Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kolari

Huopakattoremontti Kolari? Tee katollesi palvelus, ja tilaa huopakattoremontti Kolarissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä! Huipputaitavalla huopakattotiimillämme on huopakatteiden asennuksesta, uusimisesta ja remontoinnista graniitinluja kokemuspohja, johon vedoten voimme luvata katollesi kymppi plussan arvoista palvelua kattoremontin jokaisessa vaiheessa alkumetreiltä kalkkiviivoille.

 1. Suunnittelemme urakan huolellisesti, kuunnellen herkin korvin sekä kattosi tarpeita että omia toiveitasi.
 2. Puramme pois kaiken huonokuntoisen katoltasi ja sen välistä – emme jätä uusien kattohuopien alle muhimaan mitään mätää!
 3. Asennamme uudet kermit tai kattolaatat vanhojen tilalle siististi ja tiiviisti.
 4. Asennamme uudet kattotuotteet ja -läpiviennit visiosi mukaisesti.
 5. Suoritamme säntillisen loppusiivouksen ja lopputarkastuksen.
 6. Varmistamme tyytyväisyytesi kättemme jälkeen, ja karautamme rinta rottingilla kohti seuraavaa remonttikohdetta.

Huomaa, että palvelemme ilomielin myös Kolarin lähipitäjien asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita. Esimerkiksi nämä paikkakunnat (ja muu Lappi) kuuluvat toimialueeseemme: Muonio, Kittilä, Rovaniemi, Pello ja Sodankylä. Meiltä voit tilata huopakattoremontit Kolarin seudulla ja muualla Lapin maakunnan alueella jopa saarikohteisiin, tiettömän taipaleen päähän!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kolarissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kolarissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kolarin alueella!

Palahuopakattoremontti Kolari, korjaa kattosi kaikki viat ja vaivat!

Palahuopakattoremontti Kolari, korjaa kaikki vanhan kattosi viat ja vaivat yhdellä iskulla. Jos olet totaalisen kyllästynyt kuuntelemaan vanhan katon kitinöitä, kannattaa tilata huopa- tai palahuopakattoremontti Kolarissa sijaitsevaan kohteeseesi mitä pikimmiten. Älä jää suotta kärvistelemään ikälopun kattorähjän alle enää yhdeksikään vuodeksi!

Huopakattoremontin myötä esimerkiksi katon puhdistus helpottuu tuntuvasti. Uusi huopakatto suorastaan hylkii kaikkea likaa ja roskia, eikä sammalkaan saa otetta sen tiiviistä pinnasta järin helposti.

Myöskään katon korjaus ei tuota jatkossa turhaa päänvaivaa. Uusi huopakatto ei kaipaa tiivistystä, paikkausta tai muitakaan korjaustoimenpiteitä pitkiin aikoihin, kunhan vain huollat kattoa asianmukaisesti.

Joko pian startataan? Tee elämästäsi astetta helpompaa, ja tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kolarissa sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa jo tänään! Tavoitat huopakate-eksperttimme kaikkina vuodenaikoina kätevästi sekä puhelimitse että sähköisen yhteydenottolomakkeemme avulla.

Vaikka uusi huopakatto onkin hyvin helppohoitoinen, kaipaa sekin säännölliset huoltotoimenpiteensä. Meiltä saat myös huopakaton huollot puhallinputsauksesta lumenpudotuksiin ammattitaitoisesti ja kilpailukykyisin hinnoin.

Huopakaton uusiminen Kolari, kokonaan vai osittain? Joskus osittainen huopakattoremontti voi olla järkiratkaisu!

Huopakaton uusiminen Kolari, suunnitellaan meillä aina yksilöllisesti katon kunto sekä asiakkaan oma näkemys huomioiden. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että esimerkiksi kattoremontin laajuus määräytyy täysin tilanteen mukaan.

Aina huopakaton uusiminen Kolarissa ei näet edellytä kokonaisvaltaista kattoremonttia. Joissain tapauksissa huopakaton uusiminen Kolarissa voidaan toteuttaa osittain, vaikkapa vain yhden lappeen alalle. Esimerkiksi etelänpuoleinen lape tulee joskus runsaan UV-säteilyn vuoksi tiensä päähän muuta kattoa aiemmin, eikä kattoa tässä tapauksessa välttämättä tarvitse uusia kauttaaltaan.

On kuitenkin todettava, että useimmiten katto on parempi laittaa kerralla uusiksi. Kunnon remontin jälkeen katto pärjää pidempään ilman mitään isompaa operointia, ja yleensä urakan lopputulos on myös siistimmän näköinen.

Täältä ruudun toiselta puolen emme kuitenkaan voi sanoa mitään varmaa kattosi tarpeista tai kattoremontin laajuudesta. Voidaksemme kertoa täsmällisemmin katollesi suosittelemistamme toimenpiteistä, meidän on aluksi nähtävä kattosi omin silmin.

Milloin voisimme tulla käymään? Jos annat luvan, voimme käväistä katsastamassa kattosi myös poissa ollessasi!

Palahuopakaton uusiminen Kolari, kustannukset eli hinta vaihtelee kohteesta toiseen

Palahuopakaton uusiminen Kolari, mitä se kustantaa? Paljonko maksaa esimerkiksi omakotitalon tai kesämökin palahuopakaton uusiminen Kolarin alueella?

Huopakattoremontin hinta onkin hyvä kysymys, sillä se vaihtelee paljon kohteesta toiseen. Eroja on runsaasti sekä kokonais- että neliöhinnoissa.

Käytännössä esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat siihen, paljonko huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kolarissa sijaitsevassa kohteessasi tulee lopulta maksamaan:

 • Katon kunto.
 • Katon koko.
 • Katon muoto.
 • Katon varusteet ja kattoläpiviennit.
 • Remonttikohteen korkeus.
 • Remonttikohteen sijainti.

Kun huopakattoremontin hinta alkaa mietityttää toden teolla, kannattaakin ottaa suoraan yhteyttä kattoremonttipalveluumme. Laita viestiä tai soita, ja pyydä rohkeasti tarjous huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Kolarissa sijaitsevassa kohteessasi. Kunhan olemme hieman tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, voimme tehdä loistotarjouksen kattosi uusimisesta!

Vinkki: mikäli huopakattoremontin hinta saa hikikarpalot nousemaan ohimoillesi (hintojemme kilpailukykyisyydestä huolimatta), kannattaa tutustua kauttamme saatavilla olevaan rahoitusratkaisuun. Luotettavan yhteistyökumppanimme tarjoamalla joustavalla rahoituksella voit pilkkoa huopakaton uusimiskustannukset kätevästi täysin oman makusi mukaisiin eriin, eikä isompikaan remonttirupeama aiheuta turhaa taloudellista stressiä.

Ota huomioon myös kotitalousvähennyksen vaikutukset huopakattoremontin hintaan – verovähennyksistä voi olla huomattavaakin taloudellista etua!

Kun mietit omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontin hintaa, muista ottaa huomioon myös kotitalousvähennyksen vaikutukset urakan lopullisiin kustannuksiin. Kotitalousvähennyksen määrä riippuu pitkälti muun muassa kattoremontin sisällöstä sekä vähennyksen omavastuuosuudesta ja vuotuisesta maksimista, mutta joskus kyseisestä verovähennyksestä voi olla huomattavaakin taloudellista etua.

Kotitalousvähennys = yksityishenkilöille tarkoitettu verokevennys. Siihen oikeuttaa moni kodin ja kesämökin (tai muun vapaa-ajan asunnon) kunnostukseen ja ”perusparannukseen” liittyvä askare, ja yleensä huopakaton saneerauskin sisältää kotitalousvähennyksen piikkiin meneviä töitä ja toimenpiteitä.

Muista kuitenkin, että kotitalousvähennystä voit saada vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä yritykseltä tilatusta työstä. Toisin sanoen esimerkiksi itse tehty työ ei ole verovähennyskelpoista kulua, eikä verotuksessa vähennettäväksi kelpaa myöskään naapurin Makelta tilattu työ – ellei Makella sitten satu olemaan kattoalan firmaa.

Meidän työmme sen sijaan kelpaa kotitalousvähennykseen ilman kysymysmerkkejä. Tilaa siis huopakattoremontti Kolarissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, niin tämä rahanarvoinen verovähennys ei mene sivu suun!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt