Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Joutsa

Huopakattoremontti Joutsa, remontoimme kattosi rautaisella ammattitaidolla! Taitavan tiimimme jäljiltä uusi huopakattosi on takuulla viimeisen päälle siisti, kestävä ja turvallinen. Se kirvoittaa kateellisia katseita varmasti aina naapurikorttelissa asti.
  • Urakan yhteydessä annamme lähtöpassit aikansa eläneille kermeille tai bitumilaatoille. Tilalle asennamme upouudet, laadukkaat ja tyylikkäät kattohuovat.
  • Samalla päivitämme vanhat kattotuotteet uusiin, nykyaikaisiin malleihin.
  • Tarvittaessa teemme kunnostustöitä myös yläpohjan puolella, jotta uudella katollasi on allaan tukeva ja terve perusta.
Pitkään kokemukseemme ja huippukorkeaan asiakastyytyväisyyteemme nojaten uskallamme väittää, että olemme yksi parhaista valittavanasi olevista urakoitsijoista Joutsa-Luhanka-Jämsä-Toivakka-Muurame-Jyväskylä-alueella. Koko Keski-Suomi tuntee parkkiintuneet huopakatemestarimme varmoista otteistaan ja tinkimättömästä ammattiylpeydestään. Kun huopakattoremontti Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous! Sähköisen tarjouspyyntölomakkeen täyttämiseen menee vain muutama minuutti kullanarvokasta aikaasi, ja voit tehdä sen mistä ja milloin vain. Huomaa, että meiltä voit tilata huopakattoremontit Joutsassa ja muualla Keski-Suomen alueella myös saarikohteisiin. Tarpeen vaatiessa hurautamme avuksesi vaikka keskelle Puulaa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Joutsassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Joutsassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Joutsan alueella!

Palahuopakattoremontti Joutsa – tunnemme myös palahuopakatot kuin vanhan ystävän!

Palahuopakattoremontti Joutsa, ei onnistu ihan keneltä vain tavan tallaajalta. Amatööri mokaa urakan aivan taatusti, eivätkä edes kaikki kattoalan ”ammattilaiset” suoriudu palahuopakaton saneerauksesta kovinkaan korkein arvosanoin.

(Onnistuakseen) palahuopakaton uusiminen tai remontointi kysyykin vankkaa ammattiosaamista. Aiempi kokemus kattoremonteista on välttämätöntä, jotta palahuopakattoremontti Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi menisi varmasti putkeen ja uusi katto suoriutuisi tehtävistään odotusten mukaisesti.

Lisäksi täytyy tuntea nimenomaan palahuopakatot. Palahuopakatto eli bitumilaattakatto on täysin uniikki kattotyyppi, ja palahuopakaton remontointi on ihan eri juttu kuin vaikkapa tiivissaumakaton remontointi (saatikka pelti- tai tiilikaton remontointi).

Edellä mainituista syistä kannattaakin tilata palahuopakattoremontti Joutsassa meiltä. Me tunnemme myös palahuopakatot kuin vanhan ystävän!

Vinkki: myös tiivissauma- tai kolmiorimakaton vaihto palahuopakatoksi onnistuu meiltä muitta mutkitta. Palahuopakatto on loistava valinta, jos etsit näyttävää kateratkaisua, mutta et kuitenkaan haluaisi vaihtaa huopakatosta pelti- tai tiilikattoon. Tarvittaessa autamme mielellämme muutokseen liittyvissä lupa-asioissakin.

Huopakaton uusiminen Joutsa, etsitkö hintakatalogia?

Huopakaton uusiminen Joutsa, etsitkö hintatietoja aiheeseen liittyen? Jos huopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi alkaa olla ajankohtaista, urakan hinta pyörii varmasti mielessäsi ainakin jollain tasolla.

Huopakattoremonttien hinnat Joutsassa vaihtelevat kuitenkin paljon kohteesta toiseen. Huopakattoremontin hinta riippuu hyvin pitkälti esimerkiksi vanhan katon kunnosta sekä katon pinta-alasta, muodosta ja varusteista.

Edellä mainitusta syystä emme ole nähneet järkeväksi laittaa esille minkäänlaista ”hintakatalogia”, josta esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopakattoremontin hinta kävisi ilmi yhdellä silmäyksellä – luultavasti taulukon lukemat menisivät pahemman kerran metsään.

Kun haluat tietää, paljonko huopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi maksaa, kannattaakin ottaa meihin rohkeasti yhteyttä ja pyytää tarjous. Todennäköisesti summa viivan alla saa sukat pyörimään jaloissasi!

Muista, että jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme kotitalousvähennystä. Kyseinen verovähennys saattaa keventää huopakattoremontin kustannuksia joskus varsin muhkeillakin summilla.

Kaiken varalta on tietysti hyvä laittaa korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta rahoitus voi joissain tilanteissa tuoda talouteen tervetullutta pelivaraa huopakattoremontin kynnyksellä.

Palahuopakaton uusiminen Joutsa – usein luultua pienempi urakka

Palahuopakaton uusiminen Joutsa, ei välttämättä puoliksikaan niin iso savotta kuin luulit! Usein jo pelkästään vesikatteen uusiminen riittää, eikä alempiin kattorakenteisiin tarvitse koskea lainkaan.

Esimerkiksi sammaloituneen huopakaton uusiminen onnistuu yleensä uusimalla vain vesikatto eli kattohuovat tai -laatat. Myös halkeilleen huopakaton uusiminen voidaan normaalisti toteuttaa tällä taktiikalla.

Samalla kannattaa tietysti päivittää kattotuotteet. Kattotuotteet joudutaan joka tapauksessa irrottamaan kattohuopien vaihtamiseksi, joten kattoturvatuotteiden, kattoluukkujen, sadevesijärjestelmän jne. uusiminen on katon uusimisen yhteydessä erittäin helppoa ja edullista.

Syvempiin kattorakenteisiin meidän ei sen sijaan tarvitse koskea oikeastaan muuten kuin siinä tapauksessa, että niissä on kosteusvaurioita tai muita vikoja. Myös jotkin muutostyöt (kuten katon korotus) edellyttävät kokonaisvaltaisempaa kattoremonttia.

Toimi kuitenkin ripeästi, jos huopa- tai palahuopakaton uusiminen Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi tuntuu vähääkään ajankohtaiselta. Vanhan katon kunto voi joskus romahtaa äkkiarvaamatta!

Ota meihin yhteyttä vaikkapa jo näiltä näppäimiltä, ja kutsu meidät kartoittamaan kattosi kunnostustarpeet. Käynnin jälkeen voimme antaa yksilöllisesti räätälöidyn huipputarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Joutsassa sijaitsevassa kohteessasi.

Pannaanhan piippukin samalla kuntoon? Huopakattoremontin yhteydessä voimme kunnostaa myös savupiipun!

Huopakatto on paljon muutakin kuin kattohuovat. Huopakatto koostuu monista pienistä osasista, joista jokaisella on kokonaisuuden kannalta oma tärkeä roolinsa.

Yksi näistä ”palapelin palasista” on savupiippu. Se kannattaa ehdottomasti laittaa kuntoon huopakattoremontin yhteydessä.

Savupiippu on suurikokoinen läpivienti, jonka huono kunto voi typistää koko katon käyttöikää vuosikausilla – olkoonkin, että katto olisi vastikään saneerattu. Jos vaikkapa piipun juuresta pääsee livahtamaan vettä katon väliin, välikatolle voi muodostua hometta ja lahovaurioita.

Kun tilaat huopakattoremontin Joutsassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, pidämme huolen myös savupiipun terveydestä. Katsomme piipun pellitysten, muurausten (kattopinnan yläpuolisilta osin), lenssin ja piipunhatun olevan kunnossa, ja tietysti teemme myös savupiipun tiivistystyöt asiaankuuluvalla tavalla.

Jäljiltämme voitkin luottaa uuden huopakattosi olevan iskussaan savupiippua myöten. Meiltä kattosi saa kokonaisvaltaisen ammattitaitoista palvelua räystäältä räystäälle ja yläpohjasta piipunhattuun!

Kauttamme järjestyvät Joutsassa myös täysin yksilölliset, mittatilaustyönä valmistetut piipunhatut. Räätälöity piipunhattu kruunaa uuden huopakaton kuin kirsikka täytekakun.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt