Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Joroinen

Huopakattoremontti Joroinen – seudun rautaisimmat huopakatemestarit valmiina palvelukseesi! Väitämme, että moni muu Joroinen-Leppävirta-Suonenjoki-Rautalampi-Tuusniemi-alueella toimiva urakoitsija ei pysty tarjoamaan käyttöösi yhtä pätevää tiimiä kuin me.

Huopakatemestareillamme on huopa- ja bitumikatteiden asennustöistä, uusimisesta ja saneerauksesta vankkaakin vankempi kokemuspohja. Tällä porukalla olemme asentaneet ja remontoineet lukemattomia eri mallisia ja kokoisia tiivissaumakatteita, palahuopakatteita ja kolmiorimakatteita hyvää paremmalla menestyksellä.

Delegoimalla huopakattoremontin Eurajoella sijaitsevassa kohteessasi meille, saatkin rahoillesi takuuvarmaa vastinetta. Urakointi etenee suunnittelusta loppusiivoukseen kuin juna raiteillaan, ja uusi kattosi tulee olemaan taatusti kestävä, turvallinen ja viimeisen päälle tyylikäs.

Ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattosaneeraus tulee jostain syystä ajankohtaiseksi. Olemme käytettävissäsi koko Joroisten alueella (saarikohteet mukaan lukien), ja myös muu Pohjois-Savo kuuluu toimialueeseemme.

Suoriudumme jopa kaikkein haastavimmista remonttiprojekteista kuin vettä vain. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus katon välistä ja painuneen katon oikaisu ovat meille arkipäivää. Käänny puoleemme huolettomin mielin, vaikka kokonainen puu olisi kaatunut kattosi päälle!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Joroisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Joroisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Joroisten alueella!

Palahuopakattoremontti Joroinen – palvelumme on kaikenkattava!

Palahuopakattoremontti Joroinen, tehdään meillä ”avaimet käteen”-tyylillä. Palvelumme on sinulle eritäin helppo ja stressitön, sillä et joudu laittamaan itse tikkua ristiin uuden kattosi eteen.

  • Me teemme puolestasi kaiken työn, jota huopa- tai palahuopakattoremontti Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi vaatii. Pystytämme rakennustelineet, teemme tarvittavat ympäristön suojaustyöt, puramme pois vanhan katon ja kattotuotteet, suoritamme tarvittavat kunnostustyöt alempiin kattorakenteisiin sekä tietysti asennamme uuden katon varusteineen ja pellityksineen. Lopuksi vielä siivoamme paikat urakan jäljitä.
  • Pidämme langat käsissämme myös materiaalihankintojen osalta. Ellei muuta erikseen sovita, ostamme puolestasi sopivan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia/-laattoja, kattotuotteita, eristeitä ym. tykötarpeita.
  • Asiakkaanamme et joudu huolehtimaan itse edes remonttikalustosta. Tuomme mukanamme rakennustelineet, henkilönostimet, jätelavat jne. ja tietenkin myös viemme ne pois mennessämme.

Kätevää, eikö vain? Päästä siis itsesi helpolla, ja tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Joroisissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä! Tavoitat asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina joko perinteisesti pirauttamalla tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä.

Huopakaton uusiminen Joroinen – meillä et maksa maltaita!

Huopakaton uusiminen Joroinen, meillä et maksa urakasta maltaita. Kun tilaat huopakaton uusimistyöt Joroisissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, ei urakka maksa välttämättä puoliksikaan niin paljon kuin luulit. Pitkän kokemuksemme ansiosta budjetti pysyy tiukasti aisoissa, laadusta tinkimättä!

Toisinaan huopakaton uusiminen Joroisissa voidaan toteuttaa esimerkiksi niin, että katto saneerataankin vain osittain (vaikkapa yhden lappeen alalta). Myös uuden huopakaton asennus vanhan päälle voi olla mahdollista. Kummallakin taktiikalla säästyy paljon aikaa ja materiaaleja, mutta uusi katto on silti siisti, vedenpitävä ja kestävä.

Vaikka huopakaton uusiminen Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi olisi tehtävä ”vaikeimman kaavan kautta”, suoriudumme urakasta yllättävän kustannustehokkaasti. Kun askelmerkit ovat selvät, ei edes yläpohjan kunnostustöihin pala turhaan työtunteja tai materiaaleja!

Muistathan, että laskut maksettuasi voit hakea työstämme myös kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä voi saada yleensä monista huopakaton uusimiseen liittyvistä toimenpiteistä niin kotona kuin kesämökillä.

Lisäksi on hyvä olla tietoinen kauttamme saatavilla olevasta rahoitusratkaisusta. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla reilulla rahoituksella makselet huopakattoremonttisi leppoisasti ihan oman taloutesi mukaan mitoitetuissa erissä niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Joroinen, ei pelkkää vanhan katon kunnostusta – myös muutostyöt mahdollisia!

Palahuopakaton uusiminen Joroinen, täydellinen tilaisuus päivittää katon ilmettä! Myös muutokset katon teknisiin ja toiminnallisiin ominaisuuksiin onnistuvat urakan yhteydessä poikkeuksellisen helposti ja edulliseen hintaan.

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi on otettava agendalle, kannattaakin uusi katto suunnitella huolella – millainen olisi unelmiesi huopakatto?

Halutessasi voimme esimerkiksi vaihtaa katon väriä. Nykypäivänä musta ja punainen eivät suinkaan ole ainoat vaihtoehdot huopakaton väriksi!

Kattolaattojen mallin vaihtaminenkin on meidän puolestamme mahdollista. Tiesitkö, että markkinoilla on olemassa myös suorakaiteen mallista palahuopaa?

Samoin uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus onnistuu meiltä muitta mutkitta. Huopakate-eksperttimme asentavat tottunein ottein kaikki huopakaton kattotuotteet kattoturvatuotteista kattoikkunoihin, valokupuihin ja aurinkopaneeleihin!

Vai saisiko olla lisää eristettä katon väliin? Meillä on selvät sävelet jopa katon energiaremonttiin!

Ota yhteyttä, niin lähdetään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä. Keskustelemme uuden kattosi ominaisuuksista kanssasi mielellämme sekä puhelimessa että kasvotusten.

Milloin huopakaton uusiminen kannattaa suorittaa? 6 selkeää merkkiä:

  • Kattohuovat sammaloituvat ikävästi kasvustoa ehkäisevistä huoltotoimenpiteistä huolimatta. Kattohuopien runsas sammaloituminen tai jäkälöityminen on ensimmäisiä merkkejä siitä, että huopakaton uusiminen Joroisissa sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi ottaa työn alle.
  • Katon vedenpitävyydestä on vahvoja epäilyksiä, vaikka kattoa on jo tiivistetty ja paikattu useampaan kertaan.
  • Katon painuminen tai notkahtaminen (esim. lumikuorman alla).
  • Puu kaatui katon päälle. Välillä katon myrskyvaurioiden korjaus voi onnistua ilman kattoremonttia, mutta usein huopakattoremontti on varmempi ja lopulta myös kustannustehokkaampi tapa lääkitä kattoparan vammat.
  • Kattopinnan kupruilu eli ns. höyrypussit. Yksittäinen höyrypussi voidaan toki korjata, mutta jos ongelma koskettaa koko kattoa, on katon uusiminen todennäköisesti fiksumpi peliliike.
  • Katenaulojen ”pumppautuminen”.
  • Katon korkea ikä. Yleisesti ottaen huopakattoremontti Joroisissa on hyvä suorittaa viimeistään siinä vaiheessa, kun katon ikä ylittää maagisen neljänkymmenen vuoden rajapyykin.

Kuulostaako harmittavan tutulta? Ota yhteyttä, ja tilaa huopakattoremontti Joroisissa sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt