Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Karjaa

Huopakattoremontti Karjaa, älä delegoi urakkaa ihan kelle tahansa Remontti-Reiskalle. Huopakaton remontointi on vaativa taiteen laji, jossa vain parhaat pärjäävät. Meiltä saat käyttöösi timanttisen tiimin, joka suoriutuu huopakattosi saneeraustöistä huippuarvosanoin alusta loppuun!

 • Meillä on huopakattoremonteista pitkä ja monipuolinen kokemus jo ennestään, joten remontoimme kattosi rutiinilla räystäältä räystäälle.
 • Tunnemme kaikki huopa- ja bitumikatot kuin omat taskumme. Pitkän uramme varrella olemme asentaneet ja uusineet lukemattomia tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakatteita – ylittäen asiakkaidemme odotukset kerta toisensa jälkeen.
 • Pidämme langat käsissämme kaikenkokoisilla työmailla. Suoriudumme kattosi saneeraustöistä ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti, olipa katteen pinta-ala sitten pari neliötä tai vaikka parisataa. Tyypillisiä remonttikohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot ja kesämökit, mutta otamme käsittelyymme ilomielin myös piha- ja ulkorakennukset.

Kun huopakattoremontti Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi alkaa tuntua ajankohtaiselta, ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme sen enempää ihmettelemättä. Meiltä saat rahoillesi mitä parasta vastinetta!

P.S. Myös muu Uusimaa ja Varsinais-Suomi kuuluu toimialueeseemme. Tarvittaessa voimme hurauttaa avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Hanko, Inkoo, Kemiönsaari, Salo ja Lohja – niin taajamiin, haja-asutusalueille kuin saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Karjaalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Karjaalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Karjaan alueella!

Palahuopakattoremontti Karjaa, kustannukset riippuvat kattosi tarpeista

Palahuopakattoremontti Karjaa, urakan kustannukset riippuvat pitkälti kattosi tarpeista. Huopakattoremontin hinta Karjaalla vaihtelee kohteesta toiseen sen mukaan, millaisia toimenpiteitä katon uusiminen käytännössä vaatii.

Hyvässä lykyssä jo pelkkä vesikatteen uusiminen tekee tehtävän täysin riittävällä tasolla. Jos alemmat kattorakenteet ovat kunnossa, ei meidän tarvitse välttämättä laittaa uusiksi muuta kuin kattohuovat tai bitumilaatat. Tällöin urakka onnistuu hyvin helposti ja hinta on sen mukainen.

Jos katon välistä paljastuu jotain korjattavaa, on meidän kuitenkin jatkettava kunnostustöitä yläpohjan puolella. Mikäli kattosi välistä löytyy esimerkiksi kosteusvaurioita, vaatii huopa- tai palahuopakattoremontti Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi luonnollisestikin hieman enemmän työtä ja materiaaleja. Näin ollen urakan hintakin kipuaa hitusen korkeammalle.

Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Karjaalla kattoremonttipalvelumme kautta, älä kuitenkaan menetä hintalapun vuoksi yöuniasi. Meiltä kattosi saneeraustyöt sujuvat kustannustehokkaasti alusta loppuun, eikä uusi katto vanhan tilalle maksa maksikoita!

Muistathan, että urakan päätyttyä ja laskut maksettuasi voit hakea työstämme myös kotitalousvähennystä. Kyseisestä verovähennyksestä voi olla lopulta varsin tuntuvaakin taloudellista etua.

Huopakaton uusiminen Karjaa, ethän pihistele väärässä paikassa? Kitsastelemalla teet karhunpalveluksen katolle ja itsellesi!

Huopakaton uusiminen Karjaa, haluaisitko urakan hoituvan pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman edulliseen hintaan? On täysin ymmärrettävää, että et välittäisi maksaa huopakaton uusimisesta Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi yhtään enempää kuin on aivan välttämätöntä…

Älä kuitenkaan pihistele väärässä paikassa. Pieni satsaus voi säästää sievoisia summia pitkässä juoksussa!

Vaikka esimerkiksi uuden huopakaton asennus vanhan päälle on periaatteessa mahdollista, käytännössä ratkaisu ei todennäköisesti ole järkevä. Jos katon väliin jää vaikkapa kosteusvaurioita, on huopakaton uusiminen Karjaalla otettava pian uudelleen työn alle.

Kokemuksemme mukaan myös laadukkaat katemateriaalit maksavat itsensä takaisin paremmin kuin markkinoiden edullisimmat kermit. Hyvälaatuiset kattohuovat sietävät paremmin mm. UV-säteilyä ja lämpötilavaihteluita.

Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että hieman hinnakkaampi katto on parempi sijoitus kuin se kaikkein huokein mahdollinen kateratkaisu. Halpa on aina halpa – oli kyseessä sitten t-paita tai huopakatto!

Jos urakan budjetti uhkaa ylittää kipukynnyksesi (hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta, maksa laskut ennemmin vaikkapa osissa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella kuin nuukaile ja harmittele jälkikäteen.

Palahuopakattoremontti Karjaa, kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin – laita tilaukseen vaikkapa jo tänään!

Palahuopakattoremontti Karjaa, kannattaa toteuttaa hyvissä ajoin vanhan kattoparan alkaessa osoittaa rispaantumisen merkkejä. Tunnistatko kattosi hätähuudot?

Esimerkiksi nämä ”oireet” kielivät siitä, että huopa- tai palahuopakattoremontti Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi olisi luultavasti jo tarpeen:

 • Katto sammaloituu yhä vain kiihtyvään tahtiin (puhdistuksesta ja sammaleenpoistosta piittaamatta).
 • Kattohuovat halkeilevat rumasti.
 • Katto ei enää pidä vettä useista tiivistys- ja paikkausyrityksistä huolimatta.
 • Katto on painunut surullisesti notkolle.
 • Katolla on pehmeitä kohtia (esimerkiksi läpivientien tuntumassa).

Laita huopa- tai palahuopakattoremontti Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi tilaukseen vaikkapa jo tänään, jos yksi tai useampi edellä listatuista vaivoista kuulostaa ikävän tutulta. Mitä pikemmin toimit, sen helpommin ja edullisemmin kattosi uusiminen todennäköisesti onnistuu!

Huom. vaikka kattosi näyttäisi vielä päällisin puolin ehjältä, kannattaa kate laittaa uusiksi viimeistään noin neljäkymmentä vuotta asennuksestaan. Neljäkymmentä vuotta on hyvä saavutus jopa nykyaikaiselle, laadukkaalle bitumikatolle, ja tämän merkkipaalun jälkeen katon toimintaan ei välttämättä enää voida luottaa.

Näin huopakattoremontti Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi etenee yhteydenottosi jälkeen:

 1. Huopakattoremontti Karjaalla sijaitsevassa kohteessasi lähtee liikkeelle siitä, että asiantuntijamme kuulostelevat oman näkemyksesi kattosi tarpeista ja kartoittavat toiveesi uuden katon ominaisuuksista. Tulemme myös kurkkaamaan remonttikohdetta omin silmin tehdäksemme katollesi ammattimaisen kuntoanalyysin.
 2. Annamme hyvän tarjouksen kattosi saneerauksesta – sellaisen, ettei appikaan voi muuta kuin myhäillä diilistä kuultuaan!
 3. Teemme tarvittavat materiaalihankinnat, ja valmistelemme kohteesi remonttia varten.
 4. Puramme pois vanhan katon niiltä osin kuin sen kunnossa on sanomisen varaa.
 5. Suoritamme tarvittavat kunnostustyöt (esim. lahovaurioiden korjaus, notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu) katon välissä. Samalla teemme sovitut muutostyöt, kuten katon eristys tai lisäeristys.
 6. Asennamme uudet kermit tai bitumilaatat sekä kattotuotteet ja -läpiviennit visiosi mukaisesti.
 7. Siivoamme paikat remontoinnin jäljiltä, ja suoritamme huolellisen lopputarkastuksen.

Vihoviimeiseksi varmistamme vielä tyytyväisyytesi kättemme jälkeen, jotta voimme kurvata hyvillä mielin kohti seuraavaa toimeksiantoa. Meille hymysi on ykkösprioriteetti!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt