Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kemijärvi

Huopakattoremontti Kemijärvi, jos etsit palvelukseesi Kemijärven seudulla toimivaa, luotettavaa ja hyvämaineista urakoitsijaa, olet ihan oikeassa osoitteessa!

Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Kemijärvellä sekä lähialueilla raudanlujalla osaamisella kaikille tonttisi rakennuksille ja katetuille rakennelmille. Otamme mielellämme käsittelyymme kaikki huopa- ja bitumikatteet tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan, katon muodosta ja pinta-alasta riippumatta.

Tyypillisiä remonttikohteitamme ovat esimerkiksi seuraavat:

 • Omakotitalot.
 • Kesämökit, hirsimökit ja huvilat.
 • Hiihto- ja kalamajat.
 • Autotallit ja -katokset.
 • Varastot.
 • Liiterit/puuvajat.
 • Aitat.
 • Kone- ja karjasuojat.
 • Piha- ja rantasaunat.

Älä emmi ottaa meihin yhteyttä, vaikka kattosi olisi ”tuhannen päreinä”. Emme karta hankaliakaan remonttiprojekteja, sillä esimeriksi kosteusvaurioiden korjaus sekä notkahtaneen katon oikaisu on meille arkipäivää.

Kuulostaako hyvältä? Ota yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kemijärvellä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään. Palaamme pian asiaan!

Kemijärven ohella myös muu Lappi (esim. Salla, Pelkosenniemi, Rovaniemi, Posio, Ranua) kuuluu toimialueeseemme. Hurautamme hetkessä hätiin taajamiin, maaseudulle tai vaikka saareen keskelle Kotajärveä.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kemijärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kemijärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kemijärven alueella!

Palahuopakattoremontti Kemijärvi, kaikenkattavana ”avaimet käteen”-pakettina – mieletön palvelupakettimme ei jätä mitään arvailujen varaan!

Palahuopakattoremontti Kemijärvi, meiltä saat urakan kätevästi ”avaimet käteen”-pakettina. Mieletön palvelupakettimme kattaa kaiken, mitä huopa- tai palahuopakattoremontti Kemijärvellä sijaitsevassa kohteessasi ikinä vaatiikaan!

 • Työt. Kartoitamme vanhan kattosi kunnon, suunnittelemme urakan kattosi tarpeet ja omat toiveesi huomioiden, puramme pois vanhan katon, teemme tarvittavat kunnostustyöt katon välissä, asennamme uudet kermit tai kattolaatat sekä kattotuotteet, siivoamme paikat remontin jäljiltä… mitään et siis joudu tekemään itse!
 • Hankimme puolestasi kaikki kattosi remontoimiseksi tarvittavat tykötarpeet kattohuovista alkaen.
 • Tuomme mukanamme kaikki kattoremonttiin vaadittavat telineet ja työkoneet sekä jätelavat.

Mistään turhasta et kuitenkaan tule maksamaan. Emme myy huopakattoremontteja ”liukuhihnalta”, vaan meillä jokainen remonttiprojekti räätälöidään yksilöllisesti. Laita viestiä tai soita, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakattoremonttia Kemijärvellä sijaitsevassa kohteessasi!

Vinkki: kun huopa- tai palahuopakattoremontti Kemijärvellä sijaitsevassa kohteessasi otetaan työn alle, voimme tehdä myös paljon kaikenlaisia parannuksia kattosi ominaisuuksiin niin halutessasi. Kaikki muutostyöt onnistuvat urakan yhteydessä helposti ja edulliseen hintaan.

Huopakaton uusiminen Kemijärvi – millainen uusi katto vanhan tilalle?

Huopakaton uusiminen Kemijärvi, tarjoaa otollisen tilaisuuden parannella kattoa niiltä osin kuin et ole siihen tyytyväinen. Kun huopakaton uusiminen Kemijärvellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen!

Jos esimerkiksi vanhan katon väri tympii pahemman kerran, on katon värin vaihto meidän puolestamme täysin mahdollista. Nykypäivänä kattohuopia ja -laattoja on olemassa laajassa väriskaalassa punaisesta vihreään, ja palahuopaa on saatavilla jopa kaksivärisenä.

Ehkä kattosi varustelukin kaipaisi hieman täydennystä? Muun muassa kattotarkastusluukun, sadevesijärjestelmän, kattoikkunan, kattovalokuvun tai aurinkopaneelien asennus onnistuu meiltä näppärästi huopakattoremontin yhteydessä. Kauttamme järjestyvät myös mittatilaustyönä valmistetut, uniikit piipunhatut!

Kenties katon lisäeristyskään ei olisi pahitteeksi? Katon eristyksen parantaminen (ns. energiaremontti) on usein kannattavaa etenkin iäkkäämmissä kohteissa, joissa katon välissä olevat eristeet ovat painuneet kasaan vuosien varrella. Katon lisäeristys vaikuttaa positiivisesti koko kiinteistön energiatehokkuuteen.

Ota yhteyttä, niin lähdetään visioimaan! Asiantuntijamme keskustelevat kanssasi mielellään sekä puhelimitse että kasvotusten.

Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen Kemijärvellä. Teetä katosta kerralla mieleinen tarvittaessa vaikka osissa maksaen.

Palahuopakaton uusiminen Kemijärvi – tiesitkö, että saatat tarvita siihen luvan?

Palahuopakaton uusiminen Kemijärvi, saattaa joskus vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Mikäli huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kemijärvellä sijaitsevassa kohteessasi edellyttää lupaa, hoida lupa-asiat kuntoon ennen kuin urakka polkaistaan käyntiin!

Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kemijärvellä voi vaatia luvan esimerkiksi näissä tilanteissa:

 • Rakennuksen ulkonäkö muuttuu kattoremontin myötä. Esimerkiksi huopakaton värin vaihto on normaalisti luvanvarainen operaatio, ja jopa otsalautojen tai kattotuotteiden värin vaihtoon saatat tarvita rakennusvalvonnan hyväksynnän.
 • Urakka vaikuttaa jollain lailla rakennuksen energiatehokkuuteen. Muun muassa katon eristys tai lisäeristys on yleensä luvanvaraista.
 • Kiinteistön asuinpinta-ala kasvaa kattoremontin yhteydessä (jos esimerkiksi kylmä käyttöullakko muutetaan asuinkelpoiseksi).

Huopakaton remontointiin tarvittava lupa voi olla rakennuslupa tai yleisemmin toimenpidelupa. Useimmiten toimenpidelupa on täysin riittävä, mutta raskaammat (uudisrakentamiseen verrannolliset) remonttiprojektit voivat edellyttää rakennuslupaa.

Tuntuuko turhan monimutkaiselta? Älä stressaa, sillä meiltä saat tarvittaessa apua myös lupa-asioiden setvimiseen. Meille on ykkösprioriteetti, että olet uuteen kattoosi kaikin puolin tyytyväinen!

Huopakattoremontin hinta Kemijärvellä? Ota huomioon myös kotitalousvähennyksen vaikutukset urakan lopullisiin kustannuksiin!

Bitumikermikaton, bitumilaattakaton tai kolmiorimakaton remontointiin liittyy paljon kysymyksiä urakan aikataulusta ja uuden katon ominaisuuksista lähtien. Hinta lienee kuitenkin kuluttajan näkökulmasta lopulta se kaikkein kiinnostavin huopakaton saneeraukseen liittyvä yksityiskohta.

Suuntaa antavan arvion huopakattoremontin minimikustannuksista voit tarkistaa näppärästi virtuaalisen kattoremonttilaskurimme avulla. Syötä laskuriin kattosi koko (m2), valitse kattomateriaaliksi huopa ja klikkaa ”laske”, niin saat selville urakan vähimmäiskustannukset vain parissa sekunnissa.

Huopakattoremontin tarkka hinta puolestaan valkenee vasta suunnittelukäynnin myötä. Meillä huopakaton uusiminen Kemijärvellä hinnoitellaan aina projektikohtaisesti, sillä urakan tosiasialliset kustannuksetkin vaihtelevat paljon kohteesta toiseen. Kiinteässä hinnoittelussa ei olisi yksinkertaisesti mitään järkeä.

Ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous, kun haluat tietää mitä talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti Kemijärvellä maksaa. Lupaamme tehdä urakasta loistodiilin!

Muista, että jälkikäteen voit hakea työstämme kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys voi keventää huopakattoremontin vaikutuksia henkilökohtaiseen talouteesi jopa tuhansien Eurojen arvosta.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt