Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kittilä

Huopakattoremontti Kittilä, huippulaadukasta palvelua sinulle ja katollesi! Kattoremonttipalvelumme kautta saat huopakattoremontit Kittilässä huippuosaamisella kaikille tonttisi rakennuksille ja katetuille rakennelmille.

  • Jäljiltämme voit luottaa siihen, että kattosi pitää taas vettä kaikkein kurjimmallakin koiranilmalla. Asennamme siististi ja tiiviisti kaikki huopa- ja bitumikatteet tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan!
  • Huopakattoremontin yhteydessä päivitämme myös vanhat kattotuotteet uusiin, entistä toimivampiin ja tyylikkäämpiin malleihin.
  • Meillä on rahkeet jopa yläpohjan kunnostustöihin. Emme jätä kattosi väliin mitään mätää, vaan tarvittaessa uusimme yläpohjasta lahot rimat, laudat ja vanerit, vaihdamme kastuneet eristeet jne. kattoasi remontoidessamme.

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä, ja tilaa huopakattoremontti Kittilässä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta – et tule pettymään!

Palvelemme iloisin mielin, ammattitaitoisin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin myös Kittilän lähialueiden asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita. Kittilän ohella muukin Lappi (esimerkiksi Inari, Muonio, Enontekiö, Kolari, Rovaniemi ja Sodankylä) kuuluu toimialueeseemme. Olemme käytettävissäsi Kittilässä ja muualla Lapin alueella niin taajamissa, maaseudulla kuin saarikohteissa.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kittilässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kittilässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kittilän alueella!

Palahuopakattoremontti Kittilä, joko kattosi kaipaisi uutta puhtia? Älä viivyttele turhan päiten!

Palahuopakattoremontti Kittilä, nappi ajoitus voi säästää ison tukun tuohta. Kun ajoitat huopa- tai palahuopakattoremontin Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi sopivasti, ei kattoparka ennätä mädäntyä läpikotaisin ja sen uusiminen onnistuu huomattavasti edullisempaan hintaan.

Tässä muutamia ”oireita”, joiden perusteella voit päätellä kattosi kaipaavan jo uutta puhtia:

  • Katon poskia koristaa muhkea sammalmätäs, joka ei pysy enää kurissa edes kausipuhdistusten, sammaleenpoistokäsittelyn ja kattohuopien uudelleenpinnoituksen voimalla.
  • Katon vedenpitävyydestä ei voida enää olla täysin varmoja, vaikka kattoa on jo tiivistetty ja paikattu useaan otteeseen.
  • Kattohuovat halkeilevat ikävännäköisesti vähän sieltä täältä.
  • Katon ikä on neljäkymmentä vuotta (tai yli).

Mikäli tunnistit kattosi edellä olevista esimerkeistä, ota yhteyttä ja pyydä asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan sitä mahdollisimman pian. Käynnin jälkeen voimme tehdä (tarvittaessa) loistotarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi!

Huom. älä anna kattosi kärsiä tuskissaan edes taloudellisilla perusteilla. Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta huopakaton uusimiseen ja remontointiin Kittilässä.

Huopakaton uusiminen Kittilä, älä stressaa hintaa – huopakattoremontti on kerrassaan loistosijoitus!

Huopakaton uusiminen Kittilä, ahdistaako hinta? Älä suotta ota hinnasta stressiä – huopakattoremontti on kerrassaan loistava sijoitus! Pitkässä juoksussa saat uuteen kattoon sijoittamasi varat takuulla takaisin.

Huopakattoremontin myötä esimerkiksi huolet katon vedenpitävyydestä kaikkoavat sen siliän tien, etkä joudu enää syytämään rahaa katon tiivistykseen tai paikkaukseen. Uusi huopakatto pitää vedet erossa alemmista kattorakenteista kelillä kuin kelillä.

Myöskään sammaleenpoisto ei rokota pankkitiliäsi pitkiin, pitkiin aikoihin. Kunhan vain pidät kiinni katon normaaleista syys- ja kevätpuhdistuksista, sammal ja jäkälä karttavat uusia kattohuopia kuin kettu pihlajanmarjoja.

Sitä paitsi meillä et muutenkaan maksa uudesta huopakatostasi maltaita. Kauttamme huopakaton uusiminen Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi hoituu pois päiväjärjestyksestäsi yhtä aikaa sekä ammattitaitoisesti että kohtuuhintaan, sillä pitkällä kokemuksella pystymme pitämään kulut kurissa läpi projektin.

Tarkkoja hintatietoja varten sinun on kuitenkin rohkaistava mielesi ja pyydettävä meiltä tarjous, sillä meillä jokainen remonttiprojekti hinnoitellaan yksilöllisesti. Laita viestiä tai soita kattoremonttipalveluumme, ja kysy hintaa huopakaton uusimistyölle Kittilässä sijaitsevassa kohteessasi!

Palahuopakaton uusiminen Kittilä, kelpaako se kotitalousvähennykseen? Jo vain!

Palahuopakaton uusiminen Kittilä, muista hakea työstämme kotitalousvähennystä urakan päätyttyä. Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Kittilässä kattoremonttipalvelumme kautta, voit vähentää urakkaan liittyviä kuluja jälkikäteen henkilökohtaisessa verotuksessasi niin sanotun kotitalousvähennyksen alla.

  • Kotitalousvähennys on verovähennys, jota voit hakea ja saada monista kotisi kunnostukseen ja perusparannukseen liittyvistä töistä. Myös huopakaton uusiminen tai remontointi sisältää yleensä runsaasti kotitalousvähennyskelpoista työtä.
  • Kotitalousvähennystä voit hakea ja saada Kittilässä myös kesämökin tai muun vapaa-ajan asunnon huopakattoremontista ihan normaaliin tapaan.
  • Kotitalousvähennyksen määrä riippuu monista asioista, mutta kyseinen verovähennys voi keventää huopakattoremontin kustannuksia lopulta varsin muhkeilla summilla.

Pidä mielessä, että kotitalousvähennykseen kelpaa vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta tilattu työ. Siis esimerkiksi meidän tekemämme työ kelpaa kotitalousvähennykseen ilman kysymysmerkkejä, mutta itse tehtyä työtä et voi vähentää verotuksessa muuten kuin kepulikonstein. Tilaa siis huopa- tai palahuopakaton uusimien Kittilässä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin pääset hyödyntämään tämän rahanarvoisen verovähennyksen täysin siemauksin!

Kautta kuuraparran! Painuiko huopakattosi kuopalle lumimassojen alla?

Kittilän luonto laittaa huopa- ja bitumikatteet koville varsinkin talviaikaan. Lunta tulla tupruttaa kinostolkulla, ja etenkin loivemmat huopakatot (ja tasakatot) ovat suuressa vaarassa painua lumimassojen alla. Lumenpudotuksista on huolehdittava ehdottoman tunnollisesti, jos haluat huopakattosi säilyttävän muotonsa vielä seuraavaankin kesään!

Aina lumenpudotuksia ei tietysti pääse tai ehdi tekemään ihan ajallaan. Esimerkiksi kesämökillä tai hiihto-/kalamajalla ei välttämättä tule käytyä ihan joka viikko katsastamassa, millainen nietos katon niskassa köllöttelee.

Jos kattosi jostain syystä sattuu painumaan kuopalle lumen painosta, ei hätä ole onneksi tämän näköinen. Etevät huopakate-eksperttimme suoriutuvat myös notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisusta leikiten!

Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme hetimiten, kun huomaat lumen tekemät tuhot. Tavoitat meidät kesät, talvet joko soittamalla tai alla olevaa painiketta klikkaamalla.

P.S. Huopakattoremonttien ohella kauttamme järjestyvät Kittilässä huopakaton huolto- ja korjaustyötkin. Meiltä saat siis myös huopakaton lumenpudotukset Kittilässä sijaitsevaan kohteeseesi ammattitaitoisesti ja kilpailukykyiseen, kotitalousvähennyskelpoiseen hintaan!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt