Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kittilä

Katon korjaus Kittilä – taitavien ammattilaistemme taidonnäyte. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy toteuttaa täsmätiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan kaivata kattaviakin kunnostustoimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Yleisimmin katon haasteet muodostuvat sään- ja lämpötilanvaihteluissa, kun katepintaa verottavat auringon uv-säteily, pakkanen, lumi sekä jää. Jatkuva kosteus ruostuttaa pellit ja pakkasrapauttaa katon, ja tutuiksi tulevat myös ilmansaasteet sekä sammal, lika ja lehtiroska. Tilannetta pahentaa entisestään, jos katon huoltoa laiminlyödään, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Meiltä saat laadukkaat tiivistykset riippumatta katon mallista tai materiaalista – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin.

Toteutamme tyylipuhtaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kittilässä, yksittäisistä katepinnan tiivistyksistä vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukset ja tiivistykset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme sisältyy Kittilän ohessa muukin Lappi; Kolari, Rovaniemi, Sodankylä, Inari, Enontekiö ja Muonio. Toteutamme korjaukset laatupalvelulla turvallisin tuottein sekä menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Lunasta katollesi lisää käyttöaikaa helposti ja edullisesti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kittilässä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kittilässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kittilässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kittilän alueella!

Huopakaton korjaus Kittilä, varmoin ottein ja vankalla kokemuksella

Huopakaton korjaus Kittilä – huolellisin ottein ja täydellä osaamisella. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat yllättää esimerkiksi myrskyvauriot. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Tyypillisesti korjaustarve kuitenkin muodostuu vähin eri ympäristön kulutuksissa, ja mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermin päältä löytyvä suojaava sirote hiutuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kupruja, painumia ja kulumia, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta. Saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kittilässä, tarkasti valituilla käsittelyaineilla ja vaurioille soveltuvin menetelmin. Samakin ongelma voi eri katoilla edellyttää hyvinkin erilaisia ratkaisuja, joten yksilöllinen toteutuksemme pitää huolen, että lopputulos on kohteelle optimaalinen. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja täsmäkunnostamme massalla pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan asennamme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Saat meiltä Kittilässä huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Suoritamme niin ikään huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kittilä – tärkeitä parannuksia kattosi terveyteen

Peltikaton korjaus Kittilä, palautamme kattosi täsmätöillä kuntoon. Paikkaamme muun muassa reiät, ruostevauriot sekä muut korroosion jäljet. Muihin peltikaton haasteisiin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä kaivataankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka ovat peltikaton myrsky- ja lumivauriot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit tai repi mukanaan alas kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kittilässä räätälöidään kohteen mukaan, joten ensiksi kartoitamme ongelmien sijainnin ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme huolella pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjauksesta saadaan kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen tuntumaan, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Kattopeltisepiltämme sujuvat siististi myös peltikaton yläpohjan korjaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä rakenteiden lahovauriopaikkaukset. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Kittilässä, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kittilä, luottotekijämme hoitavat homman

Tiilikaton korjaus Kittilä – kuluneet tiilet takaisin reilaan. Vankkatekoinen tiilikään ei loputtomiin vastusta sään ja ympäristön kulutuksia. Esimerkiksi sammal ja jäkälä pureutuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katolle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään katto myös huokoistuu lisää sitoen itseensä kosteutta, joka toistuvissa lämpötilanvaihteluissa vuoroin jäätyy ja sulaa. Tätä tuhoisaa kierrettä sanotaan tiilikaton pakkasrapautumiseksi, ja lopulta katepinta antaa periksi päästäen vedet lävitseen rakenteisiin. Kun tiilikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kittilässä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostukset toteutetaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kittilässä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, niin että katolle saadaan taas toimiva suoja kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kittilä – panostus kattosi pitkään ikään

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kittilä, jatkamassa kattosi käyttökaarta. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tulevaa kosteutta. Kun aluskate vuotaa, yleisimmin syy löytyy sään ja iän tuomasta kulumasta, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Jiiripuiden väliin on saattanut jäädä rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten myrsky on päässyt yllättämään katon ja aiheuttamaan tuhoja yläpohjaan. Olipa syy ongelmiin mikä tahansa, meiltä saat pätevät paikkaukset – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kittilässä.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset ja reikiintyneiden vuotien vaihdot, ja katsastamme purkutöiden yhteydessä myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot ja kastuneet villat, sekä toteutamme parannukset eristykseen ja tuuletukseen kattosi tarpeiden mukaan. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien katon elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin saumaukset, pellitykset ja laudoitukset viimeisen päälle, sekä toteutamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kittilässä sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta; kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kittilä – korjaus hoitaa hapertuneet tiivistykset kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kittilä – korjaus on kattosi kokonaisvaltaiseksi hyödyksi. Läpiviennit muodostavat merkittävän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen ja aluskatteen. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kittilässä, viisas ratkaisu on pyytää paikalle kokeneet kattoasiantuntijamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kittilässä, ja suoritamme mallikkaasti muutkin korjaukset kattosi tueksi ja parhaaksi. Laadukas ja luotettava palvelumme turvaa tehokkaasti talosi hyvinvoinnin – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt