Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kangasala

Huopakattoremontti Kangasala, etsitkö käyttöösi taitavia huopakatemestareita? Lämpimästi tervetuloa osaksi huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

 • Meiltä tilaat huopakattoremontin Kangasalla sijaitsevaan kohteeseesi tietäen, että kattoparka on hyvissä käsissä. Koko Pirkanmaa tuntee huopakatemestarimme raudanlujasta osaamisesta ja tinkimättömästä ammattiylpeydestä.
 • Voit antaa kattosi saneeraustyöt meidän tehtäväksemme huolettomin mielin, olipa kyseessä sitten tiivissaumakatto (hitsattava bitumikermikatto), palahuopakatto (bitumilaattakatto) tai kolmiorimakate. Meillä on kattava kokemus kaikista huopakattotyypeistä.
 • Älä epäröi kääntyä meidän puoleemme, vaikka kattosi olisi kuinka surkeassa jamassa tahansa. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä olemme kohdanneet vastaavia tilanteita monet kerrat aiemminkin, ja pian kattosi onkin taas jo entisensä – jopa ehompi!

Jos siis haluat tarjota katollesi parasta mahdollista palvelua, tilaa huopakattoremontti Kangasalla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous esimerkiksi alla olevaa nappia näpäyttämällä – palaamme pian asiaan.

Huomioithan, että palveluverkostomme kattaa myös Kangasalan ympäryskunnat. Tarvittaessa kurvaamme avuksesi ilomielin esimerkiksi näihin pitäjiin Kangasalan tuntumassa: Kuhmoinen, Lempäälä, Orivesi, Padasjoki, Pälkäne, Tampere ja Valkeakoski.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kangasalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kangasalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kangasalan alueella!

Palahuopakattoremontti Kangasala, hintamme voi yllättää iloisesti!

Palahuopakattoremontti Kangasala, mietitkö hintaa? Tarjouksemme loppusumma voi yllättää iloisesti!

Rutinoitunein ottein huopa- tai palahuopakattoremontti Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi hoituu meiltä kustannustehokkaasti alusta loppuun. Laskutettavien työtuntien määrä pysyy aisoissa, eikä materiaalejakaan tule hankittua kasapäin liikaa – ja kuitenkin uusi katto on viimeisen päälle siisti ja kestävä.

Raha-asioihin liittyen on hyvä pitää mielessä myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Kotitalousvähennyksestä voi olla joskus tuntuvaakin taloudellista etua, sillä usein huopa- tai palahuopakattoremontti Kangasalla pitää sisällään runsaasti kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä toimenpiteitä. Verotuksessa voit vähentää monia kotona ja mökillä teetettyjä katon kunnostus- ja perusparannustöitä.

Tarkkoja lukemia emme kuitenkaan vielä tässä vaiheessa pysty sanomaan. Sekä huopakattoremontin hinta että kotitalousvähennyksen määrä elää paljon remonttiprojektista toiseen.

Siksi kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja pyytää suoraan tarjous. Lupaamme tehdä käsillä olevasta urakasta loistodiilin!

Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Kangasalla ns. ”avaimet käteen”-palveluna. Tarjouksemme tulee sisältämään kaiken kattosi saneeraamiseksi tarvittavan työn, materiaalit ja kaluston, eikä sen päälle ole odotettavissa senttiäkään lisäkuluja.

Huopakaton uusiminen Kangasala, hoituu nyt halvemmin kuin ensi vuonna!

Huopakaton uusiminen Kangasala, haluatko säästää selvää rahaa? Tilaa huopakaton uusiminen Kangasalla sijaitsevaan kohteeseesi siinä tapauksessa hyvissä ajoin. Lähes 100-varmasti talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti onnistuu halvempaan hintaan nyt kuin ensi vuonna!

Vanhan katon kunto vaikuttaa nimittäin huopakattoremontin hintaan hyvin suuressa määrin. Mitä paremmassa kunnossa vanha katto on, sen helpommin ja huokeammin kustannuksin katon uusiminen luonnollisestikin onnistuu.

Joskus jo muutamankin kuukauden viivyttely katon saneerauksessa voi aiheuttaa urakan hintalappuun mojovan lisän. Vanhan huopakaton kunto voi romahtaa dramaattisesti yllättävän lyhyessä ajassa, ja etenkin runsasluminen talvi on iäkkäälle huopakatolle usein kova koettelemus. Jos esimerkiksi kattorakenteet notkahtavat tai katon väliin pääsee kosteutta, ei huopakaton uusiminen Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi enää onnistukaan ihan niin vähällä vaivalla kuin se parhaimmillaan voisi.

Tartu siis tuumasta toimeen mieluummin vähän liian aikaisin kuin myöhään. Näin toimimalla voit säästää rahat vaikkapa uuteen veneeseen tai päältä ajettavaan ruohonleikkuriin!

Palahuopakaton uusiminen Kangasala – 5 merkkiä siitä, ettei katon huoltoon ja korjaukseen enää kannata panostaa

Palahuopakaton uusiminen Kangasala, kannattaa tehdä ennemmin vähän etupainotteisesti kuin lykätä urakkaa aina vain ensi kesään. Mutta milloin huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kangasalla oikeastaan on ajankohtaista?

Tässä 5 merkkiä siitä, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kangasalla sijaitsevassa kohteessasi saattaisi olla jo hyvä ajatus:

 • Kattohuovat halkeilevat.
 • Katolla on pehmeitä kohtia (esim. läpivientien tuntumassa).
 • Kattohuovat sammaloituvat kasvustontuhokäsittelystä ja uudelleenpinnoituksesta huolimatta.
 • Katon ikä on +40 vuotta. Vaikka katto olisikin vielä näennäisesti hyvässä kunnossa, 40-vuotias huopakate alkaa valitettavasti jo olla aikansa palvellut…
 • Katto on painunut/notkahtanut lumikuorman alla.

On tosin sanottava, että jokainen katto on täysin yksilöllinen. Varmaa ”remonttituomiota” ei voi antaa kattoa näkemättä.

Jos epäilet kattosi kaipaavan remonttia, kannattaakin kutsua asiantuntijamme vilkaisemaan kattoparkaa omin silmin. Visiitin jälkeen annamme tarvittaessa mielellämme loistotarjouksen kattosi saneerauksesta.

Milloin voisimme tulla käymään? Ota yhteyttä, niin katsotaan kalenteristasi hyvä aika! Hurautamme hetkessä jopa saarikohteisiin.

Kaatuiko puu katon päälle? Meiltä saat huopakatollesi nopean ja osaavan avun akuutissakin hätätilassa!

Jos puu kaatui katon päälle tai iso oksa tippui katolle, voi kurkkua kuristaa. Vaikka huopakatto onkin erittäin kestävä kateratkaisu, tämän tyyppisissä tilanteissa katon vammat ovat yleensä sen verran vakavia, että niiden lääkitseminen edellyttää remontointia. Ei kuitenkaan syytä huoleen, sillä meiltä saat katollesi nopean ja osaavan avun akuutissakin hätätilassa!

Kun huomaat kattosi vauriot, toimi näin:

 1. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme hetimiten. Laita viestiä tai soita. Tavoitat meidät kaikkina vuodenaikoina.
 2. Odota, että asiantuntijamme tulevat paikalle. Jos annat luvan, voimme käväistä kurkkaamassa kattoasi myös poissa ollessasi – esimerkiksi työpäiväsi aikana.
 3. Kuuntele toimenpide-ehdotuksemme kattosi kunnostamiseksi. Hyvällä tuurilla osittainenkin huopakattoremontti voi riittää vaurioiden korjaamiseksi!
 4. Hyväksy kilpailukykyinen tarjouksemme.
 5. Ota rennosti. Meillä on pallo hallussa. Kohta kattosi on taas täydessä terässään!

Laita korvan taa, että juuri tämän tyyppisiä tilanteita varten kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta. Vaikka huopakattoremontin tarve tulisi yllättäen ”puun takaa”, rahoituksen ja osamaksun voit tarjota katollesi kaikki sen kaipaamat lääkkeet ilman taloudellista ahdinkoa.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt