Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kemi

Huopakattoremontti Kemi? Älä tee elämästäsi turhan kimuranttia – tilaa huopakattoremontti Kemissä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä! Me hoidamme hommat puolestasi suunnittelusta loppusiivoukseen niin, että heilahtaa.

  1. Ota yhteyttä joko soittamalla tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme avulla (löydät lomakkeen esimerkiksi alla olevaa ”pyydä tarjous”-painiketta klikkaamalla).
  2. Eksperttimme tulevat tutustumaan kohteeseesi ja arvioimaan vanhan kattosi kunnon. Heti kättelyssä käymme tietysti läpi myös omat toiveesi uuden katon suhteen.
  3. Annamme huipputarjouksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kemissä sijaitsevassa kohteessasi.
  4. Teemme tarvittavat materiaalihankinnat, ja valmistelemme kohteesi remonttia varten.
  5. Puramme pois vanhaa kattoa niiltä osin kuin on tarpeen.
  6. Asennamme uudet kattohuovat ja -tuotteet pilkulleen visiosi mukaisesti.
  7. Siistimme paikat remontin jäljiltä sekä viemme rakennus- ja purkujätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.
  8. Valmista! Nyt talosi, mökkisi tai piharakennuksen lakea kruunaa uusi, entistäkin tyylikkäämpi ja toimivampi bitumikate.

Koko Lappi kuuluu toimialueeseemme. Palvelemme sinua ja kattoasi ilomielin esimerkiksi näillä paikkakunnilla Kemin lähitienoolla: Keminmaa, Simo, Tornio, Tervola ja Ylitornio – taajamista takametsiin ja aina Perämeren rannikon saarikohteisiin saakka!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kemissä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kemissä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kemin alueella!

Palahuopakattoremontti Kemi – Kemissä sammal syö huopakattoja puhki vuosittain… onko sinunkin kattosi joutunut sammaleen uhriksi?

Palahuopakattoremontti Kemi, usein urakka otetaan työn alle katon sammaloitumisen vuoksi. Kemi on vehreää seutua, ja valitettavasti sammal valloittaa huopa- ja bitumikattoja näillä leveysasteilla joka vuosi. Onko sinunkin kattosi joutunut sammaleen ja jäkälän uhriksi?

Jos huomaat talosi, mökkisi tai piharakennuksen katolla ikävännäköistä kasvustoa, saattaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kemissä sijaitsevassa kohteessasi olla jo hyvä ajatus. Ensi alkuun kannattaa toki kokeilla katon puhdistusta, sammaleenpoistokäsittelyä ja kattohuopien uudelleenpinnoitusta, mutta mikäli näillä toimenpiteillä ei saavuteta kovinkaan pitkäkestoisia vaikutuksia, on rahat fiksumpi sijoittaa seuraavaksi katon uusimiseen.

Ajan kanssa kattohuovat näet kuluvat. Kuluessaan huopa muuttuu yhä vain karheammaksi ja huokoisemmaksi, ja katto tarjoaa sammaleen itiöille koko ajan paremman tarttuma- ja kasvualustan. Jossain vaiheessa vihreät vandaalit eivät enää pysy katosta erossa millään poppakonsteilla, vaan kattohuopien vaihto on käytännössä ainoa keino sammalkasvuston karkottamiseksi.

Kuulostaako harmillisen tutulta? Ota yhteyttä, ja pyydä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Kemissä sijaitsevassa kohteessasi ennen kuin sammal syö kattosi puhki asti!

Huopakaton uusiminen Kemi, lumikuormakin voi päättää kattosi päivät tuosta noin vain!

Huopakaton uusiminen Kemi, voidaan ottaa agendalle monista, monituisista syistä. Katon sammaloitumisen ohella toinen yleinen motiivi huopakaton uusimiseen Kemissä on katolle kertynyt lumikuorma, jonka painosta kattorakenteet pettivät.

Karhean pintansa ja usein melko loivan kattomuotonsa vuoksi huopa- ja bitumikatteet ovat erityisen alttiita lumen aiheuttamille vaurioille katon kantavissa rakenteissa. Ellei lumenpudotuksista huolehdita tinkimättömällä tarkkuudella, voi kattoristikosta kuulua ”RAKS” ja katto painuu surulliselle kuopalle. Kemissä lunta tulla tupruttaa joka talvi kinostolkulla, mikä kasvattaa katon romahdusriskiä entisestään.

Mikäli kattosi notkahti lumikuorman alla, pirauta meille mitä pikimmiten. Tulemme katsastamaan katon vammat, ja tarvittaessa annamme hyvän tarjouksen huopakaton uusimisesta Kemissä sijaitsevassa kohteessasi. Samalla voimme auttaa myös tapaukseen liittyvissä vakuutusasioissa!

Vinkki: jos kattosi painui lumikuorman alla ja vakuutusyhtiö ei tule vastaan katon korjauskustannuksissa, kannattaa tutustua kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla reilulla rahoituksella voit jakaa huopakattoremontin kulut pienempiin eriin ja tarjota katollesi nopean ja ammattimaisen avun tiukassakin taloustilanteessa.

Palahuopakaton uusiminen Kemi, hinta – eli paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kemissä maksaa?

Palahuopakaton uusiminen Kemi, mietitkö hintaa? Eli sitä, paljonko esimeriksi omakotitalon, kesämökin, varaston, kalamajan tai autotallin huopakattoremontti Kemissä maksaa?

Huopakattoremontin hinta onkin hyvä kysymys! Huopakaton uusimiskustannukset elävät nimittäin paljon kohteesta toiseen. Eroja on runsaasti sekä huopakattoremonttien kokonais- että neliöhinnoissa.

Yleisesti ottaen huopakattoremontin hinta muodostuu urakkaan tarvittavan työn, materiaalien ja kaluston perusteella. Työn, materiaalien ja kaluston tarpeeseen puolestaan vaikuttaa esimerkiksi katon kunto, koko, muoto, varustelu sekä remonttikohteen korkeus ja sijainti. Etenkin vanhan katon kunto on avainasemassa urakasta aiheutuvien kustannusten kannalta, sillä se käytännössä määrittää koko urakan laajuuden.

Edellä mainitusta syystä nopein ja varmin keino selvittää huopa- tai palahuopakaton uusimiskustannukset Kemissä sijaitsevassa kohteessasi on ottaa meihin suoraan yhteyttä ja pyytää tarjous. Kunhan olemme hieman tutustuneet remonttikohteeseen sekä kuunnelleet omat toiveesi käsillä olevan urakan suhteen, voimme tehdä loistotarjouksen kattosi saneerauksesta – sen kuultuaan naapurikin valahtaa kateudesta vihreäksi!

Kemiläinen, muista hakea kotitalousvähennystä huopakattoremontin jälkeen!

Tiesitkö, että huopakattoremontin päätyttyä voit vähentää urakkaan liittyviä kuluja henkilökohtaisessa verotuksessasi? Kyse on niin sanotusta kotitalousvähennyksestä, johon jokainen kemiläinen yksityishenkilö on oikeutettu.

Kotitalousvähennystä myönnetään Kemissä monista kodin ja vapaa-ajan asunnon kunnostukseen ja ”perusparannukseen” liittyvistä töistä. Myös huopakaton uusiminen tai remontointi pitää yleensä sisällään paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä askareita. Loppujen lopuksi kotitalousvähennyksestä saattaa olla varsin tuntuvaakin taloudellista etua.

Kaikkein parasta on, jos pystyt jakamaan kattoremontin kulut esimerkiksi puolisosi kanssa. Tällöin voitte kumpikin vähentää urakan kustannuksia omassa verotuksessanne, eli käytettävissänne on tuplamäärä kotitalousvähennystä (per vuosi).

Kotitalousvähennyksen tarkka määrä selviää kuitenkin vasta kattoremontin sisällön ja hinnan myötä. Ota yhteyttä, pyydä tarjous ja kutsu meidät suunnittelemaan urakkaa kanssasi!

Huom. kotitalousvähennykseen kelpaa vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä tilattu työ. Esimerkiksi meidän tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen ilman mutinoita, kun taas huopakaton remontointi itse tai talkooporukalla kavereiden kanssa epää oikeuden kotitalousvähennykseen armotta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt