Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Joroinen

Katon korjaus Joroinen – vahvalla taidolla ja kokenein ottein. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Toisinaan riittää katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon paikkaus, joskus taas kaivataan kattavampia toimia, kuten myrskyvaurioiden korjausta. Korjaustarve saattaa hetkessä yllättää uuden ja terveenkin katon, kun myrsky ja lumi näyttävät voimansa rikkoen kattorakenteet. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kun katto vuotaa, syynä ovat yleensä kuitenkin arkisemmat kulutukset, kuten kosteus, sammal, lika, lehtiroska, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Kattokorjauspalvelumme suorittaa kunnostukset kaikenlaisiin kohteisiin, joten käsiimme voit uskoa katon kuin katon mallista tai materiaalista riippumatta. Hoidamme kuntoon harja-, auma-, pulpetti-, tasa- sekä taitekatot, ja kaikki katetyypit betonitiilestä bitumikermiin sekä palahuovasta profiilipeltiin.

Vuotaako katto esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat takuuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joroisissa, katepinnan pienistä täsmäpaikkauksista kattaviin rakennemuutoksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset. Suoritamme siististi niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa luotettavaa, joustavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Joroisten lisäksi muukin Pohjois-Savo; Tuusniemi, Kuopio, Suonenjoki, Leppävirta ja Varkaus. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja ensiluokkaisin tuottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Takaa siis katollesi täysi tiiveys sekä turvallinen, toimiva tulevaisuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Joroisissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Joroisissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Joroisissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Joroisten alueella!

Huopakaton korjaus Joroinen, hoidamme kuntoon kärsineen huovan

Huopakaton korjaus Joroinen – palautamme huovalle teknisen toimivuuden. Huopakattoa, eli bitumikattoa verottavat erilaiset kulutukset varsinkin vanhemmiten. Kermistä aluksi löytyvä suojaava sirote hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa muodostua reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta. Saumoja nakertavat sammal ja jäkälä sekä talvella lumikuorman paine. Eräs huopakaton vaaroista liittyy äkillisiin myrskyvaurioihin, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui huopakaton päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vahingoitti kattotuotteita.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Joroisissa. Katsastamme vaurioiden laajuuden ja luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Meille voit jättää luottavaisin mielin haastavimmatkin korjaustyöt, kuten tasakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi teemme Joroisissa huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Joroinen, huolellisena laatutyönä kohteeseen kuin kohteeseen

Peltikaton korjaus Joroinen – täsmäapu reikiin ja ruostekohtiin. Korroosio iskee tehokkaasti varsinkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Hyvin huollettu kattokin joutuu kohtaamaan sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun vesi, aurinko, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – esimerkiksi aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä myötä kosteuden hapertama. Tai sitten katon ovat päässeet yllättämään äkilliset myrskyvahingot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky vaurioitti kattotekniikkaa. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Joroisissa edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian ja ruosteen poiston alustasta, niin että lopputulos on pitävä sekä pitkäikäinen. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme myös peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joroisissa, samoin kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Kattopeltiseppämme taitavat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset niin ikään saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Joroinen – tiivistykset edistävät kattosi toimivuutta

Tiilikaton korjaus Joroinen, tarpeellisia täsmätöitä kattosi parhaaksi. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset, tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin syntyy pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun katepintaa jäytävät sammal ja lumi sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juuriaan katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvää tiilikattoa pyrkii verottamaan pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut tiili imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkäpä aluskate on kulunut tai vaurioitunut, tai jo alkujaan väärin asennettu. Tiilikatto ei ole itsessään vesitiivis eikä edes sellaiseksi suunniteltu, ja niinpä avukseen se tarvitsee kaikissa tapauksissa luotettavan, laadukkaan aluskatteen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Joroisissa kannattaa teettää ajoissa, jotta vältetään kattavammat kosteusvauriot sekä turhat, tarpeettomat remontit. Tyypillistä on, että korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Jos tiilet tavataan yhä uudelleen haljenneina tietyiltä kohdin kattoa, saattaa se viitata asennusvirheisiin, jotka nekin hoidamme kuntoon. Teemme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Joroisissa, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet. Näin rapautunut kate saadaan takaisin turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Joroinen – meiltä saat korjaustöihin kokeneet taiturit

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Joroinen, turvaamassa kattosi yläpohjan kunnon. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tulevaa kosteutta. Jos aluskate vuotaa, syyt löytyvät yleensä sään ja ajan tuomista rasituksista, mutta joskus ongelman takana on asennusvirheitä tai äkillisiä mekaanisia vaurioita. Myrsky on saattanut myllätä katolla vaurioittaen samalla yläpohjaa, tai kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Meiltä saat osaavin ja kokenein ottein kaikki aluskatteen kunnostukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Joroisissa. Toimimme katolle turvallisin menetelmin sekä ensiluokkaisin tuottein, ja hoidamme kuntoon jokaisen yksityiskohdan viimeistä piirtoa myöten.

Toteutamme aluskatteen reikien paikkaukset ja reikiintyneiden vuotien vaihdot, sekä tarkistamme korjaustöiden yhteydessä myös yläpohjan kunnon ja tilanteen. Paikkaamme rakenteista valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä varmistamme ilmanvaihdon toimivuuden aluskatteen terveyttä silmällä pitäen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavistakin kohteista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme aluskatteen ylösnostot ja toteutamme tiivistämisen savupiippuun, sekä huolehdimme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Joroisissa onnistuu meiltä kaikkien läpivientien kohdalta; kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joroinen – korjaus parantaa tuntuvasti kattosi tiiveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joroinen – korjaus paikkaa kattosi haastekohdat. Läpivienteihin sisältyy merkittävä vuotoriski niiden puhkaistessa vesikatteen ja aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joroisissa, kutsu paikalle pätevät ammattilaisemme toteuttamaan tarvittavat korjaukset. Hoidamme tiivisteiden ja suojapeltien vaihdot samoin kuin myös rakenteiden purkutyöt, ja asennamme aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta, sekä kattoluukun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Joroisissa, ja toteutamme samaten muutkin korjaukset kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Tilaa siis katollesi luotettavaa palvelua loistavin lopputuloksin – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt