Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kaarina

Huopakattoremontti Kaarina, etsitkö pätevää porukkaa kattosi saneeraukseen Kaarinan seudulla? Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme!

Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Kaarinassa ja lähipaikkakunnilla (esim. Lieto, Parainen, Paimio, Sauvo ja Turku sekä muu Varsinais-Suomi) varmoin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin. Käärimme hihat, ja laitamme kattosi uusiksi käden käänteessä!

 • Uusimme aikansa eläneet kattohuovat tai -laatat. Tilalle asennamme uuden, komean ja pitkäikäisen tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimakaton toiveidesi mukaan.
 • Kattoasi remontoidessa kunnostamme myös yläpohjan ongelmat, kuten kosteusvauriot, notkahtaneet kattorakenteet, kylmät onkalot ja pieneläinten tekemät eristevauriot. Jäljiltämme tiedät kattosi olevan kokonaisvaltaisesti terve!
 • Huopakattoremontin yhteydessä uusimme samalla vanhat kattotuotteet (esimerkiksi kattoturvatuotteet, kattoluukut, kattoikkunat ja sadevesijärjestelmän) varmistaaksemme kattosi turvallisuuden ja toimivuuden.
 • Tarvittaessa kunnostamme huopakattoremontin yhteydessä myös savupiipun kattopinnan yläpuolisilta osin. Esimerkiksi piipun pellitys, piipunhatun asennus, piipun lenssin korjaus ja savupiipun korjausmuuraukset sisältyvät hintaamme.

Jos tällainen huippulaadukas ja fiksusti hinnoiteltu kattoremonttipalvelu kuulostaa mielestäsi hyvältä, laita meille viestiä tai soita vaikkapa jo tänään! Halutessasi voit myös pyytää suoraan tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi alla olevaa painiketta klikkaamalla.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kaarinassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kaarinassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kaarinan alueella!

Palahuopakattoremontti Kaarina, kustannukset eli hinta – neliöhinta ja kokonaishinta?

Palahuopakattoremontti Kaarina, kustannukset eli hinta? Se selviää helpoiten, kun kysyt asiaa meiltä suoraan!

Meillä huopa- ja palahuopakattoremontit Kaarinassa hinnoitellaan aina yksilöllisesti. Huopakattoremonttien kustannukset (sekä neliöhinnat että kokonaishinnat) vaihtelevat kohteesta toiseen, joten kiinteässä hinnoittelussa ei olisi suoraan sanottuna mitään itua.

Huopakattoremontin hintaan vaikuttavat esimerkiksi nämä asiat:

 • Vanhan katon kunto.
 • Katon koko.
 • Katon muoto.
 • Katon varusteet sekä läpiviennit
 • Kohteen korkeus.
 • Kohteen sijainti.

Raha-asioista ei kuitenkaan kannata ottaa stressiä. Huopakattoremontin hinta on sijoitus, joka maksaa itsensä takaisin paremmin kuin hyvin.

Sitä paitsi pitkän kokemuksemme ansiosta suoriudumme remontista kuin remontista yllättävän kustannustehokkaasti. Meiltä tilattuna huopa- tai palahuopakattoremontti Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi ei maksa mansikoita!

Vinkki: huopakattoremontin taloudellisia vaikutuksia keventää kotitalousvähennys ja kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Kotitalousvähennys on verovähennys, jota myönnetään monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen liittyvistä toimenpiteistä. Rahoituksen avulla puolestaan voit jakaa huopakattoremontin kulut kätevästi pienempiin eriin niin halutessasi.

Huopakaton uusiminen Kaarina – kattohuopien halkeilu ja sammaloituminen sekä lisääntyvät kattovuodot ovat hälytysmerkkejä, joita ei kannata jättää huomiotta!

Huopakaton uusiminen Kaarina, olisiko se kohteessasi jo tarpeen? Jotta huopakaton uusiminen Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi osattaisiin tehdä ajallaan, on katteen kuntoa hyvä seurailla aktiivisesti vähintäänkin vuosittain – mieluummin puolivuosittain (esim. katon kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä).

Muun muassa kattohuopien halkeilu kielii siitä, että huopakaton uusiminen Kaarinassa sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi jo ottaa ainakin harkintaan. Kattohuopien halkeilu kertoo katemateriaalin olevan jo hyvin haurasta, ja katon uusiminen voi olla lopulta viisaampi ratkaisu kuin yrittää tilkitä halkeamia esimerkiksi massaamalla.

Myös katon itsepintainen sammaloituminen ja jäkälöityminen on merkki siitä, että kattohuovat alkavat olla kuluneet ja kaipaisivat mahdollisesti vaihtoa. Ensi hätään ongelmaa voidaan koittaa saada hallintaan käsittelemällä katto kasvustontuhoaineella ja pinnoittamalla kattohuovat uudelleen, mutta jos kyseinen toimenpidekombinaatio ei riitä pitämään kasvustoa kurissa, on katon uusiminen järkevää.

Tietenkin myös alati lisääntyvät kattovuodot ja muut kysymysmerkit katon vedenpitävyydessä kertovat kattoremontin olevan ajankohtainen. Kutsu meidät paikalle ennen kuin kattosi vuotaa sisätiloihin asti!

Palahuopakaton uusiminen Kaarina – lähenteleekö kattosi eläkeikää?

Palahuopakaton uusiminen Kaarina, yleensä motiivina on katon huono kunto. Joissain tapauksissa kuitenkin myös katon korkea ikä voi olla peruste ottaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kaarinassa työn alle.

 • Huopakatto on kestävä kateratkaisu, mutta ei ikuinen! Niin katemateriaali kuin muutkin katon rakenneosat (esim. läpivientien tiivisteet) tulevat ennen pitkää tiensä päähän.
 • Esimerkiksi UV-säteily, pakkanen, ilmansaasteet, sammal, tuulen mukana kulkeutuvat hiovat hiukkaset, katolla kävely sekä katon pintaa pitkin liukuva lumi ja jää kuluttavat kattohuopia väistämättä.
 • Yleisesti ottaen suosittelemme, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kaarinassa suoritetaan viimeistään noin neljäkymmentä vuotta katon asennuksesta tai edellisestä kattoremontista. Palveltuaan neljäkymmentä kesää ja talvea, jopa laadukas, moderni bitumikate alkaa olla valmis eläkkeelle. Vaikka katto näyttäisi vielä päällisin puolin ”nuorekkaalta”, ei sen toimintaan välttämättä voida enää täysin luottaa.

Jos omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakatolla on jo ikää, kannattaa kutsua asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan sen tilannetta. Luvallasi voimme käydä tekemässä kattoremontin tarvekartoituksen myös poissa ollessasi!

Ruhjoiko raju myrsky kattosi remonttikuntoon? Riennämme hätiin kumit ulvoen!

Kaarinalainen, kaatuiko puu katon päälle? Tai tippuiko katolle iso oksa?

Kaarinan luonto on joskus oikukas. Rannikkoseudulla etenkin syysmyrskyt voivat olla hurjia, eivätkä katon myrskyvauriot ole mitenkään epätavallisia. Toisinaan katto voi kärsiä pahojakin vammoja yli rymisevän myräkän kourissa.

Jos näin pääsee käymään, on tilanteeseen reagoitava mahdollisimman pikaisesti. Pienikin viivyttely saattaa kasvattaa tuhojen laajuutta entisestään, jolloin tietenkin myös niiden korjauskustannukset paisuvat.

Älä silti panikoi. Vedä syvään henkeä, ja ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Me kunnostamme siististi ja kestävästi myös myrskyjen vaurioittamat huopa- ja palahuopakatteet Kaarinan seudulla! Riennämme hätiin kumit ulvoen jopa saarikohteisiin.

Tilanteesta riippuen myrskyn vaurioittaman huopakaton remontointi voidaan tehdä kokonaisvaltaisesti tai osittain. Lähtökohtaisesti pyrimme pitämään kattoremontin laajuuden minimissään asiakkaidemme ajan ja varojen säästämiseksi, ja osittainen huopakattoremontti voi olla täysin toimiva ja samalla erittäin kustannustehokas tapa paikata vaikkapa katolle tippuneen oksanhaaran aiheuttamat tuhot.

Eipä aikaakaan, niin pian kattosi on joka tapauksessa taas entisensä – todennäköisesti jopa ehompi!

Huom. tarvittaessa autamme mielellämme myös kattokatastrofiin liittyvissä vakuutusasioissa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt