Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kokemäki

Huopakattoremontti Kokemäki, kokenein käsin ja kohtuu hinnoin! Tilaa urakka kattoremonttipalvelumme kautta, niin hommat hoituvat rutiinilla alusta loppuun ja urakan budjettikin pysyy kurissa.

  • Otamme mielellämme käsittelyymme kaikki tonttisi rakennukset ja katetut rakennelmat. Meiltä saat huopakattoremontit Kokemäellä esimerkiksi näille rakennustyypeille: omakotitalot, kesämökit, autotallit, autokatokset, pihasaunat, rantasaunat, varastot, konesuojat, liiterit/puuvajat sekä huussit ja leikkimökit.
  • Remontoimme rautaisella ammattitaidolla kaikki huopa- ja bitumikatteet palahuovasta kolmiorimaan ja tiivissaumaan.
  • Saneeraamme sujuvasti kaikki kattomuodot pulpetista harjaan ja aumasta mansardiin. Emme kavahda edes pahamaineisia tasakattoja!
  • Suoriudumme ammattitaitoisesti ja kustannustehokkaasti kaikkein haastavimmistakin remonttiprojekteista, kuten kosteusvauriokorjauksista, energiaremonteista ja kattomuodon muutoksista.

Jos tällainen huipputasokas ja kilpailukykyisesti hinnoiteltu kattoremonttipalvelu ei kuulosta mielestäsi yhtään hassummalta, laita meille viestiä vaikkapa alla olevaa painiketta klikkaamalla. Riennämme hetkessä hätiin osoitteeseen kuin osoitteeseen Kokemäen seudulla, ja myös muu Satakunta (esimerkiksi Huittinen, Eura, Säkylä, Harjavalta ja Nakkila) kuuluu toimialueeseemme – taajamista maaseudulle ja aina saariin saakka!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kokemäellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kokemäellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kokemäen alueella!

Palahuopakattoremontti Kokemäki, koska se kannattaa ottaa työn alle? Tunnista kattosi hätähuudot ja reagoi niihin ajoissa!

Palahuopakattoremontti Kokemäki, välttämätön vaihe jokaisen palahuopakaton elinkaaressa. Ennen pitkää Kokemäen luonto nitistää kaikkein kalleimmankin huopa- ja palahuopakaton, eikä kattoparan kuntoa sitten enää kannata yrittää väkisin ylläpitää huoltamalla ja korjaamalla.

Harva kokemäkeläinen on kuitenkin tarpeeksi hyvin kartalla kattonsa tarpeista. Tämän vuoksi useat huopa- ja palahuopakatot Kokemäen seudulla joutuvat vartomaan remonttia vuosikausia ”parasta ennen”-päiväyksensä jälkeen.

Tässä muutamia selkeitä merkkejä siitä, että huopa- tai palahuopakattoremontti Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi kannattaisi jo ottaa työn alle:

  • Katto ei meinaa pysyä tiiviinä sitten millään.
  • Katolla on pehmeitä kohtia (esimerkiksi läpivientien tuntumassa).
  • Lämmin sisäilma tuntuu karkaavan katon kautta harakoille.
  • Katenaulat ovat nousseet ylös asemistaan (”pumppautuneet”).
  • Sammaleenpoistolle on tarvetta tämän tästä.

Jos epäilet kattosi kaipaavan remonttia, ota yhteyttä kattoremonttipalveluumme kiireen vilkkaa. Mitä pikemmin toimit, sen helpommin ja edullisempaan hintaan huopa- tai palahuopakattoremontti Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi luultavasti onnistuu!

Huopakaton uusiminen Kokemäki – keväällä, kesällä, syksyllä… vai sittenkin talvella?

Huopakaton uusiminen Kokemäki, voidaan periaatteessa toteuttaa mihin vuodenaikaan vain. Käytännössä kaikki vuodenajat eivät kuitenkaan tarjoa yhtä otollisia sääikkunoita huopakaton uusimiseen Kokemäen leveysasteilla.

Huopakattoremontin kannalta parhaat vuodenajat ovat yleensä kevät, kesä ja syksy. Keväällä, kesällä ja syksyllä lämpötila pysyttelee mukavasti plussan puolella, ja poutapäiviäkin on useimmiten tarjolla yllin kyllin. Vaikka huopakaton uusiminen Kokemäellä ei ole täysin mahdotonta talviaikaan, remontin sujuvuuden varmistamiseksi suosittelemme siis toteuttamaan huopakattoremontin lähtökohtaisesti keväällä, kesällä tai syksyllä.

Kaikkein tärkeintä on silti se, että et anna kattosi kärsiä tuskissaan tarpeettoman pitkiä aikoja. Jos kattosi esimerkiksi painuu tai notkahtaa lumikuorman alla, ota viipymättä yhteyttä kattoremonttipalveluumme! Meillä painetaan hommia ympäri vuoden, joten tavoitat asiantuntijamme tarvittaessa keskellä kylmintä talveakin.

Huom. jos mahdollista, kattoremontin suunnitteluun kannattaa varata runsaasti aikaa. Mikäli haluat kattosi remontoitavan vaikkapa heinäkuussa, laita meille viestiä tai soita hyvissä ajoin ennen juhannusta. Huolellinen suunnittelu on avainasemassa lopputuloksen onnistumiseksi, joten suunnitteluvaiheessa ei kannata hätiköidä.

Palahuopakaton uusiminen Kokemäki, kokonaan vai osittain? Aina kattoa ei ole pakko remontoida läpikotaisin!

Palahuopakaton uusiminen Kokemäki, ei välttämättä edellytä kokonaisvaltaista kattoremonttia. Huopakattoremontin laajuus määräytyy aina tapauskohtaisesti muun muassa sen perusteella, missä kunnossa vanha katto on.

Useimmiten huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kokemäellä voidaan toteuttaa uusimalla vain vesikate eli katon näkyvä kerros. Mikäli alemmissa kattorakenteissa ei ole mitään vikaa, emme ryhdy suotta ruoppaamaan kattoa yläpohjaa myöten.

Joissain tapauksissa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kokemäellä voidaan jopa toteuttaa osittain. Jos katto on huonossa kunnossa esimerkiksi vain yhden lappeen osalta tai jonkin tietyn läpiviennin tuntumasta, voidaan katto mahdollisesti remontoida vain muutamien neliömetrien alalta.

Haluamme kuitenkin korostaa, että mitään mätää ei uusien kattohuopien tai bitumilaattojen alle kannata jättää hautumaan. Tämä olisi oikea emämoka.

Jos kattosi välissä on esimerkiksi kosteusvaurioita tai muita vastaavia vikoja/puutteita, emme voi muuta kuin suositella kokonaisvaltaista kattoremonttia. Huopakattoremontti on parempi toteuttaa kerralla kunnolla, jotta uusi katto olisi varmasti toimiva ja pitkäikäinen. Meille on kunnia-asia, että remontin jälkeen kattosi on läpeensä terve!

Meiltä tilattuna huopakaton uusiminen Kokemäellä ei maksa mansikoita – lisäksi työmme kelpaa kotitalousvähennykseen!

Meiltä saat huopakaton uusimistyöt Kokemäellä huippulaadulla ja samalla kuitenkin fiksuun hintaan. Tilaa huopakattoremontti Kokemäellä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin et maksa uudesta katostasi mansikoita!

Ihan vielä emme silti osaa sanoa täsmälleen, paljonko omakotitalosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti tulee maksamaan. Huopakattoremontin hinta riippuu monista asioista.

Voidaksemme antaa kattosi saneerauksesta luotettavan kustannusarvion, meidän onkin aluksi hieman tutustuttava kohteeseesi ja käsillä olevaan toimeksiantoon… Minkä kokoinen katto on kyseessä? Entä minkä muotoinen ja missä kunnossa se on? Millaisia varusteita ja läpivientejä katolla on? Kaikki nämä asiat vaikuttavat tarjouksemme loppusummaan enemmän tai vähemmän.

Kun haluat tietää hinnan huopakaton uusimiselle Kokemäellä sijaitsevassa kohteessasi, ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Kun olemme keränneet urakasta tarvittavat pohjatiedot, teemme kattosi saneerauksesta mielellämme loistodiilin!

P.S. Raha-asioihin liittyen kannattaa pitää mielessä myös työmme kotitalousvähennyskelpoisuus. Pahan päivän varalle on hyvä laittaa korvan taa lisäksi kauttamme saatavilla oleva rahoitus ja osamaksumahdollisuus.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt