Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kannonkoski

Katon korjaus Kannonkoski, kannattava sijoitus kattosi terveyteen, kun apunasi on raudanlujat kattoammattilaisemme. Korjaustarve yhyttää jossakin muodossa jokaisen kattomallin ja -materiaalin. Kenties katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai ehkä kaivataan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjausta ja tiivistystä. Toisinaan riittää täsmäpaikkaus, kuten yksittäisen kattovuodon korjaus; joskus taas vaaditaan kattavampia toimenpiteitä yläpohjan rakenteiden suhteen. Äkillinen korjaustarve saattaa iskeä uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli paikalle osuvat odottamattomat myrsky- tai lumivahingot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Toisaalta katon ongelmiin on usein huomattavasti arkisempia selityksiä; katepintaa verottavat niin sammal, lehtiroska, kosteus kuin uv-säteilykin. Lämpötilanvaihtelut hapertavat vähitellen katon ja sen läpivientien tiivisteet, ja tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Meiltä saat omakotitalon, kesämökin, autotallin ja varaston katon korjaukset, samoin kunnostukset muihin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Ammattilaisiltamme hoituvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kannonkoskella, yksittäisen kattovuodon tiivistyksistä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja läpivientien paikkaukset, katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden kunnostukset sekä kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa kaikki kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat niin ikään kotitalousvähennyksen piiriin verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Keski-Suomi; Viitasaari, Kivijärvi, Karstula, Äänekoski ja Saarijärvi. Toteutamme korjaukset taitavin ottein ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä työmenetelmin aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Meiltä löydät katollesi luotettavan palvelun ja laadukkaan, loistavan korjaustuloksen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kannonkoskella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kannonkoskella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kannonkoskella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kannonkosken alueella!

Huopakaton korjaus Kannonkoski – kärsinyt kattohuopa takaisin tiiviiksi

Huopakaton korjaus Kannonkoski, katollesi sujuvat ja siistit paikkaustyöt. Huopakatto, eli bitumikatto kohtaa muun muassa myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattoa muilta osin. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy katolle vähä vähältä, kun mekaaniset sekä kemialliset rasitukset iskevät ja kuluttavat huovasta suojapinnan. Kermiä pääsevät kuivattamaan myös ikääntyminen sekä uv-säteily, jolloin katteen elastiset ominaisuudet heikentyvät, ja riski halkeilulle kasvaa. Lisäksi huopakatto tai palahuopakatto voi vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumoja nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Huopakaton korjaustarpeesta kertovat muun muassa katepinnan muutokset ja vauriot, kuten painumat, kulumat, rypyt, vekit, kuprut, reiät ja repeämät. Lisäksi kermien välinen kosteus voi synnyttää huopaan näkyvän pullistuman, ja pahimmillaan tällainen huopakaton höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Kannonkoskella. Katsastamme vaurioiden laajuuden ja luonteen, minkä mukaan suhteutamme korjaustoimet. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Toteutamme haastavat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi teemme Kannonkoskella huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kannonkoski – parhaan avun saat kokeneilta osaajiltamme

Peltikaton korjaus Kannonkoski, pätevällä osaamisella peltiseppiemme kautta. Paikkaamme esimerkiksi reiät ja ruostekohdat sekä muut korroosion jäljet. Peltikaton uhkiin lukeutuvat niin ikään sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun vesi, aurinko, pakkanen ja jää vuoroin pääsevät asuttamaan kattoa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin, jolloin kiinnikkeet löystyvät ja liitokset alkavat irvistää, ja ennen pitkää vesitiiveys on mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, haasteita voi löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Peltikaton voivat samaten rikkoa äkilliset myrskyvauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muutoin vaurioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kannonkoskella aloitetaan kattavasta kartoituksesta, jossa etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin sekä tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme myös kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Kannonkoskella. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kannonkoski, tärkeä panostus kattosi hyvinvointiin

Tiilikaton korjaus Kannonkoski – kunnostamme sammaleen ja lumikuorman jäljet. Vankkatekoinen tiilikattokin joutuu kohtaamaan lukuisat ympäristön rasitukset. Sammal sekä jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta mineraaleja sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Lumikuorma puolestaan tuottaa haastetta kasautuessaan talven mittaan katolle, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun hapertunut tiili kerää itseensä kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkäpä aluskate on kulunut ja kosteuden haurastama, tai asennettu väärälle kireydelle. Tai ehkä tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kannonkoskella tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Tärkeää on, että korjauksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin, niin että vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, tarpeettomat remontit. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Kannonkoskella, samoin tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, niin että kärsinyt kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kannonkoski, vesitiivis katto on rakenteiden turva

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kannonkoski – kunnostukset edistävät koko talon turvaa. Aluskate on tärkeässä roolissa poistamassa tihkuvaa kosteutta rakenteista. Kattovuodot yläpohjassa aiheuttavat valumajälkiä, kastuneita villoja ja lahovaurioita, joten epäkohtiin kannattaa reagoida nopeasti isompien ongelmien estämiseksi. Kun aluskate vuotaa, syynä ovat useimmiten sään sekä iän tuomat kulumat, joskus myös asennuksessa tapahtuneet virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kannonkoskella, katolle sekä rakenteille turvallisella tavalla jokaista yksityiskohtaa myöten.

Toteutamme aluskatteen reikien paikkaukset ja reikiintyneiden vuotien vaihdot, ja kunnostusten yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan rakenteiden tilanteen. Moitteeton ilmanvaihto välikaton rakenteissa on aluskatteen toimivuudelle elinehto, joten lisäämme myös eristystä ja yläpohjan tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien kohdalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä huolehdimme kuntoon aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kannonkoskella luonnistuu meiltä myös läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kannonkoski – korjaus tehdään käsissämme ensiluokkaisin ottein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kannonkoski – korjaus pitää kattosi parhaassa turvassa. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy aina vesivuodon riski. Pahimmillaan kosteus voi falskaavasta läpiviennistä päätyä yläpohjan rakenteisiin, jolloin tilanteesta äityy katolle ennen pitkää kattava vesivahinko. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kannonkoskella, paras ratkaisu on kutsua paikalle pätevät kattoasiantuntijamme. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja uusimme aikansa eläneet suojapellit, sekä asennamme tekemättömät ylösnostot ja puuttuvat tiivistekappaleet.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kannonkoskella, ja toteutamme osaavasti muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Turvaa siis rakenteiden hyvinvointi sekä katon kokonaisvaltainen toimivuus – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt