Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Kangasala – korkeatkaan kohteet eivät saa meitä perääntymään toimeksiannosta!

Saisiko olla osaavaa ammattiapua vesikourujen puhdistukseen Kangasalla? Meiltä Plus Kattopalvelusta tilaat vesikourujen puhdistustyöt kätevästi kohteeseen kuin kohteeseen!

Esimerkiksi omakotitalon vesikourujen puhdistus on meille rutiinihommaa. Myös rivitalon, kaupan, päiväkodin tai vaikkapa hevostallin vesikourujen puhdistus onnistuu muitta mutkitta.

Voit kääntyä puoleemme luottavaisin mielin siinäkin tapauksessa, että kohteessasi on useampi kerros. Tiimimme on tottunut työskentelemään korkeissa kohteissa, ja tarvittaessa voimme käyttää apunamme henkilönostimia tai nostokoria pitääksemme työtahdin yllä turvallisuusriskit minimoiden. Suoriudummekin rännien puhdistustöistä ammattitaitoisesti ja turvallisesti jopa kerrostalon räystäällä!

Huomaa, että palveluverkostomme kattaa Kangasalan lähikunnatkin. Voitkin tilata rännien puhdistustyöt meiltä myös Kuhmoisissa, Lempäälässä, Orivedellä, Padasjoella, Pälkäneellä, Tampereella ja Valkeakoskella.

Ota siis yhteyttä, kun kevät tai syksy taas lähestyy ja on aika poistaa vesikoruista niihin kertyneet lehdet, risut ja neulaset! Saat asiantuntijamme kiinni vaivattomasti esimerkiksi alla olevaa ”pyydä tarjous-”painiketta klikkaamalla.

Muistathan, että tarjoukseemme sisältyvä työ on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennystä voit saada niin kotona kuin mökilläkin teetetystä rännien puhdistustyöstä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kangasalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kangasalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kangasalan alueella!

Rännien puhdistus Kangasalla on tärkeää piharakennustenkin osalta

Rännien puhdistus Kangasalla on tarpeen kaikkien katettujen rakennusten osalta. Toimenpide ylläpitää sadevesijärjestelmän toimintakuntoa ja perusterveyttä, jolloin muutkin kiinteistön rakenteet pysyvät paremmassa kunnossa.

Asuinrakennusten osalta rännien puhdistus on tietenkin kaikkein oleellisinta. Puhdistustöiden laiminlyönti voi aiheuttaa taloon kosteusvaurioita, joista saattaa koitua jopa terveyshaittoja.

Rännien puhdistuksen unohtuessa katolta virtaava vesi voi löytää tiensä esimerkiksi katon väliin tai talon perustuksiin. Katon välissä kosteus saattaa aiheuttaa hometta, joka puolestaan voi kulkeutua ilmanvaihdon mukana sisätiloihin. Talon perustuksissa lilluva vesi taas aiheuttaa kosteusongelmia erityisesti kellaritiloissa.

Kuitenkin myös piharakennukset voivat kärsiä kosteusvaurioista yhtä lailla. Vaikka esimerkiksi varastossa tai autotallissa ei tulisikaan vietettyä pitkiä aikoja kerrallaan, ei rakenteissa pesivä kosteus ja mahdollinen home tee hyvää kiinteistön arvolle tai siellä säilytettävälle omaisuudelle.

Meiltä Plus Kattopalvelusta voit onneksi tilata rännien puhdistustyöt kaikille tonttisi rakennuksille Kangasalla. Puhdistamme puolestasi niin pitkät kuin lyhyetkin kourumitat!

Putsauksen yhteydessä pidämme samalla silmät auki siltä varalta, että sadevesijärjestelmässä tai sitä ympäröivissä rakenteissa on jo merkkejä kosteuden haittavaikutuksista. Tarpeen mukaan voimme tehdä tarjouksen esimerkiksi homeisten lautojen pesusta ja uudelleenmaalauksesta tai lahovaurioiden korjauksesta. Näin voit vielä välttää monet isommat huolet ja murheet.

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus onnistuu, vaikka tukos olisi keskellä 10-metristä syksyputkea!

Meidän puolemme voit kääntyä Kangasalla myös sadevesijärjestelmäsi mennessä tukkoon. Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avauskin onnistuu meiltä käden käänteessä – olkoonkin, että ykköstavoitteemme on ennaltaehkäistä tukoksia rännien säännöllisellä puhdistuksella.

Olipa tukos sitten maan tasalla, syöksyputken yläpäässä olevassa mutkassa tai vaikkapa keskellä 10-metristä syöksyputkea, meiltä löytyvät sopivat menetelmät ja työkalut sen avaamiseksi. Tarvittaessa voimme jopa nostaa syöksyputken pois paikoiltaan vapauttaaksemme sadevesijärjestelmäsi tukoksen kynsistä.

Edes umpeen jäätyneen sadevesijärjestelmän avaus ei tuota meille ongelmia. Kuumalla vesihöyryllä saamme sulatettua jäät kaikkialta sadevesijärjestelmästä sekä tarvittaessa räystäältä ja katoltakin.

Jos tukos yllättää, tavoitat meidät Kangasalan seudulla sekä soittamalla että sähköisesti ympäri vuoden. Kun otat yhteyttä mitä pikimmiten tukoksen havaittuasi, hoituu tukos pois päiväjärjestyksestäsi kaikkein helpoiten ja edullisimmin.

Huomaa, että sadevesijärjestelmän huolto- ja kunnostustöiden ohella kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta. Sen avulla voit maksaa laskumme oman taloutesi mukaan mitoitetuissa erissä. Älä siis jätä sadevesijärjestelmää oman onnensa nojaan edes siinä tapauksessa, että se alkoi oikuttelemaan juuri pahimmalla mahdollisella hetkellä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt