Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kihniö

Huopakattoremontti Kihniö – saisiko olla uusi, edeltäjäänsäkin toimivampi ja kestävämpi huopakatto vanhan tilalle? Tilaa huopakattoremontti Kihniössä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä!

Meillä on huopakattoremonteista luja kokemuspohja jo entuudestaan, joten voimme luvata rahoillesi takuuvarmaa vastinetta. Emme petä luottamustasi, vaan hoidamme hommat alusta loppuun rautaisella ammattitaidolla. Uusimme ja kunnostamme kaiken huonokuntoisen katolta ja katon välistä, jotta kattosi suoriutuisi virastaan odotusten mukaisesti säällä kuin säällä – parhaimmillaan miltei puoli vuosisataa!

Timanttinen huopakattotiimimme on käytettävissäsi koko Kihniön alueella, ja myös muu Pirkanmaa (esim. Parkano, Virrat, Ruovesi, Ikaalinen ja Hämeenkyrö) kuuluu toimialueeseemme. Hurautamme mielellämme avuksesi osoitteeseen kuin osoitteeseen, jopa saarikohteisiin.

Ota yhteyttä, niin polkaistaan huopakattoremontti Kihniössä sijaitsevassa kohteessasi pian käyntiin! Tavoitat meidät kätevästi sekä soittaen että sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä.

Huom. toteutamme huopakattoremontit Kihniössä ns. ”avaimet käteen”-palveluna. Toisin sanoen me teemme ja hankimme puolestasi kaiken, ja sillä välin voit keskittyä itse ihan rauhassa esimerkiksi meditointiin, perehtyä postimerkkeilyn saloihin tai opetella tanssimaan sambaa – tai vaikkapa vain katsella huopakate-eksperttiemme ahkeraa aherrusta kattosi kimpussa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kihniössä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kihniössä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kihniön alueella!

Palahuopakattoremontti Kihniö – paljonko maksaa uusi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle?

Palahuopakattoremontti Kihniö, kiinnostavatko hintatiedot? Arvatenkin, sillä hinta on kihniöläisen kuluttajan näkökulmasta eittämättä yksi kiinnostavimpia seikkoja huopakaton remontointiin liittyen.

Paljonko siis maksaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kihniössä? Minkä hintainen on uusi huopa- tai palahuopakatto vanhan tilalle?

Huopakattoremontin hinta on kiinni oikeastaan kolmesta asiasta. Huopakaton uusimiskustannukset riippuvat urakkaan tarvittavasta työstä, materiaaleista ja kalustosta.

Käytännössä esimerkiksi vanhan katon kunnolla on valtava merkitys sen kannalta, paljonko huopa- tai palahuopakattoremontti Kihniössä sijaitsevassa kohteessasi tulee maksamaan. Jos kattosi on vielä kohtuullisessa kunnossa, riittää sen remontoimiseksi todennäköisesti pelkkä vesikatteen ja kattotuotteiden uusiminen. Tällöin urakan hintalappukin muotoutuu huomattavasti edullisemmaksi kuin siinä tapauksessa, että joudumme saneeraamaan kattoparan kauttaaltaan yläpohjaa myöten.

Joka tapauksessa voit kuitenkin olla varma, että meillä et maksa uudesta katostasi ainakaan ylihintaa. Hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen muihin Kihniön seudulla toimiviin kattoremonttifirmoihin nähden. Pitkän kokemuksemme ansiosta pystymme pitämään urakan kulut kurissa tilanteessa kuin tilanteessa!

Huopakaton uusiminen Kihniö, kelpaako kotitalousvähennykseen?

Huopakaton uusiminen Kihniö, kelpaako urakka kotitalousvähennykseen? Jo vain! Kun tilaat huopakaton uusimistyöt Kihniössä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta (yksityishenkilönä), voit hakea ja saada urakasta jälkikäteen kotitalousvähennystä – työmme kelpaa kotitalousvähennykseen ilman kysymysmerkkejä.

Kotitalousvähennys = verovähennys, jota myönnetään monista kodin kunnostukseen ja ns. ”perusparannukseen” liittyvistä askareista. Normaalisti huopakaton uusiminen tai remontointikin sisältää paljon kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä. Vähennystä voit hyödyntää myös vapaa-ajan asunnollasi eli esimerkiksi kesämökin huopakattoremontista voit hakea ja saada kotitalousvähennystä tuttuun tapaan.

Älä jätä verovähennyksiä käyttämättä, sillä kotitalousvähennys voi keventää huopakaton uusimiskustannuksia Kihniössä sijaitsevassa kohteessasi lopulta varsin muhkeilla summilla. Kattoremontin sisällöstä riippuen kotitalousvähennyksen määrä saattaa olla jopa tuhansia Euroja!

Pidä mielessä, että kotitalousvähennykseen kelpaa vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilattu työ. Esimerkiksi itse tehtyä työtä et siis voi vähentää verotuksessa millään muotoa. Kotitalousvähennys onkin yksi niistä lukuisista syistä, joiden vuoksi huopakaton remontointi itse ei ole välttämättä niin kannattavaa kuin äkkiseltään luulisi.

Palahuopakaton uusiminen Kihniö – onko uusi huopa- tai palahuopakatto vanhan päälle hyvä idea?

Palahuopakaton uusiminen Kihniö, uusi huopakatto vanhan tilalle… vai sittenkin päälle? Monia kihniöläisiä houkuttelee ajatus huopa- tai palahuopakaton remontoinnista vanhaa kattoa purkamatta, sillä ensi kuulemalta ratkaisu voi tuntua hyvinkin fiksulta tavalta laittaa vanha huopakatto uusiksi.

Joissain tapauksissa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kihniössä on kyllä mahdollista ja kannattavaa toteuttaa niin, että uusi huopakatto asennetaan vanhan päälle. Vanha katto kunnostetaan ja jätetään uusien huopien alle ”aluskermin” virkaa toimittamaan. Tällä taktiikalla säästyy runsaasti aikaa ja materiaaleja, ja näin ollen huopakattoremontin hintakin muodostuu edullisemmaksi.

Aina uusi huopa- tai palahuopakatto vanhan päälle ei silti ole hyvä idea. Jos vanha katto on kovin huonossa kunnossa, on se parempi purkaa pois uuden tieltä. Vain tällä tavoin voimme mennä takuuseen uuden katon kestävyydestä ja turvallisuudesta.

Edellä mainitusta syystä emme vielä pysty lupaamaan, että huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kihniössä sijaitsevassa kohteessasi voitaisiin toteuttaa vanhaa kattoa purkamatta. Voidaksemme arvioida parhaan menetelmän kattosi uusimiseksi, meidän on ensin nähtävä katto omin silmin. Milloin voisimme tulla käymään?

Huopakattoremontti on täydellinen tilaisuus stailata katto uuteen uskoon

Kihniöläinen, mättääkö vanhassa katossasi joku muukin kuin huono kunto? Tympiikö esimerkiksi katon vanhanaikainen ilme?

Jos kattosi ilme on jämähtänyt 80-luvulle, nyt on aika stailata katto uuteen uskoon. Huopakattoremontin yhteydessä katon ilmettä voidaan päivittää hyvin helposti ja edullisesti, joten käytä tilaisuus hyväksesi!

Esimerkiksi huopakaton värin vaihto onnistuu kattoa uusittaessa helpommin kuin koskaan. Huopakaton värin muuttaminen edellyttää aina kattohuopien vaihtoa, ja huopakattoremontin yhteydessä kattohuovat menevät joka tapauksessa uusiksi.

Mitä värivaihtoehtoihin tulee, niitähän piisaa. Nykypäivän bitumikatto voi olla vaikka sininen!

Katon värin ohella kannattaa kiinnittää huomiota kattotuotteisiin. Vaikka kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, kattoluukku, piipunhattu ym. varusteet ovat sinällään vain pieni yksityiskohta katolla, kokemuksemme mukaan niillä on yllättävän suuri merkitys kokonaisuuden kannalta. Huopakattoremontin yhteydessä voimme päivittä kattotuotteet näppärästi nykyaikaisiin malleihin, ja samalla myös kattotuotteiden väriä voidaan vaihtaa.

Lisää hyviä vinkkejä saat asiantuntijoiltamme kattoremontin suunnittelukäynnillä. Ota yhteyttä, ja kutsu meidät suunnittelemaan kattoremonttia ja uutta kattoa kanssasi!

P.S. Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton saneeraustöihin Kihniössä.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt