Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Juupajoki

Huopakattoremontti Juupajoki, ei onnistu ihan keneltä tahansa ”tavan tallaajalta”. Kun haluat saada rahoillesi varmaa vastinetta, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Me toteutamme huopakattoremontit Juupajoella lujalla kokemuksella, ja pitkän uramme varrella olemme saneeranneet lukemattomia tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja – onnistuen korkein arvosanoin kerta toisensa jälkeen. Koko Pirkanmaa tuntee meidät parkkiintuneista käsistämme ja tinkimättömästä ammattiylpeydestämme.

Kyseessä on iso ja vaativa urakka, jossa piilee monia kavalia sudenkuoppia heti alkumetreiltä aina maaliviivoille. Pienetkin mokat ja mittavirheet kostautuvat, heikentäen uuden katon laatua ja kasvattaen remontin budjettia.

Edellä mainituista syistä kannattaakin miettiä huolella, kenen käsiin luotat huopakattoremontin Juupajoella sijaitsevassa kohteessasi. Omia hihoja ei ainakaan kannata kääriä!

Tavoitat rautaiset huopakatemestarimme kätevästi sekä soittaen että sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina.

Lämpimästi tervetuloa osaksi huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Huom. meiltä voit tilata huopakattoremontit Juupajoella ja myös Juupajoen lähipaikkakunnilla. Esimerkiksi nämä pitäjät lukeutuvat palveluverkostoomme: Jämsä, Mänttä-Vilppula, Orivesi ja Ruovesi. Matkaamme mielellämme niin taajamakohteisiin, maaseudulle kuin saariin tiettömän taipaleen päähän.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Juupajoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Juupajoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Juupajoen alueella!

Palahuopakattoremontti Juupajoki – nämä 5 merkkiä kertovat, että kattosi kaipaisi jo eläkkeelle

Palahuopakattoremontti Juupajoki, joko olisi aika päästää vanha kattoparka eläkkeelle? Monessa kohteessa huopa- tai palahuopakattoremontti Juupajoella olisi varmasti hyvä investointi tälläkin hetkellä, mutta tavan juupajokelaisen ei välttämättä ole ihan helppoa tunnistaa kattonsa tarpeita.

Siksi listasimme avuksesi joitakin merkkejä, jotka kielivät kattosi kaipaavan saneerausta nyt tai lähitulevaisuudessa:

  • Katon poskia ”koristaa” turpea sammalmätäs, joka ei taltu enää kausipuhdistuksilla tai edes kasvustontuhoaineen voimalla.
  • Katon vedenpitävyydestä on suuria epäilyksiä – katto vuotaa vähän sieltä täältä, useista tiivistys- ja paikkauskierroksista huolimatta.
  • Kattopinta halkeilee kuin leivän kuori uunissa.
  • Katon asennuksesta (tai edellisestä kattoremontista) on jo vierähtänyt neljäkymmentä vuotta tai yli.
  • Katolla on pehmeitä kohtia.

Mikäli yksi tai useampi edellä kuvatuista oireista kuulostaa hälyttävän tutulta, kannattaa pyytää asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoasi kiireen vilkkaa. Kunhan olemme nähneet kohteesi omin silmin, annamme mielellämme (tarvittaessa) huippuhyvän tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Juupajoella sijaitsevassa kohteessasi!

Huopakaton uusiminen Juupajoki, hyvä päätös!

Huopakaton uusiminen Juupajoki, elämäsi parhaimpia päätöksiä. Uusi huopakatto vanhan tilalle on loistava hankinta, sillä huovassa on paljon hyvää – huopa hurmaa hiljaisuudellaan, monimuotoisuudellaan, tiiviydellään sekä ajattoman tyylikkäällä ilmeellään!

  • Uusi huopakatto on hipihiljainen. Kattohuovat tai -laatat vaimentavat ääniä luonnostaan, eivätkä sateen ropinat tai myrskytuulten tuiverrukset kantaudu sisätiloihin. Saat olla rauhassa säällä kuin säällä!
  • Huopa taipuu notkeasti monenlaisiin kattomuotoihin ja rakenteellisiin yksityiskohtiin. Huopakatto voi olla yhtä hyvin tasakatto, pulpettikatto, aumakatto, harjakatto kuin mansardi- tai säterikatto, ja huopakaton ilmettä voidaan mainiosti ”maustaa” esimerkiksi kattolyhdyillä.
  • Uusi huopakatto on tiiviydeltään huippuluokkaa. Hitsattava bitumikermi on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja – samalla viivalla konesaumatun peltikaton kanssa. Myös palahuopa- ja kolmiorimakatteet pitävät vettä erinomaisesti.
  • Upouusi huopakatto on mitä komein näky. Kun huopakaton uusiminen Juupajoella sijaitsevassa kohteessasi on pulkassa, naapurikin katselee uutta kattoasi kateudesta vihreänä!

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, ja tilaa huopakaton uusiminen Juupajoella sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa jo tänään!

Palahuopakaton uusiminen Juupajoki, uusitaanhan samalla myös kattotuotteet? Katon varusteetkaan eivät ole ikuisia…

Palahuopakaton uusiminen Juupajoki, urakan yhteydessä uusimme katoltasi ja sen välistä kaiken huonokuntoisen. Mutta uusitaanhan samalla myös kattotuotteet?

Katon varusteetkaan eivät nimittäin ole ikuisia. Niin sadevesijärjestelmä, kattoturvatuotteet, kattoluukut kuin kattoikkunatkin tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän, eivätkä ne sitten enää välttämättä toimi niin kuin pitäisi.

Esimerkiksi sadevesijärjestelmään voi syöpyä ajan kanssa jopa reikiä. Puhki ruostunut sadevesijärjestelmä ei luonnollisestikaan pysty ohjaamaan katolta virtaavia vesiä sujuvasti maahan, vaan se ohjaa vesimassat ainakin osittain talon seinustalle. Ylimääräinen kosteusrasite voi aiheuttaa julkisivuun lahovaurioita tai rapautumia.

Sitä paitsi kattotuotteiden uusiminen onnistuu harvinaislaatuisen helposti (ja edulliseen hintaan), kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Juupajoella sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla. Olisi suorastaan hullua jättää tilaisuus käyttämättä!

Vinkki: kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Juupajoella sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, myös kokonaan uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus onnistuu meiltä näppärästi. Ainakin puuttuva kattotarkastusluukku ja piipunhattu kannattaa asennuttaa ilman muuta, mutta nykypäivänä myös aurinkopaneelit ja kattoikkunat ovat monen ostoslistalla. Huopakatemestarimme asentavat kaikki huopakaton kattotuotteet kokenein käsin.

Mitä omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattosaneeraus kustantaa? Hinta on monen tekijän summa!

Mitä maksaa huopakaton uusiminen tai saneeraus Juupajoella? Onko se kallista?

Kun omakotitalon, kesämökin, autotallin, varaston tai muun katetun rakennelman huopakattoremontti lähestyy, hintakysymys alkaa pyöriä mielessä jossain vaiheessa ihan varmasti. Se on täysin luonnollista, sillä urakka vaatii aina jonkinlaista taloudellista satsausta.

Huopakattoremontin hinta on kuitenkin monen tekijän summa. Tarjouksemme suuruus riippuu hyvin pitkälti esimerkiksi kattosi kunnosta, mutta myös katon pinta-ala, muoto ja varusteet on otettava hinnassa huomioon omalla painoarvollaan.

Kallista ei huopakaton uusiminen silti ole – ainakaan siinä tapauksessa, että tilaat huopakattoremontin Juupajoella sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme pitämään urakan kulut kurissa tilanteessa kuin tilanteessa!

Lisäksi työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Vaikka kotitalousvähennyksellä ei saakaan välitöntä hinnanalennusta huopakaton uusimisesta, voi kyseinen verovähennys keventää urakan vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi varsin tuntuvasti.

”Pahan päivän varalle” kannattaa tietysti laittaa korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Rahoituksen ja osamaksun avulla voit päästää kattosi hyvin ansaitulle eläkkeelle vähän tiukemmassakin rahatilanteessa!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt