Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Janakkala – miksi, mistä kannattaa tilata ja mitä maksaa?

Janakkalalainen, vesikourujen puhdistusaika on pian taas käsillä. Roskien poisto ränneistä on tarpeen joka syksy ja kevät.

Mutta miksi, mistä kannattaa tilata ja mitä se maksaa? Alta löydät vastaukset näihin ja moniin muihin aiheeseen liittyviin kysymyksiin.

Vesikourujen puhdistus kannattaa, koska se säästää paljon rahaa. Sadevesijärjestelmä pysyy huomattavasti paremmassa kunnossa, minkä ansiosta muutkin ulkoverhouksen rakenteet säästyvät monilta viheliäisiltä kosteuden aiheuttamilta vaivoilta.

Kun etsit rännien puhdistustyöt taitavaa ammattilaista Janakkalan seudulla, on yrityksemme Plus Kattopalvelu varma valinta. Meillä on vesikourujen puhdistuksesta ja muista kattotöistä pitkä kokemus, ja asiakastyytyväisyytemme on plussaa plussan perään.

Mitä raha-asioihin tulee, vesikourujen puhdistuksen hinta määräytyy aina kohdekohtaisesti. Ratkaisevana tekijänä on muun muassa työaika. Se puolestaan riippuu esimerkiksi kourujen pituudesta ja likaisuudesta sekä kohteen korkeudesta.

Tarkan hinnan saat selville pyytämällä tarjouksen. Tarjouksen pyytäminen ei vielä sido tilaamaan meiltä mitään, eikä se vie kuin muutaman minuutin aikaasi.

Samaan tarjouspyyntöön voit lisätä muutkin kattotyöt huolloista korjauksiin. Älä jätä mitään hampaan koloon, sillä kauttamme on saatavilla myös osamaksun mahdollistavaa rahoitusta. Muista lisäksi työmme kotitalousvähennyskelpoisuus ja kaupanpäällisenä tuleva katon yleistarkastus!

Me Plus Kattopalvelussa palvelemme Janakkalan lisäksi tinkimättömällä ammattiylpeydellä myös Janakkalan lähialueilla (esimerkiksi Hausjärvellä, Riihimäellä, Lopella, Hämeenlinnassa ja Toijalassa).

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Janakkalassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Janakkalassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Janakkalan  alueella!

Janakkalan parasta rännien puhdistuspalvelua?

Ei ole kaukaa haettua sanoa, että meiltä Plus Kattopalvelusta saat Janakkalan parasta rännien puhdistuspalvelua. Pitkän ja vankan kokemuksemme ansiosta lyömme laudalta monet muut alan toimijat.

Rännien puhdistus onnistuu meiltä muitta mutkitta kohteessa kuin kohteessa; niin omakotitalon, varaston, autotallin, kesämökin, rivitalon, kerrostalon, koulun, kaupan kuin kirkonkin vesikourujen puhdistus on meille silkkaa rutiinia.

Tiimimme ei kakistele, vaikka rakennuksessa olisi kymmenen kerrosta. Meiltä löytyy varusteita ja kalustoa myös korkean kohteen vesikourujen puhdistusta varten.

Puhdistamme kourut tehokkaasti ja hellävaraisesti niiden materiaalista ja muodosta riippumatta. Sadevesijärjestelmä voi olla terästä, alumiinia tai muovia, ja kourut voivat olla joko pyöreät tai kantikkaat, mutta lupaamme joka tapauksessa loisteliaan puhdistustuloksen.

Kourujen sisäpuoliset kiinnikkeet tietysti hankaloittavat roskien poistoa hieman. Ne eivät kuitenkaan estä puhdistusta millään lailla, sillä nousemme operaatiota varten aina räystään tasalle.

Lopuksi voimme vielä huuhdella kourut, jotta viimeisetkin roskat lähtevät lätkimään. Tarvittaessa voimme pesaista kourut myös ulkopuolelta.

Nyt siis tiedät mitä tehdä, kun haluat tarjota sadevesijärjestelmällesi parasta A-luokan käsittelyä Janakkalassa.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus kuuluu myös toimenkuvaamme – tunnista tukos ja ota meihin yhteyttä kipin kapin!

Epäiletkö, että tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen? Ota siinäkin tapauksessa yhteyttä meihin, sillä Plus Kattopalvelu ei petä tämänkään kriisiin kynnyksellä!

Tukkeutuneen syöksyputken voit diagnosoida melko helposti. Jos tukos on tiukka, todennäköisesti syöksyputken päästä ei tule pisaraakaan. Samaan aikaan räystäältä voi kuitenkin valua vettä vuolaastikin.

Kannattaa pitää silmällä myös julkisivua ja maata talon seinustalla. Joskus tukos pakottaa vedet maahan räystäslaudoitusten ja julkisivun kautta, jolloin puurakenteet alkavat homehtua ja lahota ja kivirakenteet levittyä ja rapautua. Maan tasalle puolestaan muodostuu ”kaivuutyömaa” niille main, johon räystäältä lähtöisin oleva vesiputous laskee.

Jos vähääkään epäilet tukosta, on tilanteeseen syytä puuttua pian. Mitä nopeammin päästät asiantuntijamme tukoksen kimppuun, sen vähemmän se ehtii aiheuttaa haittaa.

Umpeen jäätynyt sadevesijärjestelmä kannattaa avata viimeistään kevään tullen ennen kuin sulamisvedet lähtevät katolta liikkeelle. Katto sulaa yleensä aina ennen sadevesijärjestelmää.

Me Plus Kattopalvelussa olemme valmiit kurvaamaan avuksesi mihin päin Janakkalaa tahansa kaikkina vuodenaikoina. Janakkalalaisena et siis joudu tukkeutuneen sadevesijärjestelmän avaukseen, vesikourujen puhdistukseen tai muihin kattotöihin itse edes talviaikaan!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt