Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kauhajoki

Huopakattoremontti Kauhajoki, älä ryhdy remontoimaan suin päin! Muutoin urakka saattaa aiheuttaa tarpeettoman paljon työtä ja kustannuksia, eikä uusi katto ole lainkaan odotusten mukainen.

Tässä kolme tärkeää asiaa, jotka on hyvä tietää aiheeseen liittyen:

 • Huopakattoremontti vaatii vankkaa ammattiosaamista. Tämän vuoksi huopakaton remontointi itse ei ole hyvä ajatus. Tilaa huopakattoremontti Kauhajoella sijaitsevaan kohteeseesi ennemmin vaikkapa meiltä, niin urakka hoituu joutuisasti ja kustannustehokkaasti – ja uusi kattosi on varmasti siisti ja toimiva!
 • Kun vanha katto on vielä kohtuullisessa kunnossa, onnistuu huopakattoremontti Kauhajoella sijaitsevassa kohteessasi huomattavasti helpommin ja edullisemmin. Jos epäilet kattosi kaipaavan jo eläkkeelle, kannattaakin kutsua asiantuntijamme kurkkaamaan kattorukan tilannetta kipin kapin.
 • Huopakattoremontin yhteydessä on loistava sauma viilailla katon ominaisuuksia enemmän oman maun mukaiseksi. Tilatessasi kattosi saneeraustyöt meiltä, saat asiantuntijoiltamme (halutessasi) myös paljon hyviä vinkkejä uuden katon suunnitteluun!

Kuulemmehan Sinusta pian? Tavoitat meidät kätevästi esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla tai ihan perinteisesti soittamalla. Olemme käytettävissäsi koko Kauhajoen alueella, ja myös muu Etelä-Pohjanmaa (esimerkiksi Teuva, Karijoki, Isojoki, Kurikka ja Alavus) kuuluu toimialueeseemme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kauhajoella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kauhajoella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kauhajoen alueella!

Palahuopakattoremontti Kauhajoki, remontoimme kattosi pitkällä kokemuksella – jäljiltämme voit luottaa uuden katon korkeaan laatuun!

Palahuopakattoremontti Kauhajoki, meiltä saat rahoillesi varmaa vastinetta. Remontoimme huopa- ja palahuopakatot pitkällä kokemuksella, joten jäljiltämme tiedät uuden kattosi olevan takuulla tyylikäs, toimiva ja pitkäikäinen. Sitä ei naapurikaan voi muuta kuin ihastella!

Meille eivät edes yläpohjan viat laita luuta kurkkuun. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus (kastuneiden eristeiden vaihto ja lahonneiden puurakenteiden uusiminen), pieneläinten tekemien vaurioiden korjaus sekä notkahtaneen tai painuneen katon oikaisu on meille arkipäivää. Ratkaisemme myös yläpohjan tuuletusongelmat rutiinilla. Remontin yhteydessä varmistammekin kattosi kokonaisvaltaisen terveyden.

Tilaa siis huopa- tai palahuopakattoremontti Kauhajoella sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, kun et halua urakan menevän pieleen. Toivotamme Sinut tervetulleeksi tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Sanojemme vakuudeksi myönnämme työllemme tietenkin kunnollisen takuun. Toteutamme huopa- ja palahuopakattoremontit Kauhajoella aina luotettavasti takuutyönä. Takuusta tiedät, että kättemme jälki kestää moitteetta sekä aikaa että katseita.

Huopakaton uusiminen Kauhajoki, nämä merkit kertovat kattosi olevan jo vakavasti remontin tarpeessa

Huopakaton uusiminen Kauhajoki, kannattaa suorittaa mieluummin vähän etupainotteisesti kuin vitkastella ihan viimeiseen asti. Jos lykkäät kattoremonttia aina vain ensi vuoteen, todennäköisesti urakka vaatii lopulta paljon enemmän vaivannäköä ja pääomaa kuin hyvissä ajoin teetettynä.

Esimerkiksi nämä merkit kertovat kattosi olevan jo vakavasti remontin tarpeessa:

 • Katto sammaloituu vinhaa vauhtia putsauksesta, sammaleenpoistosta ja kattohuopien uudelleenpinnoituksesta piittaamatta.
 • Kattohuopiin ilmaantuu uusia halkeamia tämän tästä; kun yksi halkeama on massattu, toinen tekee vieressä jo tuloaan.
 • Katolla on epämääräisiä pehmeitä kohtia. Jos katon pinta painuu askelten alla, voi katon välissä olla lahovaurioita ja huopakaton uusiminen Kauhajoella sijaitsevassa kohteessasi olisi järkevää ottaa työn alle.
 • Katto on painunut kuopalle/notkolle. Joskus katon kantavat rakenteet voivat pettää esimerkiksi painavan lumikuorman painosta, ja usein katon remontointi on kaikkein varmin tapa notkahtaneen katon suoristamiseksi.
 • Katon ikä on 40+ vuotta. Ota huopakaton uusiminen Kauhajoella sijaitsevassa kohteessasi työn alle viimeistään kattosi 40-vuotispäivän tietämillä, sillä tämän virstanpylvään jälkeen riski muun muassa katon kosteusvauriolle kasvaa kohisten.

Palahuopakaton uusiminen Kauhajoki, kaipaisiko kattosi samalla pientä päivitystä? Kerro meille rohkeasti, mikä vanhassa katossa tympii!

Palahuopakaton uusiminen Kauhajoki, ei pelkkää vanhan katon kunnostusta. Kuten edellä jo ohimennen vinkkasimmekin, huopakattoremontin yhteydessä on hyvä sauma parannella kattoa niiltä osin kuin et ole siihen täysin tyytyväinen.

Tässä muutamia esimerkkejä toimenpiteistä, jotka onnistuvat huopakattoremontin yhteydessä varsin näppärästi:

 • Katon värin vaihtaminen. Moderni bitumikatto voi olla vaikka sininen!
 • Uusien kattotuotteiden ja -läpivientien asennus. Saisiko olla esimerkiksi kattoikkuna, kattolyhty tai aurinkopaneelit? Ainakin puuttuva piipunhattu ja kattotarkastusluukku kannattaa ehdottomasti asentaa huopakattoremontin yhteydessä.
 • Katon eristys tai lisäeristys.

Joko ryhdytään suunnittelemaan? Visioimme kanssasi mielellämme sekä puhelimitse että kasvotusten!

P.S. Älä jätä mitään hampaan koloon hautumaan, sillä kaikki muutokset katon esteettisiin ominaisuuksiin ja toiminnallisuuteen onnistuvat huopakattoremontin yhteydessä poikkeuksellisen helposti ja edulliseen hintaan. Teetä katosta kerralla mieleinen tarvittaessa vaikkapa kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta ja osamaksua hyödyntäen, niin et joudu harmittelemaan jälkikäteen.

Mitä maksaa omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakaton uusiminen Kauhajoella? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Kun huopakaton saneeraus tulee ajankohtaiseksi, hintatiedot alkavat kiinnostaa ihan varmasti. Usein asiakkaamme lähestyvätkin meitä kysymällä, mitä maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakaton uusiminen.

Ennen kuin olemme tutustuneet remonttikohteeseen, emme kuitenkaan valitettavasti osaa antaa urakasta täsmällistä kustannusarviota. Huopakattoremontin hinta riippuu aina monista asioista, kuten vanhan katon kunnosta sekä katon koosta, muodosta ja varusteista. Myös katon tyyppi (palahuopakatto/tiivissaumakatto/kolmiorimakatto) vaikuttaa huopakattoremontin kustannuksiin jossain määrin.

Kun haluat tietää hinnan huopakattoremontille Kauhajoella sijaitsevassa kohteessasi, kannattaakin ottaa meihin suoraan yhteyttä ja pyytää rohkeasti tarjous. Voit tehdä sen helposti joko soittamalla tai sähköisen tarjouspyyntölomakkeemme avulla. Kunhan olemme keränneet toimeksiannosta tarvittavat pohjatiedot, lupaamme tehdä huopakattosi saneeraustöistä huipputarjouksen!

Muistathan, että laskut maksettuasi voit hakea työstämme kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä voit saada Kauhajoella monista huopakaton uusimiseen liittyvistä toimenpiteistä sekä kotona että mökillä, ja kyseisestä verovähennyksestä voi olla lopulta tuntuvaakin taloudellista etua.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt