Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kemijärvi

Katon korjaus Kemijärvi – tiivistämme, paikkaamme ja kunnostamme kattosi ongelmakohdat. Korjaustarvetta syntyy väistämättä katolle ennemmin tai myöhemmin. Aluksi voi kyse olla falskaavista tiivisteistä tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos ongelmiin ei tällöin välittömästi puututa, haasteiden kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon korjaus sitä vastoin ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä sitä kautta ennenaikaiset remontit. Kun katto vuotaa, yleisin syy löytyy sään ja ympäristön kulutuksista; kattoa rapauttavat sammal, kosteus, pakkanen, lumi sekä jää. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät katon sekä sen läpivientien tiivistyksiin, ja veronsa vaativat myös siitepöly ja lehtiroska samoin kuin auringon paahtava uv-säteily. Korjaustarvetta edistää entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai kenties katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kemijärvellä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai laajempaa rakenteiden korjausta. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Suoritamme sujuvasti niin omakotitalon, autotallin kuin kesämökinkin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Kemijärven ohessa muukin Lappi; Rovaniemi, Sodankylä, Pelkosenniemi, Salla sekä Posio. Toteutamme korjaukset taitavin ottein ja ensiluokkaisilla tuotteilla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Tehokas ja luotettava kattopalvelu löytyy kätevästi ja edullisesti kauttamme – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kemijärvellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kemijärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kemijärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kemijärven alueella!

Huopakaton korjaus Kemijärvi, kärsinyt bitumikermi takaisin kuntoon

Huopakaton korjaus Kemijärvi – paikkaamme niin pienet kuin suuretkin vauriot. Muun muassa myrsky voi tehdä tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten myrskytuuli riepotteli kattohuopia, tai myrsky irrotti huopakatolta pellitykset. Huopakatto, eli bitumikatto kärsii ajan mittaan myös arkisista ympäristön kulutuksista, kun mekaaninen sekä kemiallinen rasitus jättävät katteeseen väistämättä jälkensä. Kermiä kuivattavat ikääntyminen sekä voimakas auringon uv-säteily, ja kun suojaava sirotepinta hiutuu pois, kate halkeilee entistä helpommin. Huovasta voi löytyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta; liitoksia nakertavat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Saat meiltä sujuvat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kemijärvellä. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme huopaa tarpeen mukaan auki tasoittaaksemme kuprut kuntoon. Toteutamme Kemijärvellä huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kemijärvi – täsmäpaikkaukset pelastavat kattosi tiiveyden

Peltikaton korjaus Kemijärvi, pitävät kunnostukset pätevästi kauttamme. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Peltikaton päivittäisiin haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, sillä sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – vaikkapa aluskatteesta saattaa löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Vielä eräs merkittävä vaaranpaikka ovat peltikaton lumi- sekä myrskyvauriot, joiden kokoluokka vaihtelee katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kemijärvellä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että korjaustulos on siisti ja kestävä. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset tarpeen mukaan. Hoidamme tyylillä myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Kemijärvellä, sekä peltikaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kemijärvi, kuluneet tiilet suojaan säältä ja sammaleelta

Tiilikaton korjaus Kemijärvi – jätä kattosi taitaviin käsiimme. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua esimerkiksi myrskyvauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen, tai sitten tiilikatto rikkoutui yhtäkkisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisimmin korjaustarve on kuitenkin tulosta pidempiaikaisista rasituksista, kun kattoa kuluttavat lumikuorma, sammal sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun huokoistunut kate imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Kemijärvellä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kemijärvellä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja homehaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Ajoissa tehtyinä riittävät yleensä hyvinkin paikalliset korjaukset, kuten irronneiden peltien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Saat meiltä myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen pintakäsittelemällä kärsineet tiilet, niin että kulunut kate saadaan jälleen turvaan kosteuden ja kasvuston vaaroilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kemijärvi – edullisena ja tehokkaana laatutyönä kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kemijärvi, jatkamassa kattosi käyttöikää. Aluskatteen tehtävä on pitää tihkuva vesi poissa rakenteista. Pienikin vuoto voi saada yläpohjassa aikaan varsin mittavaa tuhoa, jos kosteus pääsee tiivistymään eristeisiin tai muihin kattorakenteisiin. Kun aluskate vuotaa, syy löytyy yleisimmin ympäristön arkisista kulutuksista, joskus myös asennukseen liittyvistä virheistä tai erilaisista mekaanisista vaurioista. Toteutamme Kemijärvellä sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset – aina laadukkain tuottein ja työmenetelmin sekä turvallisesti kattosi ehdoilla.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Hoidamme katolta kastuneet villat, valumajäljet ja lahovauriot, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen, jos se ilmanvaihdon puolesta on tarpeen. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin saumaukset, pellitykset ja laudoitukset viimeisen päälle, ja toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kemijärvellä läpiviennin kohdalta; kattovalokuvun, kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kemijärvi – korjaus tehdään toimestamme taidolla ja tyylillä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kemijärvi – korjaus hoitaa kärsineet tiivistykset kuntoon. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kemijärvellä, järkevä ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet katto-osaajamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Toteutamme kuluneiden tiivisteiden uusimiset ja kärsineiden suojapeltien vaihdot, ja asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä aluskatteelle elintärkeät ylösnostot.

Meiltä löydät asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kemijärvellä. Taitavat osaajamme hoitavat maaliin muutkin korjaukset tarpeen mukaan. Tuloksena on kaunis ja kestävä katto, joka tukee koko talon hyvinvointia – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt