Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kiuruvesi

Huopakattoremontti Kiuruvesi? Ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme! Taitavalla tiimillämme on runsain mitoin kokemusta kaikenlaisten huopa- ja bitumikatteiden saneerauksesta, joten meille voit delegoida huopakattoremontin Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi huolettomin mielin.

 • Uusimme vanhat, koinsyömät kattohuovat tai bitumilaatat käden käänteessä.
 • Vaihdamme aataminaikuiset lumiesteet, lapetikkaat, kattokuvut, vesikourut ja syöksyputket uusiin, nykyaikaisiin malleihin.
 • Samalla korjaamme myös yläpohjan puolelta siellä mahdollisesti piilottelevat viat ja puutteet. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus, notkahtaneiden kattopalkkien suoristus sekä pieneläinten tekemien eristevaurioiden korjaus on meille arkipäivää.
 • Halutessasi voimme tehdä huopakattoremontin yhteydessä myös paljon parannuksia kattosi visuaalisiin ja toiminnallisiin ominaisuuksiin. Huopakattoremontti Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa otollisen tilaisuuden esimerkiksi katon värin vaihtoon, lisäeristykseen ja uusien kattotuotteiden asennukseen.

Tavoitat asiantuntijamme näppärästi sekä soittaen että sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä. Painamme hommia läpi vuoden, joten saat meidät kiinni kesät, talvet. Kuulemmehan Sinusta pian?

Palvelemme Kiuruveden seudulla (toimialueeseemme kuuluu koko Pohjois-Savo eli Kiuruveden ohella esimerkiksi Vieremä, Iisalmi, Sonkajärvi, Pielavesi ja Keitele) myös saarikohteissa iloisin mielin ja kilpailukykyisin hinnoin. Riennämme hetkessä hätiin syvienkin vesiesteiden taakse, tiettömän taipaleen päähän.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kiuruvedellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kiuruvedellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kiuruveden alueella!

Palahuopakattoremontti Kiuruvesi, urakan laajuus riippuu kattosi tarpeista

Palahuopakattoremontti Kiuruvesi, toteutetaan meillä katon tarpeet edellä. Kattoremontin yhteydessä varmistamme kattosi kokonaisvaltaisen terveyden, ja urakan laajuus riippuukin hyvin pitkälti kattosi kunnosta.

Jos kattosi on vielä kohtuullisessa kunnossa ja kaipaa vain pintapuolista remonttia, voidaan huopa- tai palahuopakattoremontti Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi toteuttaa uusimalla vain vesikate eli kattohuovat tai bitumilaatat. Näin katon kilometrimittari saadaan nollattua melko helposti ja edullisin kustannuksin.

Mikäli kattoparan ongelmat ulottuvat kuitenkin pintaa syvemmälle, on meidän remontoitava kattosi kokonaisvaltaisesti yläpohjaa myöten. Korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää katon väliin esimerkiksi kosteusvaurioita tai notkahtaneita kattopalkkeja. Pitkässä juoksussa on huomattavasti hedelmällisempää (ja taloudellisempaa) kunnostaa katto kerralla kauttaaltaan kaikilta tarvittavilta osin kuin yrittää kätkeä yläpohjassa muhivia ongelmia uusien kattohuopien alle.

Kutsu meidät käymään ja kartoittamaan kattosi kunto, niin selvitämme parhaan taktiikan kattosi remontointiin! Visiitin jälkeen voimme tehdä kattosi tarpeisiin räätälöidyn huipputarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi.

Huopakaton uusiminen Kiuruvesi, 5 hyvää syytä

Huopakaton uusiminen Kiuruvesi, voidaan ottaa työn alle monista erilaisista lähtökohdista. Usein huopakattoremontin taustalla ovat käytännölliset syyt, mutta joskus huopakaton uusiminen Kiuruvedellä voidaan toteuttaa puhtaasti esteettisilläkin perusteilla.

Tässä viisi hyvää syytä huopakaton uusimiseen tai remontointiin:

 • Katon huolto- ja korjaustöillä ei enää saavuteta järin pitkäkestoisia vaikutuksia.
 • Halu kohottaa kiinteistön arvoa. Uusi, tyylikäs ja toimiva huopakatto nostaa kiinteistön arvoa muhkeilla summilla!
 • Katto alkaa olla ikänsä puolesta eläkeläinen, eikä sen toimintaan voida enää täysin luottaa. Nyrkkisäännön omaisesti suosittelemme huopakaton uusimista Kiuruvedellä viimeistään katon iän ollessa 40–45 vuotta, sillä tämän pisteen jälkeen riski vakaville kattovaurioille kasvaa merkittävästi.
 • Katto on kärsinyt rajuja myrsky- tai lumivaurioita (esimerkiksi puu kaatui katon päälle tai katto painui lumikuorman alla).
 • Katon ilme on auttamattoman vanhanaikainen tai pistää muuten silmään.

Jos kattoremontti tuntuu syystä tai toisesta ajankohtaiselta, ethän jätä urakkaa hautumaan edes rahasyistä? Maksa huopakattosi saneeraustyöt tarvittaessa vaikkapa osissa kauttamme saatavilla olevalla rahoituksella!

Palahuopakaton uusiminen Kiuruvesi, täydellinen tilaisuus vaihtaa katon väriä – uusi huopa- tai palahuopakatto voi olla vaikka sininen tai kirjava!

Palahuopakaton uusiminen Kiuruvesi, hyvä sauma stailata katto uuteen uskoon. Huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi tarjoaa täydellisen tilaisuuden esimerkiksi vaihtaa katon väriä. Koskaan muulloin ei huopakaton värin vaihto onnistu näin helposti ja huokeaan hintaan!

Huopakaton värin muuttaminen edellyttää näet aina kattohuopien tai bitumilaattojen vaihtoa, mikäli värimuutoksesta halutaan siisti ja pysyvä. Maalaamalla tai pinnoittamalla ei kannata lähteä vaihtamaan huopakaton väriä, sillä katon pinta kuluu koko ajan erinäisten sää- ja ilmastorasitteiden takia. Pian katon vanha sävy alkaisi taas pilkistellä uuden maalipinnan alta.

Mitä värivaihtoehtoihin tulee, niitähän riittää. Nykypäivänä kattohuopia ja bitumilaattoja on saatavilla erittäin kattavassa värikirjossa mustasta punaiseen ja vihreästä siniseen.

Palahuopakatto voi olla jopa kirjava. Markkinoilla on olemassa palahuopaa, jossa kuvion kärki ja tyvi ovat keskenään eri väriset – tyviosa voi olla esimerkiksi musta ja kärki puolestaan ruskea. Kaksivärinen palahuopa korostaa palahuopakatteille ominaista, elävää tekstuuria upeasti. Näky laittaa naapurinkin haukkomaan henkeään!

Kiuruvetinen, lähestyykö talosi tai mökkisi huopakattoremontti? Vältä nämä mokat!

Huopakaton remontointi on vaativa urakka, jonka onnistuminen vaatii monien asioiden huomioon ottamista. Jos huopakattoremontti toteutetaan ”vähän sinne päin”, ei uusi katto ole välttämättä puoliksikaan niin kestävä ja kenties urakan budjettikin paisuu tarpeettoman suureksi. Jotta näin ei pääsisi käymään, kokosimme alle kompaktin listan huopakaton remontointiin liittyvistä sudenkuopista.

Kun huopakattoremontti Kiuruvedellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, vältä nämä mokat:

 • Lykkäät urakkaa vielä pari vuotta kattotarkastajan suosituksen jälkeen. Mitä pidempään vitkuttelet kattoremontin kanssa, sen hankalammaksi ja kalliimmaksi katon uusiminen tulee.
 • Ryhdyt huopakaton remontointiin itse. Huopakaton uusiminen tai remontointi itse voi tuntua suorastaan loistavalta idealta, mutta totuus on toinen.
 • Unohdat hakea katon remontointiin tarvittavat luvat. Joskus huopakaton remontointi Kiuruvedellä vaatii luvan alueen rakennusvalvonnalta, ja sanktioiden välttämiseksi lupa-asiat on hoidettava kuntoon ennen remontin alkua.
 • Et hae kotitalousvähennystä. Työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua, ja kyseinen verovähennys voi keventää huopakattoremontin kustannuksia suurillakin summilla.

Lisää kullanarvoisia vinkkejä voit kysyä huopakatemestareiltamme kattoremontin suunnittelukäynnillä. Ota yhteyttä, ja kutsu meidät käymään!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt