Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kärkölä

Huopakattoremontti Kärkölä – Tee palvelus katollesi, ja tilaa urakka takuuvarmoilta katto-osaajiltamme! Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Kärkölässä osaavin ottein kaikille tonttisi huopa- ja bitumikatteille. Lupaamme täyden kympin palvelua projektin joka vaiheessa lähtökuopista kalkkiviivoille.

  1. Suunnittelemme urakan huolellisesti, kattosi tarpeita ja omia toiveitasi kuunnellen.
  2. Puramme armotta pois kaikki huonokuntoiset osat katoltasi ja sen välistä. Voit olla varma, että uusien huopien alle ei jää muhimaan mitään mätää!
  3. Asennamme uudet kermit/kattolaatat sekä kattotuotteet vanhojen tilalle pilkulleen oppikirjan mukaisesti.
  4. Suoritamme tunnollisen loppusiivouksen.
  5. Varmistamme tyytyväisyytesi remontin lopputulokseen, jotta voimme hurauttaa hymyssä suin kohti uusia haasteita.

Jos tällainen huipputasokas kattoremonttipalvelu ei kuulosta mielestäsi yhtään hassummalta, laita meille viestiä tai pirauta vaikkapa jo tänään. Olemme kuulolla kaikkina vuodenaikoina!

Palvelemme ilomielin myös Kärkölän ympäryskuntien asukkaita ja mökkiläisiä. Esimerkiksi nämä pitäjät (ja muu Päijät-Häme) kuuluvat palveluverkostoomme: Hämeenkoski, Orimattila, Hollola ja Lahti. Tarvittaessa kipaisemme avuksesi jopa saarikohteisiin.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kärkölässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kärkölässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kärkölän alueella!

Palahuopakattoremontti Kärkölä – loistoinvestointi, kun et enää jaksa vanhan katon kitinää!

Palahuopakattoremontti Kärkölä, kerrassaan loistava investointi. Jos olet kyllästynyt vanhan kattorähjän oikkuihin, kannattaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi nostaa tehtävälistan kärkeen yksin tein!

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen helpottaa esimerkiksi katon puhtaanapitoa tuntuvasti. Tehtaalla uudet kattohuovat ja bitumilaatat valellaan suojaavalla tehdaspinnoitteella, jonka ansiosta ne hylkivät kaikkea likaa, roskia ja kasvustoa melkein kuin Teflon.

Jatkossa katon korjauskaan ei aiheuta harmaita hiuksia. Kunhan vain pidät kiinni katon normaaleista syys- ja keväthuolloista, ei uusi huopakate kaipa korjausta (esimerkiksi tiivistystä) vuosikausiin.

Älä siis jää kuuntelemaan vanhan katon kitinää enää yhdeksikään vuodeksi, jos huopa- tai palahuopakattoremontti Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi tuntuu vähääkään aiheelliselta. Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja laita urakka tilaukseen ennen kuin katto antaa periksi lopullisesti!

Ethän jätä fiksuja peliliikkeitä tekemättä edes rahasyistä? Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta, jonka avulla voit maksella kattosi uusimistyöt rennosti erissä niin halutessasi. Pitkässä juoksussa sijoitus uuteen kattoon maksaa itsensä takaisin joka tapauksessa.

Huopakaton uusiminen Kärkölä, kustannukset riippuvat katon tarpeista – huopakattoremontin hinta elää kohteesta toiseen

Palahuopakaton uusiminen Kärkölä, mitähän se kustantaa…? Paljonko mahtaisi maksaa esimerkiksi omakotitalon tai kesämökin palahuopakaton uusiminen Kärkölän suunnalla?

Huopakaton uusimishinta on hyvä kysymys, sillä laskun loppusumma on vain harvoin sama kahdessa eri kohteessa. Vaihtelua on paljon sekä huopakattoremonttien kokonaishinnoissa että neliöhinnoissa.

Käytännössä muun muassa nämä seikat vaikuttavat siihen, kuinka paljon huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi loppujen lopuksi maksaa:

  • Katon koko (m2).
  • Katon muoto.
  • Katon varustelu ja läpiviennit.
  • Rakennuksen korkeus.
  • Remonttikohteen sijainti.

Lisäksi on tietysti huomioitava katon kunto. On ihan eri asia vaihtaa pelkät kattohuovat ja kattotuotteet kuin saneerata katto ”Pohjanmaan kautta” eristevilloineen ja kattotuoleineen.

Kun huopakattoremontin hinta alkaa askarruttaa, kannattaakin ottaa yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja kysyä asiaa suoraan. Naputtele viesti tai pirauta, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi! Kunhan olemme keränneet urakasta tarvittavat pohjatiedot, teemme siitä mielellämme loistodiilin.

Palahuopakaton uusiminen Kärkölä, kelpaa kotitalousvähennykseen!

Palahuopakaton uusiminen Kärkölä – tiesitkö, että voit hakea ja saada urakasta jälkikäteen kotitalousvähennystä? Ellet, niin nyt kannattaa käyttää pari minuuttia ja poimia talteen aiheeseen liittyvät perusasiat.

Jos termi ei ole vielä tuttu, niin kotitalousvähennys viittaa yksityishenkilöille suunnattuun verovähennykseen. Kärköläläisenä veronmaksajana kotitalousvähennys on sinunkin lakisääteinen oikeutesi.

Kotitalousvähennystä myönnetään lukuisista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen ja kunnossapitoon liittyvistä askareista. Moni kattotyökin kuuluu sen piiriin, ja todennäköisesti myös huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi sisältää paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä.

Entä kotitalousvähennyksen määrä? Sitä emme ihan vielä osaa sanoa.

Kotitalousvähennyksen määrä riippuu pitkälti esimerkiksi siitä, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kärkölässä sijaitsevassa kohteessasi tulee maksamaan. Lisäksi summaan vaikuttaa vähennyksen omavastuuosuus ja vuosittainen limiitti.

Loppujen lopuksi kyseessä voi kuitenkin olla varsin tuntuva potti. Älä jätä kotitalousvähennystä käyttämättä!

Huom. kotitalousvähennystä myönnetään vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilatusta työstä. Siis esimerkiksi meidän tekemämme työ kelpaa verotuksessa vähennettäväksi ilman vastalauseita, kun taas itse tehtyä työtä et voi vähentää verotuksessa millään ilveellä.

Huopakatto vai bitumikatto? Tiivissumakatto, palahuopakatto vai kolmiorimakatto?

Moni on tottunut puhumaan huopakatosta. Huopakatto on kuitenkin vanha nimitys, joka juontaa juurensa kauas katonrakennuksen historiaan – aikaan, jolloin huopakaton materiaalina käytettiin kivihiilitervalla kyllästettyä lumppuhuopaa.

Jos ihan tarkkoja ollaan, tulisikin nykyään suosia termiä ”bitumikatto”. Nykypäivän huopakatto on tavallisesti kumibitumia (elastista SBS kumibitumia).

Lisäksi huopa-/bitumikattoja on olemassa paljon erilaisia. Eräs tunnetuimmista huopakattotyypeistä on tiivissaumakatto eli tiivissaumainen bitumikermikatto, jota voidaan kutsua myös hitsattavaksi bitumikermikatoksi. Tämän huopakattotyypin tunnistaa sileästä profiilista ja usein melko loivasta (jopa tasaisesta) kattomuodosta.

Moni Kärkölässä tuntee myös palahuopakaton. Palahuopakatto eli bitumipaanukatto eli bitumilaattakatto on huopakatoista näyttävin. Sen tunnusmerkkejä on jyrkähkö kattomuoto ja eläväinen, kuusikulmioista tai suorakaiteista koostuva kuviointi.

Kolmas yleinen huopakattotyyppi on ns. kolmiorimakatto. Kolmiorimakaton muoto on hyvin jyrkkä ja nimensä mukaisesti sen lappeita halkovat kolmionmalliset rimat.

Rakkaalla huopakatolla on monta nimeä. Me tunnemme niistä jokaisen, sillä saneeraamme pitkällä kokemuksella kaikki huopa- ja bitumikatteet tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan. Ota yhteyttä, ja salli meidän hemmotella sinunkin kattoasi!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt