Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kannonkoski

Huopakattoremontti Kannonkoski? Tilaa meiltä! Tiimimme koostuu todellisista kattoalan tervaskannoista, jotka laittavat kattosi uusiksi käden käänteessä.

  • Tunnemme kaikki huopakattotyypit tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan.
  • Otamme mielellämme käsittelyymme kaikenkokoiset kattopinta-alat. Meiltä voitkin tilata huopakattoremontit Kannonkoskella kaikille tonttisi rakennuksille ja katetuille rakennelmille. Tyypillisiä saneerauskohteitamme ovat esimerkiksi seuraavat: omakotitalot, kesämökit, autotallit, autokatokset, varastot, liiterit, pihasaunat, rantasaunat ja aitat.
  • Et joudu kääntymään muiden Kannonkoski-Karstula-Kivijärvi-Saarijärvi-Viitasaari-Äänekoski-alueella toimivien firmojen puoleen edes siinä tapauksessa, että kattosi välistä paljastuisi kosteusvaurioita, notkahtaneita kattopalkkeja, pikku eläinten tekemiä tuhoja, tuuletusongelmia tai muita vastaavia vikoja. Suoriudumme myös yläpohjan kunnostustöistä muitta mutkitta!
  • Olemme käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Kannonkosken alueella – jopa saarikohteissa. Myös muu Keski-Suomi kuuluu toimialueeseemme.

Kun huopakattoremontti Kannonkoskella sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, laita rohkeasti viestiä tai pirauta. Olemme kuulolla kesät, talvet!

Vinkki: Jos annat luvan, voimme käydä tutustumassa kohteeseesi myös poissa ollessasi. Tämä voi hieman jouduttaa kattoremontin suunnittelua ja kustannusarviota, sillä tarmokas tiimimme on liikekannalla aktiivisesti melkeinpä päivittäin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kannonkoskella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kannonkoskella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kannonkosken alueella!

Palahuopakattoremontti Kannonkoski – kuinka huopa- tai palahuopakatteen uusiminen käytännössä tapahtuu?

Palahuopakattoremontti Kannonkoski, kauttamme tämä vaativa ja monivaiheinen urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi suorastaan naurettavan helposti. Huopakatteen uusiminen ei ole koskaan ihan pikku juttu, mutta meillä on selvät sävelet läpi projektin!

Käytännössä huopa- tai palahuopakattoremontti Kannonkoskella sijaitsevassa kohteessasi lähtee liikkeelle siitä, että asiantuntijamme tulevat kartoittamaan kattosi kunnon. Heti alkajaisiksi kuuntelemme tietenkin myös oman visiosi uudesta katosta.

Kun suunnitelma on pläkki selvä, teemme tarvittavat materiaalihankinnat sekä valmistelemme kohteesi remonttia varten. Tuomme tontillesi remonttia varten tarvittavan kaluston ja jätelavat, pystytämme rakennustelineet sekä suojaamme ympäristön tarvittavilta osin.

Alkumuodollisuuksien jälkeen päästäänkin käsiksi tositoimiin. Irrotamme vanhat kattotuotteet ja puramme pois aikansa eläneet kattohuovat sekä muut uusimista vailla olevat kattorakenteet.

Kun kaikki huonokuntoinen (vesikatolta ja yläpohjasta) on heivattu jätelavalle, ryhdymme rakentamaan uutta kattoa vanhan tilalle. Pian huopa- tai palahuopakattoremontti Kannonkoskella sijaitsevassa kohteessasi onkin jo valmis!

Viimeiseksi siistimme vielä paikat remontin jäljiltä. Näin ollen pääset nauttimaan uudesta katostasi täysin siemauksin heti, kun tiimimme kurvaa kohti seuraavaa remonttiprojektia.

Huopakaton uusiminen Kannonkoski, voidaanko se tehdä vanhaa kattoa purkamatta?

Huopakaton uusiminen Kannonkoski, edellyttää useimmiten vanhan katon purkua. Yleensä uuden katon kestävyys ja turvallisuus voidaan varmistaa vain purkamalla vanha katto ensin pois tieltä.

Esimerkiksi sammaleen syömiä tai muuten kovin kuluneita kattohuopia ei kannata jättää uusien alle hautumaan. Myös lahot puuosat ja kastuneet eristeet on syytä uusia, eikä piilotella kosteusvaurioita uuden vesikatteen helmoihin.

Täysin poissuljettu mahdollisuus ei uuden huopakaton asennus vanhan päälle kuitenkaan ole. Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Kannonkoskella voidaan toteuttaa vanhaa kattoa purkamatta. Parhaimmillaan tällä taktiikalla voidaan säästää paljon aikaa ja materiaaleja ilman, että uuden katteen laadusta tarvitsee tinkiä piiruakaan.

Paras menetelmä huopakaton uusimiseksi Kannonkoskella sijaitsevassa kohteessasi varmistuu kuitenkin vasta sitten, kun olemme nähneet kattosi omin silmin. Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme kurkkaamaan kattoasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Huom. Kauttamme on saatavilla myös rahoitusta huopakaton remontointiin. Älä siis tingi kattosi kunnostustarpeista edes taloudellisilla perusteilla, sillä meillä voit maksaa urakan myös osissa yhteistyökumppanimme tarjoaman joustavan rahoitusratkaisun avulla.

Palahuopakaton uusiminen Kannonkoski – uusi, entistä parempi katto vanhan tilalle? Poimi talteen 3 vinkkiä!

Palahuopakaton uusiminen Kannonkoski, kunnostustöiden ohella voimme tehdä paljon parannuksia kattosi ominaisuuksiin. Kaikki muutokset katon toiminnallisuuteen ja ulkonäköön onnistuvat urakan yhteydessä vähällä vaivalla ja edulliseen hintaan.

Saisiko olla esimerkiksi…

  • Uusia kattotuotteita? Tänä päivänä asennamme paljon mm. kattoikkunoita, valokupuja ja aurinkopaneeleita. Ainakin puuttuva kattotarkastusluukku ja piipunhattu kannattaa ehdottomasti asentaa samalla, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kannonkoskella sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla.
  • Lisää eristettä katon väliin? Katon lisäeristys (eli energiaremontti) saattaa pienentää kiinteistön lämmityskuluja suurilla summilla. Samalla asumismukavuuskin voi parantua tuntuvasti, kun lämmin sisäilma ei enää pihise katon kautta pihalle ja sisätilojen vetoisuus vähenee.
  • Katon korotus? Kattoa korottamalla voidaan luoda lisää säilytys- ja asuintilaa. Joissain tapauksissa katon korotus saattaa myös helpottaa katon kunnossapitoa huomattavasti, jos kyseessä on esimerkiksi tasakatto.

Ota yhteyttä, niin päästään pian suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Kannonkoskella sijaitsevassa kohteessasi toden teolla! Tarvittaessa autamme mielellämme myös mahdollisiin muutostöihin liittyvissä lupa-asioissa.

Mitä maksaa huopakaton uusiminen tai remontointi Kannonkoskella? Kokonais- ja neliöhinnat elävät kohteesta toiseen!

Omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen alkaessa kaivata huopakattoremonttia, urakan hinta on yleensä ensimmäisiä mieleen pulpahtavia kysymyksiä. Huopakattoremonttien hinnat Kannonkoskella vaihtelevat kuitenkin kohteesta toiseen. Eroja on runsaasti sekä neliö- että kokonaishinnoissa.

Huopakaton uusimiskustannukset riippuvat paljon esimerkiksi vanhan katon kunnosta. Joskus huopakaton uusinta onnistuu hyvinkin vähällä vaivalla, kun taas toisinaan urakka vaatii enemmän työtunteja ja materiaaleja.

Tietenkin myös katon koko, varustus sekä saumojen ja jiirien määrä vaikuttavat hintaan jossain määrin. Samoin remonttikohteen korkeus ja sijainti on otettava laskukaavassa huomioon.

Kun huopakattoremontin hinta alkaa kiinnostaa, ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä tarjous. Kun olemme hieman tutustuneet kohteeseesi ja kuunnelleet omat toiveesi uuden katon suhteen, annamme huopakattoremontista Kannonkoskella sijaitsevassa kohteessasi mielellämme loistotarjouksen – sellaisen, joka laittaa naapurillekin jauhot suuhun!

Muista, että jälkikäteen voit hakea ja saada työstämme verovähennyksiä. Työmme kelpaa kotitalousvähennykseen ilman kysymysmerkkejä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt