Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Karijoki

Huopakattoremontti Karijoki, miksi tilaisit meiltä? Keksimme ainakin kymmenen hyvää syytä!

 • Meillä on huopakattoremonteista graniitinluja kokemuspohja.
 • Pitkän kokemuksen ansiosta urakointi etenee joutuisasti suunnittelusta loppusiivoukseen.
 • Tunnemme läpikotaisin kaikki huopakattotyypit palahuovasta tiivissaumaan ja kolmiorimaan.
 • Otamme mieluusti käsittelyymme kaikenkokoiset kattopinta-alat suuren suuresta pienen pieneen.
 • Meiltä huopakaton remontointi käy yhtä aikaa sekä ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti – meillä et maksa uudesta katosta maltaita!
 • Suoriudumme jopa yläpohjan kunnostustöistä muitta mutkitta.
 • Tilatessasi huopakattoremontin Karijoella sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, et joudu tekemään itse mitään; toteutamme huopakattoremontit kaikenkattavana ”avaimet käteen”-palveluna.
 • Olemme käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Karijoella sekä lähipaikkakunnilla (Karijoen ohella myös muu Pohjanmaa/Etelä-Pohjanmaa kuuluu toimialueeseemme). Tarvittaessa hurautamme avuksesi vaikka saareen!
 • Työmme kelpaa kotitalousvähennykseen.
 • Toteutamme selkein askelmerkein myös huopakaton eristys- ja lisäeristystyöt.

Miksi siis kääntyisit muiden Karijoki-Kauhajoki-Teuva-Kristiinankaupunki-alueella toimivien firmojen puoleen? Tee järkipäätös, ja tilaa huopakattoremontti Karijoen seudulla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Karijoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Karijoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Karijoen alueella!

Palahuopakattoremontti Karijoki, pitkä kokemuksemme varmistaa onnistuneen lopputuloksen (tilanteessa kuin tilanteessa)

Palahuopakattoremontti Karijoki, meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta. Huopakattoremontti on vaativa urakka, mutta vankka kokemuksemme varmistaa onnistuneen lopputuloksen kattosi lähtökunnosta riippumatta.

Jos esimerkiksi kattosi väliin on päässyt kosteutta, ei tämä ole meille mikään ongelma. Uusimme lahot puuosat sekä vaihdamme kastuneet ja huonokuntoiset eristeet käden käänteessä.

Myös notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu on meille melkeinpä arkipäivää. Käsissämme notkoselkä suoristuu kuin taikaiskusta!

Edes pikku eläinten tekemät tihutyöt, puutteellinen tuuletus, kylmät onkalot/sillat ynnä muut vastaavat ongelmat eivät laita meille kapuloita rattaisiin. Löydämme toimivat ratkaisut kattosi kunnostamiseksi tilanteessa kuin tilanteessa.

Kun huopa- tai palahuopakattoremontti Karijoella sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ethän siis epäröi kääntyä meidän puoleemme? Jäljiltämme uusi kattosi on takuulla kestävä, toimiva ja vieläpä kaunista katseltavaakin!

Huopakaton uusiminen Karijoki, meiltä ei budjetti lähde lapasesta!

Huopakaton uusiminen Karijoki, meillä et maksa itseäsi kipeäksi. Tilatessasi huopakaton uusimistyöt Karijoella meiltä, urakan budjetti ei varmasti lähde lapasesta!

Selkein askelmerkein urakointi etenee joutuisasti suunnittelusta loppusiivoukseen. Työtunteja ei hupene ”tyhjäkäyntiin”, eikä materiaalejakaan mene hukkaan.

Vaikka kattosi välistä paljastuisi kosteusvaurioita, lumimassojen painosta ratkenneita kattopalkkeja tai muita vastaavia vikoja, lupaamme pitää urakan kustannukset aisoissa. Lähtökohtaisesti pyrimme aina suorittamaan huopakaton uusimistyöt mahdollisimman kustannustehokkaasti (työn laadusta tietenkään tinkimättä).

Tarkkoja hintatietoja emme kuitenkaan vielä osaa antaa. Meillä huopakaton uusiminen Karijoella hinnoitellaan aina projektikohtaisesti, jottei tarjoukseemme vain päätyisi senttiäkään ilmaa.

Jos huopakattoremontin hinta kiinnostaa, ota siis yhteyttä ja pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Kun olemme hieman tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, voimme tehdä kattosi saneerauksesta huipputarjouksen!

Tiukkoja tilanteita varten kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen ja remontointiin. Jos tarjouksemme loppusumma jostain syystä ylittääkin budjettisi rajat, luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella voit jakaa huopakattoremontin kulut kätevästi pienempiin eriin niin halutessasi.

Palahuopakaton uusiminen Karijoki, paljonko siitä saa kotitalousvähennystä?

Palahuopakaton uusiminen Karijoki, kotitalousvähennys voi keventää urakan kustannuksia varsin muhkeillakin summilla. Kyseessä on verovähennys, jota voit saada monista talosi tai vapaa-ajan asuntosi kunnostukseen ja perusparannukseen liittyvistä töistä. Yleensä huopakaton uusimiseenkin liittyy paljon sellaisia askareita, jotka menevät kotitalousvähennyksen piikkiin.

Mutta… paljonko kotitalousvähennystä tarkalleen ottaen saa?

Tähän kysymykseen emme valitettavasti osaa vielä antaa täsmällistä vastausta. Kotitalousvähennyksen tarkka määrä on kiinni monista asioista.

Esimerkiksi kattoremontin sisältö ja kotitalousvähennyskelpoisen työn määrä vaikuttaa kotitalousvähennyksen määrään. Luonnollisestikin myös urakan hinta vaikuttaa siihen, paljonko kotitalousvähennystä lopulta saa.

Ota siis yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Karijoella sijaitsevassa kohteessasi! Suunnitteluvaiheen jälkeen osaamme kertoa tarkemmin sekä urakan kustannuksista että kotitalousvähennyksen määrästä.

Pidä mielessä, että kotitalousvähennystä myönnetään vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Esimerkiksi itse tehty työ tai naapurin Karin tekemää työtä et voi vähentää verotuksessa millään muotoa, kun taas meidän tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen ilman kysymysmerkkejä.

Karijokinen, huopakattoremontin yhteydessä voimme parannella kattoasi monin tavoin!

Tiesitkö, että huopakattoremontti on oivallinen tilaisuus viilata katon visuaalista ilmettä sekä teknisiä ominaisuuksia? Huopakattoremontin yhteydessä muutokset katon ulkonäköön ja toiminnallisuuteen onnistuvat helposti ja usein myös normaalia edullisempaan hintaan.

Miten olisi vaikkapa…

 • …uusi väri? Huopakaton värin vaihtaminen edellyttää kattohuopien uusimista, sillä esimerkiksi maalaamalla värimuutos ei olisi pysyvä. Jos katon väri tympii, kannattaa se siis vaihtaa mieleiseksi huopakattoremontin yhteydessä.
 • …uusia kattotuotteita? Tänä päivänä asennamme paljon esimerkiksi aurinkopaneeleita. Moni karijokinen haaveilee myös kattoikkunoista/kattokuvuista. Huopakatemestarimme asentavat kaikki huopakaton kattotuotteet kokenein käsin, joten kerro meille rohkeasti toiveistasi katon varustelun suhteen!
 • …katon eristys tai lisäeristys? Katon eristys on avainasemassa kiinteistösi energiatehokkuuden kannalta. Katon puutteellinen eristys voi kasvattaa talon, mökin tai piharakennuksen lämmitykseen tarvittavaa energiamäärää merkittävästi, sillä lämpö karkaa katon kautta harakoille. Katon eristyksen tai lisäeristyksen myötä kiinteistösi lämmityskulut saattavat pienentyä sievoisilla summilla – ja samalla sisätilojen vetoisuuskin vähenee.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan uutta kattoa ja huopakattoremonttia Karijoella sijaitsevassa kohteessasi! Visioimme kanssasi mielellämme sekä puhelimen välityksellä että kasvotusten.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt