Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kangasniemi

Katon korjaus Kangasniemi – katollesi tehokas ammattipalvelu monipuolisiin kunnostustarpeisiin. Kunnostuksia tulee ajan myötä eteen katon mallista tai materiaalista riippumatta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmalla katolla riittävät yleensä yksittäiset paikkaustoimet, kun taas vanhempi kohde saattaa vaatia jo astetta kattavampia töitä. Kattoa verottavat tyypillisesti sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, kosteus ja lehtiroska sekä auringon voimakas uv-säteily. Vuosien kuluessa tiili murentuu, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve saattaa yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat myrsky- tai lumivahingot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kattokorjauspalvelumme käsiin voit uskoa huoletta kaikenlaiset kohteet – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan.

Hoidamme taitavasti katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä, niin yksittäisen kattovuodon tiivistykset kuin lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Teemme kattoturvatuotteiden kunnostukset ja katon vesivahinkojen sekä vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen ja laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Meiltä sujuvat näppärästi omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaresta löytyvissä kohteissa. Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja toteutamme korjaukset laatutuottein sekä avaimet käteen- periaatteella. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Etelä-Savo; Hirvensalmi, Mäntyharju, Mikkeli, Juva ja Pieksämäki. Tilaa siis kauttamme luotettava palvelu kattosi tiiveyttä palauttamaan – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kangasniemellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kangasniemellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kangasniemellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kangasniemen alueella!

Huopakaton korjaus Kangasniemi, käsittelemme kärsineen katepinnan kuntoon

Huopakaton korjaus Kangasniemi – tiivistykset edistävät katon käyttövarmuutta. Huopakatto, eli bitumikatto kärsii muun muassa myrskyn aiheuttamista vaurioista. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Huopakaton kuntoa heikentävät kuitenkin myös huomattavasti arkisemmat tekijät, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan kattohuopaan. Kermien suojaava sirotepinta kuluu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa syntyä repeämiä, reikiä, kulumia, painumia ja kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – syyksi voivat paljastua niin sammaleen juuret kuin talven lumikuorman paine.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä. Käsittelyaineet ja korjaustavat valitsemme huolella vaurioiden mukaan. Samakin ongelma saattaa eri kohteissa vaatia tyystin erilaiset ratkaisut, joten yksilöllisesti tehty toteutuksemme varmistaa parhaan mahdollisen tuloksen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, sekä viillämme tasoitusta varten auki kuprut eli huopakaton höyrypussit. Käsissämme taipuvat myös huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme Kangasniemellä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kangasniemi, varmistamme pelteihin vesitiiviit liitokset

Peltikaton korjaus Kangasniemi – pidämme kattosi tiiviinä ja turvassa. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät sekä ruostevauriot. Peltikaton vaaroihin kuuluvat niin ikään sään- ja lämpötilanvaihtelut, jotka aiheuttavat pelteihin lämpöliikettä saaden ne elämään edestakaisin. Tämän johdosta kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma löytyä yläpohjasta – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs merkittävä uhkatekijä ovat peltikaton myrsky- ja lumivauriot, joiden tuhot vaihtelevat katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kangasniemellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on siisti sekä kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Kokeneet korjaajamme hoitavat taidolla myös peltikaton yläpohjan paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi saat meiltä Kangasniemellä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kangasniemi – täyden palvelun kattoammattilaiset kauttamme

Tiilikaton korjaus Kangasniemi, järkevä panostus kattosi terveyteen. Myös tiilikaton saattavat päästä rikkomaan myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Yleisimmin tiilikattoa nakertavat kuitenkin arkiset ympäristön rasitukset, kuten sammal ja jäkälä, lumikuorma sekä jatkuvat säänvaihtelut. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä ujuttaa juurensa katteeseen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka toistuvissa lämpötilanvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Tätä tuhoisaa kierrettä sanotaan tiilikaton pakkasrapautumiseksi, ja lopulta katepinta antaa periksi päästäen vedet lävitseen rakenteisiin. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille. Esimerkiksi aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kangasniemellä kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto pääsee tarpeettomasti ränsistymään remonttikuntoon. Tyypillistä on, että korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Kangasniemellä, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus ja paikkaus viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, niin että rapautunut kate saadaan takaisin suojaan säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kangasniemi – paikkaamme reiät ja kunnostamme rakenteet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kangasniemi, tehokkaana laatutyönä kattosi tarpeiden mukaan. Aluskatteen tehtävä on suojata rakenteet sekä ulkoa että sisältä tulevalta kosteudelta. Kun aluskate vuotaa, saattaa se johtua arkisista ympäristön kulutuksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Pienikin vuoto voi käydä kohtalokkaaksi veden päätyessä yläpohjaan, joten nopea reagointi kannattaa, niin että vauriot saadaan minimoitua. Osaavat ammattilaisemme hoitavat aluskatteen kunnostukset laidasta laitaan; niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä.

Toteutamme aluskatteen korjaukset ja vaihdot katollesi turvallisin menetelmin, laadukkailla paikkaus- ja käsittelyaineilla sekä huolella yksityiskohtia myöten. Purkutöiden yhteydessä katsastamme aina myös yläpohjan rakenteiden kunnon, sekä varmistamme katolle riittävän ilmanvaihdon aluskatteen toimivuuden takaamiseksi. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin kohdalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme aluskatteen ylösnostot ja hoidamme tiivistämisen savupiippuun, sekä huolehdimme jiireihin laudoitukset, pellitykset ja saumaukset viimeisen päälle. Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kangasniemellä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kangasniemi – korjaus pitää tiiveydestä parhaan huolen

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kangasniemi – korjaus tukee kattosi kuntoa ja terveyttä. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kangasniemellä, paras ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet asiantuntijamme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Hoidamme kärsineiden tiivisteiden vaihdot ja kuluneiden suojapeltien uusimiset. Asennamme niin ikään aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kangasniemellä, ja samalla voimme suorittaa muutkin yksittäiset korjaukset kattosi tueksi. Kunnostus säästää aikaa ja rahaa sekä edistää koko talon hyvinvointia – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt