Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Kaarina

Me Plus Kattopalvelussa palvelemme Kaarinassa vesikourujen puhdistustöissä sekä muissa sadevesijärjestelmän huolto ja korjaustarpeissa. Voit luottaa vesikourujen puhdistustyöt käsiimme kohteessa kuin kohteessa. Käsittelemme kaikenlaisia sadevesijärjestelmiä tottunein ottein, emmekä pelkää tarttua tuumasta toimeen edes korkeassa kohteessa.

Meillä riittää reserviä jopa taloyhtiöiden ja kaupungin tarpeisiin. Esimerkiksi rivitalon, kerrostalon ja koulun vesikourujen puhdistustyöt voit tilata meiltä korkein odotuksin.

Palvelemme ammattitaitoisesti ja järkevin hinnoin Kaarinan lähiseudullakin; kokeneiden rännimestareidemme taidonnäytteitä pääset ihastelemaan myös Turussa, Liedossa, Paimiossa, Paraisissa ja Sauvossa.

Normaalisti vesikourujen puhdistus tarkoittaa roskien poistoa ränneistä, mutta tarvittaessa voimme puhdistaa myös kourujen ulkopinnat. Roskien poisto ränneistä tulisi tehdä joka syksy ja kevät, ja työn tarkoitus on ylläpitää sadevesijärjestelmän toimintakykyä. Kourujen ulkopintojen pesu puolestaan tehdään tarveperusteisesti yleensä esteettisistä syistä.

Samalla kannattaa tilata katon kausipuhdistus. Se pidentää katon elinkaarta, mutta myös sadevesijärjestelmä hyötyy toimenpiteestä. Katolla olevat roskat valuvat nimittäin pian sadevesijärjestelmän tukkeeksi.

Muista, että laskumme voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Yksityishenkilönä saat työstämme jälkikäteen kotitalousvähennystäkin.

Pyydä siis kilpailukykyinen tarjous vesikourujen ja katon kausipuhdistuksesta, kun kevät tai syksy tekee taas tuloaan! Kaupan päälle saat katon yleistarkastuksen.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kaarinassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kaarinassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kaarinan alueella!

Rännien puhdistus ja muut sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt Kaarinassa

Tiesithän, että meiltä Plus Kattopalvelusta voit tilata paljon muutakin kuin rännien puhdistustyöt Kaarinassa? Olemme täyden palvelun kattotalo, ja teemme kaikki muutkin katon ja sadevesijärjestelmän kunnossapitotyöt ammattitaitoisesti ja kohtuu hinnoin kaarinalaisten puolesta.

Mitä sadevesijärjestelmään tulee, esimerkiksi kaadon säätäminen ja jäiden poisto sadevesijärjestelmästä kuuluu toimenkuvaamme. Myös sadevesijärjestelmän huoltomaalaus kuuluu repertuaariimme – vuotavien vesikourujen korjausta tietenkään unohtamatta. Irronneen vesikourun kiinnitys takaisin paikoilleen on meille niin ikään tuttua puuhaa.

Lisäksi otsalautojen eli vesikourujen takana olevien lautojen maalaus ja vaihto käy meiltä muitta mutkitta. Laudat saavat osakseen liki jatkuvaa kosteusrasitetta, joten home ja lahovauriot ovat yleisiä, eivätkä laudat kestä ikuisuuksiin. Otsalautojen on kuitenkin tärkeää olla iskussaan, sillä ne toimivat vesikourujen kiinnityspisteinä.

Kun sadevesijärjestelmä jossain vaiheessa kaipaa päivitystä, onnistuu myös sadevesijärjestelmän uusiminen meiltä mainiosti. Autamme valitsemaan ja mitoittamaan uuden sadevesijärjestelmän, hankimme sen puolestasi ja teemme asennustyöt luotettavasti takuutyönä.

Vinkki! Jos haluat helpottaa sadevesijärjestelmän puhtaanapitoa, mitä jos vaihdettaisiin rännit saumattomiin tai raidattomiin? Myös kourujen ulkopuoliset kiinnikkeet helpottavat puhdistusta huomattavasti. Lisää hyviä vinkkejä saat kutsumalla asiantuntijamme suunnittelukäynnille.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus jäästä ja bioroskasta

Ei ole ollenkaan tavatonta, että sadevesijärjestelmä menee tukkoon ja tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on tarpeen. Onneksi myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus bioroskasta ja jäästä kuuluu toimenkuvaamme Kaarinassa.

Jos huomaat tukoksen oireita tai edes epäilet tukosta, kannattaakin olla meihin yhteydessä pikapuoliin. Siten voit vielä välttää tukoksen aiheuttamat haitat.

Tukokset ovat omiaan esimerkiksi ruostuttamaan rännejä, sillä tulpan takana olevat osat sadevesijärjestelmästä eivät pääse kuivumaan kunnolla. Tukos voi ohjata vedet maahan myös räystään ja julkisivun kautta, jolloin ylimääräinen kosteusrasite saattaa aiheuttaa hometta ja lahoa. Rappauskin voi alkaa rapista pakkasrapautumisen seurauksena.

Kun otat meihin yhteyttä ja kerrot epäileväsi tukosta, asiantuntijamme rientävät avuksesi viipymättä. Jos annat luvan, voimme käväistä avaamassa tukoksen vaikkapa työpäiväsi aikana.

Ethän siis anna sadevesijärjestelmän kärsiä vaivoistaan tarpeettoman pitkiä aikoja? Me Plus Kattopalvelussa palvelemme kaarinalaisia kaikissa kattoasioissa ympäri vuoden, ja meille käyvät myös ilta- ja viikonloppuajat!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt