Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti ja palahuopakattoremontti Seinäjoki – Huopakaton uusimista edeltää kattotarkastus

Huopakaton vauriot ovat usein korjattavissa. Jopa kuluneelta ja haurastuneelta vaikuttava huopakatto voidaan saada kuntoon tiivistämällä liitoskohdat, paikkaamalla mahdolliset reiät ja pinnoittamalla katto uudestaan. Ammattilaisemme tietävät heti kattosi tarkastettuaan, mitä sille kannattaa tehdä.

Joskus oikea vaihtoehto puuttua huonokuntoiseen huopakattoon on katon uusiminen. Kenties katto on niin vanha, ettei sitä kannata korjata – huopakaton teknisen käyttöiän pituus on noin 40 vuotta, joten yli 30-vuotiaalle huopakatolle ei kannata tehdä ainakaan kovin suuria korjauksia. Palahuopakaton voi odottaa kestävän noin kolme vuosikymmentä, ennen kuin on aika tehdä palahuopakattoremontti Seinäjoella.

Huopakattoremontti tai palahuopakattoremontti voi muuttua ajankohtaiseksi jo aikaisemmin, jos katto vaurioituu esimerkiksi ankaran myrskyn aikana. On mahdollista, että esimerkiksi puu kaatuu katon päälle, ja tällainen voi vaurioittaa huopakaton ohella myös kattorakenteet.

Myös se, jos huopakattoa ei ole säännöllisesti huollettu, voi aikaistaa huopakattoremonttia tai palahuopakattoremonttia Seinäjoella, Kauhavalla, Lapualla, Kuortaneella, Alavudella, Virroilla, Kihniössä, Ilmajoella, Kurikassa ja Isossakyrössä. Esimerkiksi sammaloituminen voi heikentää katon kuntoa niin, että katto on uusittava normaalia aikaisemmin.

Kaikki alkaa kuitenkin kattotarkastuksesta. Tulemme tarkastamaan katon nähdäksemme, miten se kannattaa laittaa kuntoon. Jos oikea vastaus on katon uusiminen, laadimme kilpailukykyisen tarjouksen huopakaton uusimisesta avaimet käteen -pakettina. Kerromme kohta lisää siitä, miten esimerkiksi omakotitalon huopakattoremontti voi edetä, ja mitä kaikkea kattosaneerauksen yhteydessä voidaan tehdä.

Nyt on aika todeta, että hintamme ovat aina kohdillaan, ja että yksityisasiakkaalla on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä. Jo ennen kattoremonttia tai kattokorjausta on asiakkaalla mahdollisuus hakea kattotöiden rahoitusta, minkä tarjoamisesta vastaa yhteistyökumppanimme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Seinäjoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Seinäjoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Seinäjoen alueella!

Huopakaton, palahuopakaton uusiminen Seinäjoella – Kuinka suuri urakka katon vaihto on?

Mitä kaikkea huopakaton tai palahuopakaton uusiminen Seinäjoella sisältää? Tämäkin asiaa selviää alkutarkastuksen perusteella. Jotta voitaisiin puhua huopakattoremontista, on ainakin vesikatteen vaihduttava. Monien muiden työvaiheiden tekeminen tai tekemättä jättäminen voidaan ratkaista tapauskohtaisesti.

Aina ei tarvitse edes purkaa vanhaa huopakattoa, sillä on tilanteita, jolloin uusi huopakate voidaan asentaa vanhan huopakatteen päälle. Myös peltikatto voitaneen asentaa suoraan vanhan bitumikaton päälle, jos katto ei ole päässyt huonoon kuntoon lukuisista vuosista huolimatta. Kattorakenteiden on nimittäin oltava sellaisessa kunnossa, että ne jaksavat kannatella uutta kattoa loppuun asti.

Usein vanha huopakatto tai palahuopakatto puretaan ennen uuden huopakatteen asentamista. Myös kattorakenteet voivat vaatia kunnostamista. Kaikki lahot kohdat pitää uusia, sillä vain näin lahovaurioiden leviäminen saadaan loppumaan. Märät eristeet on vaihdettava, jotta katon alle ei syntyisi homekasvustoja. On tavallista, että kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä ja esimerkiksi kattoikkuna uusitaan huopakaton tai palahuopakaton uusimisen yhteydessä.

Kun kaikki läpiviennit ja kattotikkaat sun muut kattoturvatuotteet ovat paikoillaan, on aika tarkastaa aikaansaannos. Lopputarkastuksen lisäksi teemme myös loppusiivouksen, ja kyytiin heitettävää jätettä voikin olla aika paljon. Viemme jätteet jäteasemalle, jotta ne voitaisiin lajitella ja hyötykäyttää materiaalille sopivalla tavalla.

Tässä vaiheessa emme osaa sanoa, kuinka suuri urakka esimerkiksi paritalon tai autotallin huopakattoremontti on. Ota yhteyttä meihin ja kerro kohteestasi, niin osaamme antaa vastauksen kysymykseesi. Tarkka tietoa huopakattoremontin tai palahuopakattoremontin kestosta, hinnasta ja sisällöstä saadaan kuitenkin vasta alkutarkastuksen jälkeen eli heti, kun olemme päässeet arvioimaan esimerkiksi kattorakenteiden kunnon.

Miksi omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin huopakattoremontti kannattaa teettää meillä?

Suosittelemme, että teetät autokatoksen, jonkin muun piharakennuksen, omakotitalon tai vaikka kesämökin huopakattoremontin aina alan ammattilaisilla. Suosittelemme tilaamaan katon uusimisen meiltä, koska meillä on kaikki se ammattitaito, mitä esimerkiksi mökin huopakattoremontti edellyttää. Myös saunarakennuksen huopakattoremontti tehdään asiantuntevasti, hosumatta ja laadukkaita materiaaleja käyttäen.

Vaikka käytämme laadukkaita materiaaleja, tasokkaita kattotarvikkeita ja timanttisia asentajia, ei huopakattoremontin hinta ole kohtuuttoman korkea. Päinvastoin: pyydämme huopakattoremontista tai palahuopakattoremontista vain sen, mitä tiiviistä ja pitkäikäisestä katosta kannattaakin maksaa. Saatat jopa yllättyä (positiivisesti) saadessasi tarjouksen ja huomatessasi, kuinka edullisesti avaimet käteen -periaatteella tehtävän huopakattoremontin voi saada.

Jos huopakatto on asennettu vähän sinne päin, on mahdollista, ettei lopputulos ole erityisen tiivis tai kestävä. Asennusvirheet voivat johtaa ongelmiin jo melko lyhyessä ajassa. Kun annat kokeneiden ammattilaistemme toteuttaa omakotitalon, autotallin, kesämökin tai vaikkapa autotallin huopakattoremontin Seinäjoella, on lopputulos virheetön. Tällainen katto kestää pitkään ilman paikkaustarpeita, joten voi mennä suorastaan ällistyttävän kauan, ennen kuin uusi huopakattosi tarvitsee mitään muuta kuin katon kevät- ja syyshuollon (eli katon ja sadevesijärjestelmän puhdistuksen sekä kattotarkastuksen).

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt