Vesikourujen puhdistus Kärkölä – meiltä saat ammattilaiset käyttöösi kohteeseen kuin kohteeseen!

Oletko lopen kyllästynyt siihen, että et meinaa löytää hyvää vesikourujen puhdistuspalvelua Kärkölässä? Harvaan asuttu kunta ei kuulu kaikkien Päijät-Hämeen alueella toimivien yritysten palveluverkostoon, joten sopivaa firmaa saa etsiä kissojen ja koirien kanssa.

Älä kuitenkaan vaivu epätoivoon ja ryhdy vesikourujen puhdistukseen itse. Me Plus Kattopalvelussa teemme vesikourujen puhdistustyöt Kärkölässä osaavin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin – ja vieläpä kotitalousvähennyskelpoisesti!

Kaikkien kattotöiden yhteydessä kartoitamme myös sadevesijärjestelmän ja katon yleiskunnon täysin veloituksetta. Vesikourujen puhdistuksen ohella meillä on runsain mitoin kokemusta muistakin kattotöistä, joten silmiimme pistävät pienetkin viat ja puutteet. Samaan lähtöön voimme tietenkin tehdä hyvän tarjouksen muistakin suosittelemistamme huolto- ja korjaustöistä.

Tiesitkö? Vesikourujen puhdistus on mitä helpoin ja edullisin keino säästää kiinteistön muissa huolto- ja korjauskustannuksissa. Esimerkiksi ruosteen syömät reiät sadevesijärjestelmässä, home ja lahovauriot julkisivun laudoituksissa ja jopa kattovuodot pysyvät todennäköisemmin loitolla, kun sadevesijärjestelmä vetää ja voi hyvin.

Ethän siis epäröi kääntyä puoleemme, kun kaipaat ammattiapua vesikourujen puhdistukseen tai muihin kattotöihin Kärkölässä? Palvelemme mielellämme myös Kärkölän lähiseudun asukkaita. Hurautamme hetkessä esimerkiksi Hausjärvelle, Hollolaan, Mäntsälään, Orimattilaan ja Lahteen.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kärkölässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kärkölässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kärkölän alueella!

Vehreässä Kärkölässä rännien puhdistukselle voi olla tarvetta useamminkin kuin kahdesti vuodessa

Yleensä me Plus Kattopalvelussa suosittelemme rännien puhdistusta tehtäväksi pari kertaa vuodessa – syksyisin ja keväisin. Kärkölässäkin se riittää useimmilla tonteilla.

Vesikourujen puhdistustarve on kuitenkin pitkälti kohdekohtaista. Kärkölässä on paljon vehreitä tontteja, joilla vesikourujen puhdistukselle voi olla tarvetta useamminkin kuin kerran kuuteen kuukauteen.

Puhdistuksen tarvetta lisäävät erityisesti aivan talon vieressä kasvavat lehtipuut. Lehdet, siitepöly, koivunnorkot ja sen sellaiset ovat omiaan tukkimaan sadevesijärjestelmän pieninäkin annoksina.

Kuitenkin myös havupuut roskaavat yllättävän paljon. Niistä irtoilee neulasia pitkin vuotta.

Älä silti käsitä väärin – avarallakaan tontilla vesikourujen puhdistusta ei kannata jättää tekemättä. Roskia voi hyvin lentää vesikouruihin naapuritontiltakin.

Myös katolle lentävät roskat päätyvät todennäköisesti ennen pitkää vesikourujen täytteeksi. Roskat kannattaa siis poistaa tunnollisesti sekä katolta että ränneistä, jos sadevesijärjestelmän vetovoimasta haluaa olla varma.

Onneksi meiltä Plus Kattopalvelusta saat ammattilaiset vesikourujen ja katon puhdistukseen Kärkölässä juuri niin usein kuin on tarpeen. Samalla pidämme silmällä vesikourujen puhdistustarvetta lisääviä tekijöitä tontillasi. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus on paras tehdä kiireen vilkkaa

Osa vesikourujen puhdistuksen ideaa on välttää tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaus. Jälkimmäinen on usein paljon hankalampi homma kuin roskien poisto ränneistä, minkä lisäksi tukokset voivat aiheuttaa paljon haittaa.

Sadevesijärjestelmän mennessä tukkoon, ei katolta valuva vesi pääse poistumaan sille suunniteltuja reittejä pitkin. Näin ollen esimerkiksi räystään ja julkisivun laudoitukset voivat saada osakseen kosteusrasitetta enemmän kuin kyllikseen. Ylimääräinen kosteus saa laudat homehtumaan ja lahoamaan.

Jopa näennäisesti kovat kivirakenteet kärsivät kosteudesta. Räystäältä valuva vesiputous voi aiheuttaa esimerkiksi levittymistä ja pakkasrapautumista.

Tukos saattaa aiheuttaa oireita vielä maan tasallakin. Jos vesi valuu katolta alas miten sattuu, voivat talon perustuksetkin tykätä kyttyrää lisääntyneestä kosteusrasitteesta.

Kaikkein hurjimmat haittavaikutukset sadevesijärjestelmän tukoksista on kuitenkin tasakatoilla. Vesi ei välttämättä pääse poistumaan katolta lainkaan, jolloin riski kattovuodoille alkaa kohota eksponentiaalisesti tukoksen myötä.

Aikaa ei siis ole hukattavaksi, jos huomaat sadevesijärjestelmän tukkeutuneen. Ota kourugurumme kiireen vilkkaa langan päähän! Me Plus Kattopalvelussa teemme myös tukkeutuneiden syöksyputkien ja alastuloputkien avaustyöt Kärkölässä puolestasi osaavin käsin.