Huopakattoremontti Kangasniemi

Huopakattoremontti Kangasniemi? Onnistuu! Käänny puoleemme huolettomin mielin, sillä meiltä saat huopakattoremontit Kangasniemellä graniitinlujalla ammattitaidolla.

 • Tiimillämme on huopakattoremonteista pitkä kokemus jo ennestään. Monien kokemusvuosien aikana olemme saneeranneet erilaisia huopakatteita lukemattomia kertoja, suoriutuen urakasta korkein arvosanoin projekti toisensa perään.
 • Meille ovat tuttuja kaikki huopakattotyypit. Saneeraamme tottunein ottein niin tiivissaumakatot, palahuopakatot kuin perinteiset kolmiorimakatot.
 • Emme hätkähdä edes välikaton kosteusvaurioista, tuuletusongelmista tai muista vastaavista vioista. Tarvittaessa laitamme kattosi uusiksi yläpohjaa myöten!
 • Toteutamme jopa huopakaton energiaremontit sekä lisäeristystyöt kokenein käsin.

Palvelualttiit huopakatemestarimme kipaisevat avuksesi ilomielin osoitteeseen kuin osoitteeseen. Meiltä saat huopakattoremontit Kangasniemellä jopa sinne saaressa sijaitsevalle kesämökillesi.

Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, kun huopakattoremontti Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi. Pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista vaikkapa jo näiltä näppäimiltä! Sähköisen lomakkeen täyttäminen vie vain muutamia minuutteja arvokasta aikaasi.

P.S. Olemme käytettävissäsi myös Kangasniemen lähipaikkakunnilla. Toimialueemme kattaa esimerkiksi nämä pitäjät: Mikkeli, Hirvensalmi, Pieksämäki, Pertunmaa ja Mäntyharju. Käytännössä koko Etelä-Savo kuuluu palveluverkostoomme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kangasniemellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kangasniemellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kangasniemen alueella!

Palahuopakattoremontti Kangasniemi – teemme kaiken puolestasi suunnittelusta loppusiivoukseen

Palahuopakattoremontti Kangasniemi, koska voimme aloittaa? Soita tai laita viestiä, niin tulemme saneeraamaan talosi tai kesämökkisi vanhan huopa- tai palahuopakatteen tuota pikaa!  

Yhteydenottosi jälkeen etenemme näin:

 1. Asiantuntijamme tutustuvat remonttikohteeseen ja arvioivat vanhan katon kunnon. Heti alkajaisiksi kartoitamme tietenkin myös omat toiveesi käsillä olevaan urakkaan liittyen.
 2. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi.
 3. Valmistelemme kohteesi remonttia varten.
 4. Irrotamme vanhat kattotuotteet, ja puramme pois vanhan vesikatteen. Tarvittaessa ulotamme purkutyöt myös yläpohjan puolelle, jos välikatolle on päässyt kehittymään esimerkiksi kosteusvaurioita tai kattorakenteet ovat notkahtaneet lumikuorman painosta.
 5. (Kunnostamme yläpohjan tarvittavilta osin.)
 6. Asennamme uudet kattohuovat ja kattotuotteet sekä -läpiviennit.
 7. Teemme huolellisen loppusiivouksen.

Huom. ellei muuta erikseen sovita, pidämme langat käsissämme myös materiaalihankintojen suhteen. Hankimme puolestasi sopivan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia ja kattotuotteita sekä muita tykötarpeita. Tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kangasniemellä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin et joudu tekemään itse mitään koko urakan aikana!

Huopakaton uusiminen Kangasniemi, hinnoissamme ei ole senttiäkään ilmaa!

Huopakaton uusiminen Kangasniemi, hinnoitellaan meillä aina projektikohtaisesti. Näin varmistamme, ettei hintalappuun päädy senttiäkään ”ilmaa”.

Nyt saatat miettiä, mitkä asiat tarjouksemme loppusummaan sitten vaikuttavat. Eli mistä huopakattoremontin hinta koostuu?

Karkealla tasolla huopakattoremontin hinta on kiinni kolmesta asiasta; urakan edellyttämästä työstä, materiaaleista ja kalustosta. Työn, materiaalien ja kaluston tarpeeseen puolestaan vaikuttaa mm. vanhan katon kunto, katon pinta-ala, remonttikohteen korkeus, katon muoto ja tietenkin kattotuotteet. Myös remonttikohteen osoite voi vaikuttaa huopakaton uusintakustannuksiin Kangasniemellä jossain määrin (lähinnä matka- ja kuljetuskuluihin).

Tämän enempää ei huopakattoremontin hintatietoja kuitenkaan kannata spekuloida. Ota rohkeasti yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopakaton uusimisesta Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi! Kunhan olemme hieman tutustuneet remonttikohteeseen ja kuunnelleet oman visiosi uuden katon ominaisuuksista, annamme käsillä olevasta toimeksiannosta mielellämme loistotarjouksen.

Muista, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Urakan päätyttyä voit siis vähentää huopakaton saneeraukseen liittyviä kustannuksia henkilökohtaisessa verotuksessasi.

Laita lisäksi korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitusmahdollisuus. Rahoituksen ja osamaksun ansiosta isompikaan remonttirupeama ei aiheuta turhaa taloudellista stressiä!

Palahuopakaton uusiminen Kangasniemi, älä ole myöhässä – nämä 3 hälytysmerkkiä kertovat kattosi olevan jo remontin tarpeessa

Palahuopakaton uusiminen Kangasniemi, teetä ennemmin vähän liian aikaisin kuin liian myöhään. Näin varmistat, että urakan aikataulu ja budjetti pysyvät kompaktina.

Tässä kolme hälytysmerkkiä, jotka kertovat kattosi olevan todennäköisesti jo remontin tarpeessa:

 • Kattohuovat halkeilevat pahoin. Kattohuopien runsas halkeilu kielii siitä, että katemateriaali on jo hyvin haurasta. Kun tilanne on tämä, on parempi ottaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kangasniemellä sijaitsevassa kohteessasi suosiolla työn alle kuin yrittää tilkitä halkeamia esimerkiksi massaamalla.
 • Sammal ei enää pysy poissa edes kasvustontuhokäsittelyn ja kattohuopien uudelleenpinnoituksen voimalla. Myös huopakaton raju sammaloituminen merkitsee siitä, että katemateriaali alkaa olla kertakaikkisen haperoa ja kattohuopien uusiminen olisi paikallaan. Mitä huokoisemmaksi kattohuovat käyvät, sen paremman kasvualustan ne sammaleelle tarjoavat.
 • Katon asennuksesta on vierähtänyt nelisenkymmentä vuotta. Huopakattoremontin ajoituksessa hyvä nyrkkisääntö on, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kangasniemellä olisi suotavaa tehdä viimeistään katon tullessa neljänkymmenen vuoden ikään. Juurikaan tämän kauemmin ei edes nykypäivän bitumikate yleensä valitettavasti kestä.

Ethän unohtanut piharakennuksia? Autotalli, varasto, aitta ja liiterikin kaipaavat huopakattoremonttia aika ajoin!

Kun omakotitalosi tai kesämökkisi huopakattoremontti tulee ajankohtaiseksi, vilkaise samalla myös tontilla olevia piharakennuksia. Autotalli, varasto, aitta ja liiterikin kaipaavat huopakattoremonttia aika ajoin!

Jokainen huopa- ja bitumikatto Kangasniemellä tulee jossain vaiheessa tiensä päähän – olipa katolla pinta-alaa sitten sata neliötä, kymmenen tai vaikka vain yksi. Kun tämä piste saavutetaan, kannattaa kate laittaa uusiksi.

Katon tehtävä on suojata allaan olevaa rakennusta, sen asukkaita sekä siellä säilytettävää omaisuutta erinäisiltä luonnonoloilta. Siis esimerkiksi vesisateelta, lumelta ja tuulelta. Huonokuntoinen katto voi mädättää koko kiinteistön ja aiheuttaa massiivisia omaisuusvahinkoja, eikä vuotavan katon alla ole kovin mukava yöpyäkään.

Jos luulet piharakennustenkin olevan jo kattoremonttia vailla, älä epäröi mainita asiasta huopakatemestareillemme. Uusimme myös piha- ja ulkorakennusten huopakatteet Kangasniemellä korkealla ammattiylpeydellä!

Älä turhaan ”panttaa” autotallin, varaston, aitan, puuvajan tai saunan huopakattoremonttia ensi vuoteen. On huomattavasti taloudellisempaa uusia isompi nippu kattoja kerralla kuin ripotellen yksi toisensa perään. Säästöä syntyy mm. suunnittelussa sekä matka- ja kuljetuskuluissa.