Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Juupajoki

Katon korjaus Juupajoki – jouheva palvelu taitavilta tekijöiltämme. Korjaustarve yhyttää jokaisen kohteen jossakin vaiheessa elinkaarta. Uudemmalla katolla kyse on yleensä pienistä täsmätöistä, kun taas vanhempi kohde saattaa vaatia jo astetta kattavampia toimia. Meiltä sujuvat vaivatta katon tiivistys ja yksittäisen kattovuodon korjaus, samoin suuremman kokoluokan kunnostukset, kuten myrskyvaurioiden korjaus. Ehkä katto kärsi yllättäen, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin kai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Kun katto vuotaa, tyypillisin syy löytyy kuitenkin arkisista rasituksista; sadevedet, sammal, uv-säteily sekä lämpötilanvaihtelut vievät veronsa. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla, tai jos katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty merkittäviä virheitä. Paikkaamme ja tiivistämme kaikki kohteet katon mallista ja materiaalista riippumatta – pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Vuotaako katto esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Juupajoella, yksittäisistä katepinnan tiivistyksistä kattaviin rakennekorjauksiin. Teemme kärsineen aluskatteen kunnostukset ja katon vesivahinkojen sekä vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Juupajoen lisäksi muukin Pirkanmaa; Orivesi, Kangasala, Tampere, Ruovesi ja Mänttä-Vilppula. Toteutamme korjaukset laadukkain tuottein ja ensiluokkaisella palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Tuloksena on katolle täysi tiiveys sekä rakenteille turvallinen tulevaisuus – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Juupajoella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Juupajoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Juupajoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Juupajoen alueella!

Huopakaton korjaus Juupajoki, joustavalla ja laadukkaalla palvelulla kauttamme

Huopakaton korjaus Juupajoki – tehostamme kattosi vesitiiveyttä. Huopakaton, eli bitumikaton haasteisiin voi kuulua muun muassa myrskytuhoja. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky vahingoitti kattotuotteita. Yleensä huopakatto kuitenkin kärsii ajan sekä arjen rasituksissa, kun kattoa haurastavat uv-säteily, sammal ja lumikuorma. Pikkuhiljaa suojaava sirote kuluu ja huopa kuivuu sekä halkeilee, niin että kermien elastisuus kärsii, ja kate joutuu vaurioille alttiiksi. Huopaan voi syntyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia ja kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat aukeilevat iän myötä sekä kasvuston juurten toimesta.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Juupajoella. Räätälöity toteutus on ensiarvoisen tärkeä parhaan ratkaisun löytämiseksi. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Juupajoella huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin kokemusta vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Juupajoki – pidämme kattosi tiiveydestä huolta

Peltikaton korjaus Juupajoki, takaamassa rakenteiden terveyden ja turvan. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät sekä ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton haasteisiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää aiheuttavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, haasteet voivat paikantua vesikatteen ohessa myös yläpohjaan – esimerkiksi aluskate saattaa olla loppuunsa kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Lisäksi peltikatto joutuu kenties kohtaamaan myrskyn aiheuttamia vaurioita, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky vaurioitti kattotekniikkaa. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Juupajoella suoritetaan kattokohtaisesti, joten ensiksi etsimme ongelman tarkan syyn ja sijainnin sekä tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta. Näin massauksista saadaan tiiviit ja tarttuvat, ja korjausjäljestä laadukas sekä kestävä. Hoidamme Juupajoella peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, samoin kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Lisäksi saat meiltä pienet ja suuret peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Juupajoki, palkintona parempi kunto sekä käyttövarmuus

Tiilikaton korjaus Juupajoki – pidämme kattosi toimintakykyä yllä. Vankkatekoinen tiilikin joutuu kohtaamaan sään ja ympäristön kulutukset. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyessään tiilikatto haurastuu lisää sitoen kosteutta itseensä, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, kate heikentyy kerta kerralta. Tämä tuhoisa ilmiö tunnetaan tiilikaton pakkasrapautumisena, ja lopulta katepinta antaa periksi päästäen vedet lävitseen rakenteisiin. Kun tiilikatto vuotaa, voi olla syytä tarkistaa myös yläpohjan ja aluskatteen tilanne – esimerkiksi aluskatteesta saattaa löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Juupajoella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että kunnostuksiin ryhdytään mahdollisimman hyvissä ajoin, niin että vältetään vakavammat vauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Teemme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Juupajoella, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet. Näin rapautunut kate saa takaisin suojansa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Juupajoki – räätälöity palvelu takaa optimaalisen tuloksen

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Juupajoki, kokeneilta korjaajiltamme homma luonnistuu. Aluskatteen tehtävä on pelastaa rakenteet sekä ulkoa että sisältä tulevalta kosteudelta. Pienikin vuoto voi olla kohtalokas veden päätyessä eristeisiin tai yläpohjaan, joten nopea reagointi on paikallaan, jotta kosteusvauriot voidaan välttää. Kun aluskate vuotaa, voi syy siihen löytyä sään sekä iän tuomasta kulumasta, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Meiltä saat kaikille kattokokonaisuuksille mallikkaat aluskatteen korjaukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Juupajoella.

Toteutamme korjaustyöt laatutuottein ja katteelle turvallisin menetelmin, yksittäisten aluskatteen reikien paikkauksista vuotien osittaiseen vaihtoon. Korjaamme rakenteista valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä kohennamme tarpeen mukaan ilmanvaihtoa lisäämällä eristystä tai tuuletusta. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset sujuvasti kaikista kohteista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, ja hoidamme kuntoon aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistyksen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Juupajoella hoituu toimestamme myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoluukun, viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Juupajoki – korjaus sisältää paikkaukset pienistä suuriin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Juupajoki – korjaus auttaa kattosi takaisin priimakuntoon. Läpiviennit muodostavat katolle vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen ja aluskatteen. Pahimmillaan falskaava tai vioittunut läpivienti ohjaa vedet huonetilaan tai rakenteisiin, mistä seurauksena katolle pääsee kehittymään kattavia kosteusvaurioita. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Juupajoella, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet ammattilaisemme. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kuluneet suojapellit sekä aikansa eläneet tiivisteet, ja asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Juupajoella, ja meiltä saat katollesi muutkin korjaukset joustavasti kattosi parhaaksi. Laadukas kunnostus säästää rahaa ja säilyttää turvassa rakenteet – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt