Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Karijoki

Katon korjaus Karijoki, tehokkaana ja taitavana ammattityönä. Korjaustarpeen luonne ja laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmalla katolla voivat riittää yksittäiset täsmätoimet, kun taas vanhempi kohde saattaa vaatia jo astetta kattavampaa kunnostusta. Haasteita katolle saattaa syntyä ympäristön rasitusten takia, kuten sammaleen, kosteuden, uv-säteilyn sekä lämpötilanvaihteluiden toimesta. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on huonolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli siihen osuvat odottamattomat myrsky- tai lumivahingot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Meiltä saat korjaukset kaikille katoille mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta pulpetti- ja tasakattoon.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Karijoella, yksittäisen kattovuodon kunnostuksista aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin, autotallin ja varaston katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme tekemät kattotyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin verotuksessa, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset laatuvarmasti ja asiakaslähtöisellä palvelulla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy laajalti muukin Etelä-Pohjanmaa; Ilmajoki, Kurikka, Kauhajoki, Isojoki sekä Teuva. Tue siis kattosi tiiveyttä ja toimivuutta laatukunnostuksilla kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Karijoella!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Karijoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Karijoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Karijoen alueella!

Huopakaton korjaus Karijoki – hoidata kuprut ajoissa kuntoon

Huopakaton korjaus Karijoki, taitavilta tekijöiltämme homma luonnistuu. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat muun muassa ikääntyminen sekä ympäristön kulutukset. Huovasta aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja mekaaniset sekä kemialliset rasitukset altistavat katteen monille vaurioille. Lisäksi kermejä kuivattaa osaltaan auringon paahtava uv-säteily, joka heikentää huovan elastisuutta ja kasvattaa halkeilun riskiä. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia ja kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa sammaleen järsimistä saumoista, tai kun katto on joutunut yllättäen kärsimään tuhoisan myrskyvahingon. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Karijoella. Katsastamme vaurioiden laajuuden ja luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate päästään tasoittamaan kuntoon. Toteutamme Karijoella huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Karijoki, pidämme kattosi tiiveydestä huolta

Peltikaton korjaus Karijoki – tiivistetty katto pitää rakenteet turvassa. Peltikaton vaaroihin lukeutuvat muun muassa myrskyn tai lumen tekemät vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti rännit sekä kattotuotteet aiheuttaen reikiä peltiin. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat rasitukset, kun jatkuvat lämpötilanvaihtelut aikaansaavat kattopeltien elämistä edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös. Tällöin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkäpä kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Peltikaton arkkivihollisiin kuuluu niin ikään kattoa nakertava ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jääneet pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Karijoella lähtee liikkeelle tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin sekä tutkimme syntyneet vauriot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme huolella myös pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja työnjäljestä saadaan pitävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa kattopeltien lisäkiinnitykset, jos alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Saat meiltä peltikaton aluskatteen paikkaukset ja yläpohjan lahovauriokorjaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Karijoella, sekä kattavat peltikaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Karijoki – kunnostamme sammaleen ja pakkasrapautumisen jäljet

Tiilikaton korjaus Karijoki, parantamassa kattosi vedenpitävyyttä. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Yleisimmin korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa sään ja ajan rasituksissa, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuva pakkasrapautuminen. Sammal syö tiilestä ravinteita sekä upottaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, kate heikentyy kerta kerralta. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelmia löytyä yläpohjasta. Ehkäpä aluskate on kulunut ja kosteuden hapertama, tai kärsinyt mekaanisen vaurion.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Karijoella kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii tarpeettomasti ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Jos tiilet löytyvät yhä uudelleen haljenneina tietyiltä kohdin kattoa, saattaa se viitata asennusvirheisiin, jotka nekin hoidamme kuntoon. Meiltä saat myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Karijoella viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet. Näin kate pystyy jälleen pitämään puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karijoki, katolle hoivaa sekä huolenpitoa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karijoki – kunnostus ehkäisee isommat vauriot. Aluskatteen tehtävä on suojata yläpohjan rakenteet tihkuvalta kosteudelta. Mikäli aluskate vuotaa, koituu tilanteesta ennen pitkää kattavia kattovaurioita, kuten valumajälkiä, kastuneita villoja ja lahovaurioita rakenteiden puuosissa. Aluskatteen ongelmat voivat olla tulosta sään ja iän tuomasta kulumasta, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Suoritamme ammattitaitoiset aluskatteen korjaukset ja kunnostukset laajalla skaalalla; niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Karijoella.

Toteutamme aluskatteen reikien paikkaukset ja aluskatteen osittaiset vaihdot, sekä silmäilemme purkutöiden yhteydessä läpi myös yläpohjan kunnon ja tilanteen. Riittävä ilmanvaihto rakenteissa on aluskatteen toimivuudelle ensiarvoisen tärkeää, joten kohennamme myös eristystä ja välikaton tuuletusta, sikäli kuin tarvetta siihen löytyy. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, muun muassa jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Karijoella sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karijoki – korjaus on kattosi kannalta elinehto

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karijoki – korjaus auttaa ylläpitämään kattosi tiiveyttä. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta huomattavan riskin kattovuodoille. Pahimmillaan vesi saattaa läpiviennistä päätyä huonetilaan tai rakenteisiin, jolloin seurauksena on kattavia kosteushaittoja ja vaarallisia sisäilmaongelmia. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Karijoella, turvallinen ja taloudellinen korjaus hoituu tehokkaasti osaajiemme toimesta. Teemme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tai kovettuneet tiivisteet ja uusimme aikansa eläneet suojapellit. Lisäksi asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Karijoella, ja toteutamme taitavasti muutkin korjaukset kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Tuloksena on moitteettomasti toimiva katto pitkällä ja laadukkaalla elinkaarella – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta ja paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt