Huopakattoremontti Karvia

Huopakattoremontti Karvia, luota urakka meidän käsiimme! Kattoremonttipalvelumme kautta saat käyttöösi monien kokemusvuosien parkitsemat huopakatemestarit.

Voit kääntyä puoleemme huolettomin mielin kattosi tyypistä riippumatta. Huopakatemestarimme käsittelevät varmoin ottein niin tiivissaumakattoja, palahuopakatteita (eli bitumipaanukattoja) kuin kolmiorimakattoja.

Saneeraamme rutiinilla kaikki kattomuodot tasaisesta pulpettiin, harjasta aumaan ja mansardista säteriin. Taitavalle tiimillemme eivät tuota ongelmia edes kattolyhdyt, erkkerit tai muut vastaavat rakenteelliset yksityiskohdat.

Takaamme, että kattosi tyypistä, muodosta ja pinta-alasta riippumatta remontin lopputuloksessa ei ole sanomisen varaa. Jäljiltämme uusi kattosi on taatusti siisti, kestävä ja kaikin puolin toimiva! Näky jättää naapurinkin haukkomaan henkeään.

Laita siis rohkeasti viestiä tai soita, kun huopakattoremontti Karviassa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi. Tavoitat palvelualttiit asiantuntijamme todennäköisesti tänäänkin.

Huomaa, että meiltä voit tilata huopakattoremontit Karviassa ja myös Karvian lähipaikkakunnilla. Esimerkiksi nämä paikkakunnat (sekä muu Satakunta) kuuluvat palveluverkostoomme: Jämijärvi, Kankaanpää, Siikainen, Pomarkku ja Merikarvia. Hurautamme hetkessä avuksesi jopa saarikohteisiin sisävesille ja merialueille!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Karviassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Karviassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Karvian alueella!

Palahuopakattoremontti Karvia – ohhoh, pääsikö katon kehno kunto yllättämään?

Palahuopakattoremontti Karvia, voi joskus vaatia odotettua enemmän työtä. Aina katon kaikki ongelmat eivät nimittäin näy päälle päin, vaan katon välissä saattaa hyvinkin olla piileviä vikoja ja puutteita.

Ei kuitenkaan syytä huoleen. Kun tilaat huopa- tai palahuopakattoremontin Karviassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, emme lyö hanskoja tiskiin kiperissäkään tilanteissa!

Esimerkiksi nämä toimenpiteet ovat huippuosaaville huopakatemestareillemme arkipäivää:

 • Kosteusvauriokorjaukset (lahojen puurakenteiden uusiminen ja kastuneiden tai huonokuntoisten eristeiden vaihto).
 • Notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu.
 • Pieneläinten tekemien (eriste)vaurioiden korjaus.
 • Tuletusongelmien korjaus.
 • Kylmien onkaloiden eli siltojen täyttö.

Meille on kunnia-asia, että remontin päätteeksi kattosi on läpikotaisin terve. Meillä ei ole tapana piilotella huonokuntoisia rakenteita uusien kattohuopien alle, vaan kattoasi remontoidessamme teemme kaikkemme varmistaaksemme katon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Ethän kuitenkaan lykkää huopa- tai palahuopakattoremonttia Karviassa sijaitsevassa kohteessasi turhan päiten? Mitä paremmassa kunnossa kattosi on remontin hetkellä, sen helpommin ja nopeammin urakka hoituu pois päiväjärjestyksestäsi!

Huopakaton uusiminen Karvia – hyvä tilaisuus päivittää myös kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä ja muut katon varusteet 2020-luvulle

Huopakaton uusiminen Karvia, voi joskus onnistua pelkät kattohuovat vaihtamalla. Yleensä urakan yhteydessä on kuitenkin hyvä tehdä vähän muutakin. Vesikatteen (eli kattohuopien/-laattojen) ohella suosittelemme uusimaan vähintäänkin kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän ja muut katon varusteet.

Miksi? Koska myös kattotuotteet tulevat jossain vaiheessa tiensä päähän, ja niiden uusiminen on kaikkein edullisinta huopakattoremontin yhteydessä. Huopakaton uusiminen Karviassa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää joka tapauksessa kattotuotteiden irrotusta, joten kattotuotteiden päivitys uusiin malleihin ei aiheuta juurikaan lisätyötä muuten kuin suunnittelun osalta.

Lisäksi uudet kattotuotteet viimeistelevät uuden katon ilmeen suorastaan kuin kravatti juhlapuvun. Tänä päivänä kattotuotteet ovat silminnähden virtaviivaisempia kuin vielä joitakin vuosikymmeniä sitten, ja nykyään kattotuotteiden malleissa ja väreissäkin on huomattavasti aiempaa enemmän valinnan varaa. Usein vanhat kattotuotteet näyttävät uudella katolla sanalla sanoen tökeröltä.

Kun huopakaton uusiminen Karviassa sijaitsevassa kohteessasi otetaan työn alle, päivitetäänhän siis samalla katon varusteetkin 2020-luvulle? Älä jätä fiksuja investointeja tekemättä edes akuutissa rahapulassa, sillä laskumme voit aina maksaa myös osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella!

Palahuopakattoremontti Karvia, vältä nämä mokat!

Palahuopakattoremontti Karvia – urakka, jossa voit mokata lähestulkoon miljoonalla eri tavalla… Jotta näin ei kuitenkaan pääsisi käymään, kokosimme alle muutamia yleisiä kämmejä huopakaton remontointiin liittyen. Ota opiksi muiden virheistä, niin huopa- tai palahuopakattoremontti Karviassa sijaitsevassa kohteessasi hoituu pois päiväjärjestyksestäsi mahdollisimman sujuvasti, turvallisesti ja edulliseen hintaan!

 • Turhanpäiväinen viivyttely. Mitä kehnompaan kuntoon katto ehtii ajautua remonttia vartoessaan, sitä kalliimmaksi kattosaneeraus luonnollisestikin tulee. Huopa- tai palahuopakattoremontti Karviassa kannattaa teettää ihan viimeistään katon tullessa neljänkymmenen vuoden ikään.
 • Liika kitsastelu katemateriaalien laadussa. Pitkässä juoksussa hyvälaatuiset materiaalit maksavat itsensä yleensä paremmin takaisin kuin markkinoiden edullisimmat tuotteet.
 • Huopakaton remontointi itse. Tee-se-itse-henkeen remontoitu katto on yleensä kaikin puolin karvas pettymys, minkä vuoksi huopakaton saneeraustyöt on paras jättää aina alan ammattilaiselle.
 • Kotitalousvähennyksen hakematta jättäminen. Kun huopakattoremontin tilaa ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta (esimerkiksi meiltä), urakan kuluja voi vähentää jälkikäteen verotuksessa kotitalousvähennyksen alla. Vähennyksestä saattaa olla tuntuvaakin taloudellista etua, joten etuutta ei kannata jättää hyödyntämättä.

Miten tiivissaumakaton, palahuopakaton tai kolmiorimakaton remontointi käytännössä tapahtuu? 5 vikkelää askelta:

 1. Kun tilaat huopakattoremontin Karviassa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, alkaa urakka aina huolellisella suunnittelulla. Suunnitteluvaiheessa tutustumme kohteeseesi, arvioimme vanhan katon kunnon ja kuuntelemme hartaasti omat toiveesi uuden katon suhteen.
 2. Annamme kilpailukykyisen, täydellisesti kohteesi tarpeisiin räätälöidyn tarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Hinta pitää sisällään kaikki työt, materiaalit sekä kaluston urakkaa varten.
 3. Puramme pois vanhan katon ja kattotuotteet niiltä osin kuin on tarpeen. Kattoremontin laajuus on aina tapauskohtainen, ja toisinaan myös osittainen huopakattoremontti voi riittää. Joissain kohteissa purkuvaihe voidaan jopa ohittaa kokonaan ja asentaa uusi huopakatto suoraan vanhan päälle.
 4. Suoritamme tarvittavat kunnostustyöt välikatolla. Samalla teemme sopimuksen mukaiset muutostyöt, kuten vaikkapa katon korotus, eristys tai lisäeristys.
 5. Asennamme uudet kermit tai kattolaatat sekä kattotuotteet ja -läpiviennit pilkulleen toiveidesi mukaisesti.

Joko pian aloitetaan? Ota yhteyttä, niin polkaistaan huopakattoremontti Karviassa sijaitsevassa kohteessasi käyntiin! Eipä aikaakaan, niin talosi, kesämökkisi tai piharakennuksen lakea kruunaa uusi, edeltäjäänsäkin tyylikkäämpi ja pitkäikäisempi bitumikate.