Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kokemäki

Katon korjaus Kokemäki – tiivistämme kattosi taitavalla palvelulla. Korjaustarvetta tuovat niin ajan hampaan nakerrus kuin sään ja ympäristön kulutuksetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties kaivataan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Uudemmalla katolla voi riittää täsmäpaikkaus, kuten yksittäisen kattovuodon korjaus, kun taas vanhempi kohde voi vaatia osakseen jo kattavampia kunnostustoimia. Katolle tuottavat haastetta muun muassa sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, sammal, lumi, lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Korjaustarvetta jouduttaa entisestään, jos katon huolto on heikolla tolalla, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi hetkessä päätyä korjauskuntoon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Kattopalvelumme hoitaa katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kokemäellä, pienistä katepinnan kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä aluskatteen ja yläpohjan paikkaukset, kattoturvatuotteiden kunnostukset samoin kuin lumi- ja myrskyvaurioiden korjaukset. Käsiimme voit jättää kaikenlaiset kohteet katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta pulpetti- ja taitekattoon. Voit tilata toimestamme omakotitalon, kesämökin tai autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat lisäksi verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta.

Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Satakunta; Huittinen, Ulvila, Harjavalta, Eura sekä Säkylä. Suoritamme korjaukset sujuvin ottein avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä työmenetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Laadukas katon kunnostus säästää aikaa, rahaa sekä kattoa, kun vältetään isommat kosteushaitat ja turhat, ennenaikaiset remontit. Meiltä saat katollesi parhaan palvelun ja ensiluokkaisen työnjäljen – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kokemäellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kokemäellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kokemäellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kokemäen alueella!

Huopakaton korjaus Kokemäki, pitämässä kattosi hyvinvoinnista huolta

Huopakaton korjaus Kokemäki – kunnostamme taidolla haastavatkin vauriot. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu yleensä katepinnan kulumiin. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus iskevät varsinkin vanhempaan huopaan, ja kun suojaava sirote hiutuu pinnasta pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Kermiä kuivattavat omalta osaltaan ikääntyminen sekä uv-säteily, ja kun huovan elastiset ominaisuudet heikentyvät, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä reikiä, kulumia, repeämiä, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta; saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta. Eräs valitettava vaihtoehto ovat myös huopakaton myrskyvauriot, joiden tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin kattorakenteisiin. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti huopakaton pellitykset.

Meiltä sujuu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Kokemäellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden ja luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit, jotta katepinta päästään tasoittamaan. Suoritamme Kokemäellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin myös kaikki huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kokemäki, tapauskohtainen ratkaisu kattosi ongelmiin

Peltikaton korjaus Kokemäki – uudistamme kattosi toimivuuden. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma paikantua yläpohjaan – ehkäpä aluskate on kulunut ja kosteuden hapertama, tai jo alkujaan väärin asennettu. Peltikaton voivat niin ikään yllättää myrsky- tai lumivauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat iskemään kohdalle. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kokemäellä edellyttää onnistuneet pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että paikkaustulos on siisti ja pitävä. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Kokemäellä, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kokemäki – tuloksena tiivis ja tyylikäs katto

Tiilikaton korjaus Kokemäki, varmoin ottein ammattilaistemme kautta. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ajan mittaan, kun kattoa jäytävät sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyessään tiilikatto myös huokoistuu lisää ja sitoo itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, syntyy tuhoisa pakkasrapautumisen kierre. Kun tiilikatto vuotaa, voi olla syytä tarkistaa myös yläpohjan ja aluskatteen tilanne – ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, paikkausta ja tiivistystä Kokemäellä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kokemäellä ehkäisee isommat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Suoritamme siististi myös yläpohjan paikkaukset ja tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, joka kate pystyy jälleen pitämään puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kokemäki – paikkauksilla parannat kattosi turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kokemäki, kunnostuksilla turvaat kattosi tiiveyden. Aluskatteella on tärkeä tehtävä suojata rakenteet tihkuvalta kosteudelta. Pienikin vuoto voi saada yläpohjassa aikaan varsin mittavaa vahinkoa, joten korjaukset kannattaa teettää välittömästi vaurioiden havaitsemisen jälkeen. Kun aluskate vuotaa, se voi olla asennettu väärinpäin tai väärälle kireydelle, tai sitten sen ovat yhyttäneet sään ja ajan kulumat tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kokeneet ammattilaisemme hoitavat taitavasti kaikki aluskatteen paikkaustyöt – sekä peltikaton että tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kokemäellä.

Toteutamme yksittäisten reikien paikkaukset sekä aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä katsastamme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Korjaamme katolta valumajäljet, kastuneet villat ja lahovauriot, sekä parannamme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kokemäellä sujuu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kokemäki – korjaus hoituu sujuvasti osaajiemme kautta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kokemäki – korjaus auttaa kattosi takaisin turvaan. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin liittyy merkittävä vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kokemäellä, viisas ratkaisu on pyytää paikalle pätevät kattoammattilaisemme. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan kattoluukun, kattovalokuvun ja kattoikkunan kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kuluneet tai falskaavat suojapellit. Samoin asennamme puuttuvat tiivistekappaleet ja puolitiehen jääneet ylösnostot.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kokemäellä, ja samalla saat meiltä muutkin korjaukset kattosi terveyden tueksi. Toimiva katto on rakenteiden turva ja talolle tyylikäs kruunu – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt