Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Janakkala

Huopakattoremontti Janakkala, jätä urakka aina asiansa osaavalle ammattilaiselle! Huopakatteen saneerauksessa on tärkeää tehdä kaikki oppikirjan mukaisesti, jotta urakkaan sijoitetut varat eivät hulahtaisi Kankkulan kaivoon. Jos laitat asialle amatöörin, ei uusi kattosi takuulla ole siisti saatikka kestävä.

Mistä sellaisen ”asiansa osaavan ammattilaisen” sitten löytää? Keneltä omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Janakkalassa kannattaa tilata?

Kun huopakattoremontti Janakkalassa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Meiltä saat huopakattoremontit Janakkalan alueella rautaisella osaamisella ja kilpailukykyisin hinnoin!

Tiimimme tuntee kaikki huopakatot etu- ja takaperin, ja meillä on huopa- ja bitumikatteiden saneerauksesta vankka kokemus jo ennestään. Voit olla varma, että toimestamme urakka menee kerralla maaliin.

Meiltä voit tilata huopakattoremontit Janakkalassa esimerkiksi näille rakennuksille ja katetuille rakennelmille: omakotitalot, kesämökit, hirsimökit, huvilat (ym. vapaa-ajan asumukset) sekä autotallit, varastot, liiterit, pihasaunat, rantasaunat, aitat, konesuojat, karjasuojat.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Huom. myös muu Kanta-Häme kuuluu toimialueeseemme. Janakkalan ohella matkaamme mielellämme esimerkiksi näille paikkakunnille: Hausjärvi, Riihimäki, Hattula, Hämeenlinna ja Loppi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Janakkalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Janakkalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Janakkalan  alueella!

Palahuopakattoremontti Janakkala – asiakkaanamme et joudu tekemään itse mitään!

Palahuopakattoremontti Janakkala, asiakkaanamme et joudu tekemään itse mitään uuden kattosi eteen. Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Janakkalassa kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina.

Me…

 • Suunnittelemme urakan puolestasi, huomioiden sekä kattosi tarpeet että oman visiosi.
 • Ostamme tarvittavat materiaalit käsillä olevaa urakkaa varten.
 • Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavan kaluston rakennustelineistä jätelavoihin (ja viemme pois mennessämme).
 • Teemme tarvittavat ympäristön suojaustyöt.
 • Puramme pois vanhan katon varusteineen.
 • Kunnostamme mahdolliset lahovauriot, vaihdamme homeiset eristeet, fiksaamme pikku eläinten tekemät tuhot ja suoristamme lumitaakan alla nyrjähtäneet kattopalkit yläpohjan puolelta.
 • Asennamme uudet kattohuovat tai -laatat sekä kattotuotteet.
 • Siivoamme paikat, ja viemme rakennus- ja purkujätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Jos tällainen diili kuulostaa mielestäsi hyvältä, mitäpä jos ottaisit meihin yhteyttä jo tänään? Laita viestiä tai soita, ja pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Janakkalassa sijaitsevassa kohteessasi!

Meiltä voit tilata huopa- ja palahuopakattoremontit Janakkalan seudulla myös saarikohteisiin.

Huopakaton uusiminen Janakkala, jännittääkö hinta?

Huopakaton uusiminen Janakkala, jännittääkö urakan hinta? Älä huoli, sillä meiltä tilattuna huopakaton uusiminen Janakkalassa ei vie vararikkoon!

Pitkän kokemuksemme ansiosta suoriudumme remontista kuin remontista kadehdittavan kustannustehokkaasti. Työtunnit ja materiaalikulut pysyvät minimissään, vaikka kattosi olisi uusittava eristevilloja ja kattotuoleja myöten.

Lisäksi työmme on tietenkin täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennyksen piiriin kuuluu moni kattotyö, ja usein huopakaton uusiminen Janakkalassa sisältää paljon kotitalousvähennyskelpoisia töitä ja työvaiheita. Vähennyksestä saattaa olla yllättävän tuntuvaakin rahallista etua.

Mikäli tarjouksemme loppusumma kaikesta huolimatta ylittää budjettisi rajat, kauttamme on saatavilla myös rahoitusta. Rahoituksen avulla makselet huopakaton uusimisen Janakkalassa sijaitsevassa kohteessasi rennosti erissä, eikä isompikaan remonttirupeama aiheuta ärsyttävää rahastressiä.

Pyydä meiltä kuitenkin aluksi tarjous, ennen kuin haet rahoitusta tai kotitalousvähennystä. Meillä huopakattoremontit hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti, jotta emme tulisi epähuomiossa veloittaneeksi senttiäkään liikaa.

Tarjouksen voit pyytää meiltä näppärästi esimerkiksi sähköisellä tarjouspyyntölomakkeellamme. Lomakkeen täyttämiseen menee vain muutamia minuutteja kullanarvoista aikaasi!

Palahuopakaton uusiminen Janakkala – vieläkö vanha katto jaksaa vai olisiko remontti jo paikallaan?

Palahuopakaton uusiminen Janakkala, joko se olisi paikallaan? Jos vanha katto ei enää meinaa jaksaa, on viisaampi ottaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Janakkalassa sijaitsevassa kohteessasi suosiolla työn alle.

Esimerkiksi näistä oireista tiedät, että talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanha huopakatto saattaisi jo kaivata remonttia:

 • Kattohuovat halkeilevat ikävästi.
 • Katon läpiviennit vuotavat yksi toisensa jälkeen.
 • Kattohuovat sammaloituvat yhä vain kiihtyvään tahtiin.
 • Katolla on pehmeitä kohtia.
 • Katenaulat ovat ”pumppautuneet” ylös.

Joissain tapauksissa edellä mainitut viat saadaan toki korjattua sopivilla huolto- ja korjaustöillä. Joskus huopakattoremontti on kuitenkin parempi ratkaisu – sekä katon että pankkitilisi kannalta.

Jos yksi tai useampi edellä listatuista signaaleista kuulostaa tutulta, kannattaa ainakin pyytää huopakate-eksperttejämme vilkaisemaan kattoasi ja arvioimaan sen kunnostustarpeet. Luvallasi voimme käydä tekemässä tämän myös poissa ollessasi.

Käynnin jälkeen annamme mielellämme loistotarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Janakkalassa sijaitsevassa kohteessasi, jos se toden totta on tarpeen. Ja ellei, niin kauttammehan järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaukset varmalla ammattiosaamisella!

Huopakattoremonttiin liittyy paljon huomioitavia asioita – tiesitkö tämän?

Huopakaton saneeraukseen, remontointiin tai uusimiseen liittyy paljon kaikenlaista huomioitavaa. Esimerkiksi lupa-asiat on otettava huomioon heti urakan alkumetreillä – tiesithän jo, että huopakaton uusiminen Janakkalassa sijaitsevassa kohteessasi voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta?

Joskus asiakkaillemme tulee yllätyksenä, että huopakaton saneeraus ei välttämättä olekaan vain talon omistajan asia. Huopakaton remontointi saattaa kiinnostaa myös rakennusvalvontaviranomaista, jos urakan yhteydessä on tarkoitus tehdä muutoksia vaikkapa katon ulkonäköön tai energiatehokkuuteen.

Huomaa, että lupa huopakaton uusimiseen saatetaan tarvita myös mökillä! Jopa piharakennuksen (esim. autotallin tai varaston) huopakattoremontti voi olla Janakkalassa luvanvarainen operaatio.

Tarvittava lupa voi olla tilanteen mukaan joko toimenpidelupa tai rakennuslupa. Yleensä toimenpidelupa riittää, mutta esimerkiksi kylmän ullakkotilan muuttaminen asuinkelpoiseksi kattoremontin yhteydessä saattaa vaatia rakennusluvan.

Jos tarvitset luvan huopakattosi saneeraukseen, muista hoitaa lupa-asiat kuntoon ennen remontin starttia. Näin vältät kurjat selkkaukset rakennusvalvonnan kanssa ja varmistat urakoinnin sujuvuuden! Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat lupa-asioiden selvittelyssä enemmän kuin mielellään.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt