos yläpohjassa on esimerkiksi lahoa tai hometta, on meidän valitettavasti purettava katto kaikilta niiltä osin kuin sen terveydessä on toivomisen varaa. Muuten emme voisi millään mennä takuuseen uuden kattosi korkeasta laadusta.

Edellä mainituista syistä meidän onkin nähtävä kohteesi ennen kuin voimme sanoa kattoremontin laajuudesta ja kattosi kaipaamista kunnostustoimenpiteistä mitään varmaa. Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme kurkkaamaan kattoasi!

Huopakaton uusiminen on helpointa tehdä keväällä, kesällä tai syksyllä – mitä pikemmin, sen parempi!

Huopa- tai bitumikaton remontoinnissa hyvä ajoitus on yksi tärkeimmistä asioista. Kun huopakattoremontin ajoitus menee nappiin, voit säästää roppakaupalla aikaa ja rahaa!

Nyrkkisäännön mukaan huopakaton remontointi kannattaa suorittaa katon huolto- ja korjaustöiden menettäessä tehonsa – ja joka tapauksessa viimeistään katon tullessa noin neljänkymmenen vuoden ikään.

Kuitenkin myös vallitseva vuodenaika on otettava huomioon omakotitalon, mökin tai piharakennuksen huopakattoremonttia suunnitellessa. Vaikka huopakaton uusiminen Isossakyrössä voidaan tehdä periaatteessa milloin vain, onnistuu se yleensä helpoiten keväällä, kesällä tai syksyllä.

Huopakaton remontointia ei nimittäin kannata tehdä sadesäällä, eikä pakkanenkaan varsinaisesti helpota urakointia. Tämän vuoksi kevät, kesä ja syksy tarjoavat yleensä eniten suotuisia sääikkunoita huopakatteen saneeraukseen.

Kaikkein olennaisinta on silti se, että tartut tuumasta toimeen hyvissä ajoin. Mitä ripeämmin reagoit kattosi kunnon heikkenemiseen, sen helpommin ja edullisemmin huopakaton uusiminen Isossakyrössä sijaitsevassa kohteessasi onnistuu.

Jos omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti tuntuu siis vähääkään aiheelliselta, älä enää odottele – laita tilaus tulille jo tänään!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt