Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Vesikourujen puhdistus Karjaa – puhdistamme puolestasi vaikka kartanon vesikourut!

Jotkut etsivät hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua Karjaan alueella iät ja ajat. Aikana ennen Googlea tehtävä saattoi tuntua liki mahdottomalta, ja moni karjaalainen ehti kokeilla rännien puhdistusta itsekin. Onneksi asiat ovat nykyään toisin. Me Plus Kattopalvelussa tarjoamme mitä parasta vesikourujen puhdistuspalvelua Karjaalla ja lähiseudulla (esimerkiksi Pohjassa, Tammisaaressa, Lohjalla, Salossa ja Hangossa).

Puhdistamme vesikourut selvin sävelin kaikenlaisissa kohteissa omakotitaloista rivitaloihin ja kerrostaloihin, varastoista maneeseihin ja kone- ja karjasuojiin sekä kouluista liikerakennuksiin ja kartanoihin!

Hoidamme hommat rutiinilla, mutta samalla palvelemme jokaista sadevesijärjestelmää yksilöllisesti. Näin varmistamme, että puhdistustulos on joka kerta korkean ammattiylpeytemme mukainen.

Mitä hintoihin tulee, laskemme ne kohdekohtaisesti. Siten vesikourujen puhdistushinta on meillä aina reilu ja kilpailukykyinen.

Tarkka hinta selviää helpoiten, kun otat meihin yhteyttä ja pyydät tarjouksen. Tarjouksemme sisältää kaiken työn, materiaalit ja kaluston, ja kaupan päälle saat katon yleistarkastuksen. Yksityishenkilönä kannattaa laittaa korvan taa, että tekemämme työ on kotitalousvähennykseen oikeuttavaa kulua.

Plus Kattopalvelun rännimestarit tavoitat näppärästi esimerkiksi alla olevaa painiketta näpäyttämällä. Palaamme asiaan pikapuoliin!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Karjaalla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Karjaalla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Karjaan alueella!

Näistä syistä rännien puhdistus Karjaalla on suositeltavaa kerran kuuteen kuukauteen

Pitkään kokemukseemme nojaten me Plus Kattopalvelussa suosittelemme rännien puhdistusta Karjaalla puolivuosittain. Nyrkkisääntö toimii useimmissa karjaalaisissa kohteissa erinomaisesti.

Parhaat puhdistusajankohdat ovat kevät ja syksy. Käytännössä roskien poisto ränneistä kannattaa ajoittaa katon kausipuhdistuksen kanssa yhtenevästi.

Näistä syistä rännien puhdistukseen kannattaa panostaa:

  • Rännit eivät ruostu niin herkästi.
  • Sadevesijärjestelmä ei jäädy niin helposti, eikä kärsi myöskään jään aiheuttamia vaurioita.
  • Räystään ja julkisivun laudoitukset pysyvät paremmassa kunnossa, kun katolta virtaavat vedet ohjautuvat maahan niille tarkoitettuja reittejä pitkin.
  • Talon perustuksetkin saavat osakseen vähemmän kosteusrasitetta, sillä sadevesijärjestelmä ohjaa vedet pois kiinteistön välittömästä läheisyydestä.
  • Vesi pääsee poistumaan katolta esteittä, joten kattovuotojen todennäköisyys vähenee (erityisesti tasakatoilla).

Rännien puhdistustarve on kuitenkin paljon kiinni kohteesta. Suurten pihapuiden katveessa roskia kertyy ränneihin luonnollisesti enemmän kuin avaralla taajamatontilla. Siksi Karjaalla kannattaakin pitää sadevesijärjestelmää silmällä pitkin vuotta siltä varalta, että vesikourujen puhdistus on tarpeen syys- ja kevätpuhdistuksen välissäkin.

Kun vesikourujen puhdistus on ajankohtaista, voit joka tapauksessa kääntyä meidän puoleemme. Me Plus Kattopalvelussa olemme käytettävissäsi myös sesonkiaikojen ulkopuolella Karjaalla ja lähialueilla!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus jäästä kannattaa teettää viimeistään kevättalvella

Tiesitkö, että rännien puhdistuksen ohella tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus jäästä kuuluu sadevesijärjestelmän perushuoltoon? Karjaallakin on hyvin tavallista, että sadevesijärjestelmä jäätyy umpeen talven aikana.

Jos rännien syyspuhdistus unohtuu, on jäätukosten syntyminen enemmän kuin todennäköistä. Jäätä voi kuitenkin kertyä sadevesijärjestelmään syyspuhdistuksesta huolimattakin.

Mikäli huomaat sadevesijärjestelmän jäätyneen, kannattaa jäiden poisto sadevesijärjestelmästä tilata meiltä viimeistään kevätauringon alkaessa lämmittää. Silloin sulamisvedet lähtevät katolta liikkeelle, mutta sadevesijärjestelmä ei luultavasti sula vielä vähään aikaan.

Jos sulamisvedet saavat valutella katolta alas miten sattuu koko kevään, todennäköisesti ainakin otsalaudat, räystään aluslaudat ja julkisivun laudoitukset kärsivät kosteudesta. Aluksi ilmaantuu hometta, minkä jälkeen laudat alkavat lahota.

Yhteydenottosi jälkeen lähetämme rännimestarimme kohteeseesi mitä pikimmiten. Käytämme jään tukkimien syöksyputkien ja alastuloputkien avaukseen kuumaa vesihöyryä, joka on sekä nopea että hellävarainen keino sulattaa jäätulpat.

Ota siis yhteyttä, kun kaipaat avuksesi kattoalan kovatasoisia ammattilaisia Karjaan suunnalla. Älä ryhdy urotekoihin itse edes rahasyistä, sillä laskumme voit maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella. Nähdään pian!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt