Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kannus

Huopakattoremontti Kannus? Älä enää käytä arvokasta vapaa-aikaasi nettiä selaillen, vaan ota yhteyttä paljon kehuttuun kattoremonttipalveluumme!

 • Meiltä tilaat huopakattoremontit Kannuksessa kaikille huopa- ja bitumikatteille tietäen, että saat rahoillesi varmaa vastinetta. Pitkän uramme aikana olemme asentaneet ja uusineet tusinoittain sekä tiivissaumakattoja, kolmiorimakattoja että palahuopakattoja.
 • Otamme mielellämme käsittelyymme aivan kaikenkokoiset kattopinta-alat. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Kannuksessa esimerkiksi omakotitaloille, kesämökeille/hirsimökeille, autotalleille ja -katoksille, varastorakennuksille, liitereille, aitoille sekä piha- ja rantasaunoille – tai vaikka ulkovessalle!
 • Graniitinlujaan kokemuspohjaamme tukeutuen voimme luvata, että selviydymme kattosi remontoinnista huippukorkein arvosanoin katon lähtökunnosta riippumatta. Vaikka kattoparka olisi rapakunnossa kattoristikkoa ja eristevilloja myöten, jäljiltämme uusi katto on takuulla viimeisen päälle siisti, kestävä ja toimiva!

Jos huopakattoremontti Kannuksessa tai lähipaikkakunnilla sijaitsevassa kohteessasi on tarpeen, laita viestiä tai soita vaikkapa tältä samalta istumalta. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina!

Kannuksen ohella palvelemme iloisin mielin ja asiantuntevin ottein esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Kalajoki, Kokkola, Sievi ja Toholampi. Käytännössä koko Keski-Pohjanmaa kuuluu toimialueeseemme, keskusta-alueilta maaseudun rauhaan ja aina saarikohteisiin saakka.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kannuksessa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kannuksessa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kannuksen alueella!

Palahuopakattoremontti Kannus, kuinka uusi huopa- tai palahuopakatto rakennetaan vanhan tilalle?

Palahuopakattoremontti Kannus, hoidamme hommat puolestasi ammattitaitoisesti alusta loppuun! Käytännössä huopa- tai palahuopakattoremontti Kannuksessa sijaitsevassa kohteessasi tulee pitämään sisällään viisi isompaa työvaihetta.

 1. Suunnittelu.
 2. Alkuvalmistelut.
 3. Vanhan katon purku.
 4. Uuden katon asennus.
 5. Loppusiivous ja -tarkastus.

Suunnitteluvaiheessa asiantuntijamme tutustuvat kohteeseesi, arvioivat vanhan katon kunnon sekä kuuntelevat omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen. Kun visio on selvä, saat meiltä kilpailukykyisen tarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Kannuksessa sijaitsevassa kohteessasi.

Alkumuodollisuuksien jälkeen valmistelemme kohteesi remonttia varten. Teemme myös tarvittavat materiaalihankinnat puolestasi.

Sitten päästäänkin käsiksi tositoimiin eli vanhan katon purkuun. Jos vesikaton alta paljastuu mitä tahansa ongelmia, teemme samalla yläpohjan puolella tarvittavat kunnostustyöt.

Kun perusta on kunnossa, ryhdymme asentamaan uutta kattoa vanhan tilalle. Uusien kattohuopien kaveriksi asennamme myös uudet kattotuotteet.

Sitten vielä loppusiivous ja lopputarkastus, niin huopa- tai palahuopakattoremontti Kannuksessa sijaitsevassa kohteessasi onkin jo päätöksessään. Valmista!

Huopakaton uusiminen Kannus, samalla voimme parantaa kattosi energiatehokkuutta helposti ja edullisesti!

Huopakaton uusiminen Kannus, laitettaisiinko uusien kermien kaveriksi lisää eristettä? Kun huopakaton uusiminen Kannuksessa sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla, käy katon lisäeristys käden käänteessä!

Katon lisäeritys kannattaa, koska operaation myötä kiinteistösi energiatehokkuus voi kohentua kerta heitolla. Katon eristyksen parantaminen vähentää katon kautta tapahtuvaa lämmönkarkailua, kutistaen tällä tavoin myös kiinteistön lämmitykseen tarvittavan energian määrää. Katon lämmöneristys on avainasemassa koko kiinteistön energiatehokkuutta ajatellen, sillä fysiikan lainalaisuuksien mukaan lämmin sisäilma nousee ylöspäin.

Katon lisäeristystä voimme suositella usein varsinkin iäkkäämmissä kohteissa. Ajan kanssa katon välissä käytettävät eristemateriaalit (eritoten puhallusvilla) tuppaavat painumaan. Eristeiden painumisen vuoksi yläpohjaan muodostuu niin sanottuja kylmiä siltoja tai onkaloita, jotka heikentävät katon lämmöneristystä joskus huomattavastikin.

Mitä jos asentaisimme katolle samalla sykkeellä myös muutamia aurinkopaneeleita? Aurinkopaneelien asennus viimeistelee huopakaton ”energiaremontin” kuin kirsikka täytekakun.

Ota yhteyttä, pyydä tarjous huopakaton uusimisesta Kannuksessa sijaitsevassa kohteessasi ja kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen! Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi mielellään sekä kasvotusten että puhelimitse.

Palahuopakaton uusiminen Kannus, emme pelkää haasteita – suoriudumme kunnialla hankalistakin remonttiprojekteista!

Palahuopakaton uusiminen Kannus, älä epäröi kääntyä meidän puoleemme missään tilanteessa. Emme pelkää haasteita, sillä taitava tiimimme suoriutuu kunnialla hankalistakin remonttiprojekteista.

Esimerkiksi nämä toimenpiteet ovat meille rutiinisuorituksia:

 • Kosteusvaurioiden korjaus (kastuneiden/huonokuntoisten eristeiden vaihto, lahojen puuosien uusiminen).
 • Lumivaurioiden korjaus, kuten notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu.
 • Pieneläinten tekemien (eriste)vaurioiden korjaus.
 • Myrskyvaurioiden korjaus (jos esimerkiksi puu kaatui katon päälle).

Toteutamme jopa ns. korjaavat kattoremontit rautaisella ammattitaidolla. Jos kattosi välistä paljastuisi vaikkapa tuuletusongelmia tai muita vastaavia rakennusvirheitä, meillä ei mene sormi suuhun.

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kannuksessa sijaitsevassa kohteessasi on syystä tai toisesta tarpeen, ota siis reippaasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Lupaamme remontille kuin remontille onnellisen lopun!

Vinkki: jos kattosi vaatii isompaakin saneerausta, kannattaa laittaa korvan taa kauttamme saatavilla oleva rahoitus. Yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoitusratkaisulla makselet huopakaton uusimistyöt Kannuksessa sijaitsevassa kohteessasi täysin oman taloustilanteesi mukaan mitoitetuissa erissä niin halutessasi.

Huopakattoremontin hinta Kannuksessa voi yllättää iloisesti – pyydä rohkeasti tarjous!

Paljonko maksaa huopakaton saneeraus Kannuksessa? Millainen on esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopakattoremontin hinta Kannuksen alueella?

Tarkkoja hintatietoja emme valitettavasti vielä osaa sanoa, sillä huopakattoremontin hinta vaihtelee aina projektista toiseen. Sekä neliö- että kokonaishinnat elävät paljon muun muassa katon kunnosta, koosta ja varustelusta riippuen. Myös katon malli sekä remonttikohteen korkeus vaikuttavat huopakattoremontin kustannuksiin jossain määrin.

Kun tilaat huopakaton saneeraustyöt Kannuksessa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, voi urakan hintalappu kuitenkin yllättää iloisesti. Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta suoriudumme huopakatteen uusimisesta jopa hämmentävän kustannustehokkaasti – ilman, että lopputuloksen laadusta tarvitsee tinkiä tippaakaan.

Jos huopakattoremontin hinta kiinnostaa, ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous huopakaton uusimisesta Kannuksessa sijaitsevassa kohteessasi. Lupaamme tehdä urakasta huippudiilin!

Kaiken muun hyvän lisäksi työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Laskut maksettuasi voit siis vähentää huopakattoremonttiin liittyviä kuluja henkilökohtaisessa verotuksessasi kotitalousvähennyksen alla. Kotitalousvähennyksestä voi poikia joskus tuntuvaakin taloudellista etua.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt