Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Konnevesi

Huopakattoremontti Konnevesi, etsitkö kokenutta urakoitsijaa? Meiltä saat käyttöösi kovaksi keitetyt huopakatemestarit, jotka palvelevat sinua ja kattoasi kokemuksen syvällä rintaäänellä!

 • Meillä on kahmalokaupalla kokemusta kaikista huopakattotyypeistä. Remontoimme rutiinilla kaikki huopa- ja bitumikatteet tiivissaumasta palahuopaan, ja tunnemme myös klassiset kolmiorimakatteet kuin omat taskumme.
 • Käsittelemme tottunein ottein kaikkia kattomuotoja; pulpettikattoja, harjakattoja, aumakattoja ja jopa monilappeisia mansardi- ja säterikattoja sekä pahamaineisia tasakattoja.
 • Suoriudumme selkein askelmerkein myös yläpohjan kunnostustöistä, kuten kosteusvauriokorjauksista.
 • Meille jopa katon energiaremontit ja kattomuodon muutokset ovat arkipäivää.

Ota siis rohkeasti yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopakattoremontti Konnevedellä sijaitsevassa kohteessasi tulee syystä taikka toisesta ajankohtaiseksi. Tavoitat palvelualttiit asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina sekä soittamalla että sähköisen yhteydenottolomakkeemme välityksellä. Tervetuloa osaksi jo ennestään huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

P.S. Olemme käytettävissäsi koko Konneveden alueella – jopa saarikohteissa. Myös muu Keski-Suomi kuuluu toimialueeseemme, eli tarvittaessa hurautamme avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille Konneveden tuntumassa: Hankasalmi, Uurainen, Laukaa, Äänekoski ja Saarijärvi.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Konnevedellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Konnevedellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Konneveden alueella!

Palahuopakattoremontti Konnevesi, paljonko se kustantaa? Hinta selviää helposti ja nopeasti!

Palahuopakattoremontti Konnevesi, hinta kiinnostaa monia asiakkaitamme. Joku konneveteläinen miettinee tälläkin hetkellä, paljonko maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin, autotallin, varaston tai rantasaunan huopa- tai palahuopakattoremontti.

Onneksi ei ole kovinkaan vaikeaa selvittää, minkä hintainen on huopa- tai palahuopakattoremontti Konnevedellä. Kun haluat saada luotettavan arvion urakan kustannuksista, otat vain yhteyttä kattoremonttipalveluumme!

Kunhan olemme hieman tutustuneet remonttikohteeseen ja käsillä olevaan toimeksiantoon yleisesti, annamme urakasta mielellämme mitä parhaan tarjouksen. Tarjouksemme loppusumma perustuu kokeneiden huopakatemestareidemme näkemykseen siitä, paljonko työtä, materiaaleja ja kalustoa urakka vaatii. Käytännössä esimerkiksi nämä asiat vaikuttavat urakan kustannusarvioon: kattosi kunto, koko, muoto ja varustelu.

Laita viestiä tai soita, ja pyydä meiltä tarjous huopa- tai palahuopakattoremontista Konnevedellä sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo tänään. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä vastauksemme on iloinen yllätys!

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea ja saada tarjoukseemme sisältyvästä työstä kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennykseen oikeuttaa moni kattotyö sekä kotona että mökillä.

Huopakaton uusiminen Konnevesi, loistava tilaisuus katon lisäeristykseen! Asennettaisiinko samalla myös aurinkopaneelit?

Huopakaton uusiminen Konnevesi, tarjoaa otollisen tilaisuuden parannella kattoa niiltä osin kuin et ole siihen täysin tyytyväinen. Kaikki muutokset katon teknisiin ominaisuuksiin (ja ulkonäköön) onnistuvat helposti ja edullisesti, kun huopakaton uusiminen Konnevedellä sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla.

Saisiko olla esimerkiksi lisää eristettä katon väliin? Katon lisäeristys on ekoteko, jonka myötä voit myös säästää sievoisia summia kiinteistösi lämmityskuluissa. Kun lämmin sisäilma ei enää karkaa katon kautta harakoille, asumismukavuuskin paranee kerta heitolla.

Samalla voimme suositella lämpimästi aurinkopaneelien asennusta. Etenkin aukealla tontilla aurinkopaneeleista voi saada runsaasti vihreää sähköä niin kotiin, mökille kuin autotalliin.

Ota yhteyttä, ja kerro meille rohkeasti toiveistasi uuden katon suhteen! Olemme pelkkänä korvana, ja teemme kaikkemme toteuttaaksemme visiosi viimeistä piirtoa myöten.

Ethän jätä kattoremonttia puolitiehen edes rahasyistä? Kauttamme on saatavilla myös rahoitusta huopa- ja palahuopakaton uusimiseen Konnevedellä, mikäli urakan budjetti uhkaa ylittää kipurajasi hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta. Pitkässä juoksussa on parempi teettää katosta kerralla mieleinen kuin harmitella jälkikäteen!

Palahuopakaton uusiminen Konnevesi – teemme puolestasi kaiken suunnittelusta loppusiivoukseen! Näin urakka käytännössä etenee:

 1. Palahuopakaton uusiminen Konnevesi, alkaa aina huolellisella suunnittelulla. Kuuntelemme omat toiveesi uuden katon suhteen ja arvioimme kattosi kunnostustarpeet. Näiden tietojen pohjalta laadimme vedenpitävän suunnitelman kattosi uusimiseksi.
 2. Hankimme remonttia varten tarvittavat materiaalit (kattohuovat, kattotuotteet, eristevillat jne.) sopimuksen mukaisesti.
 3. Tuomme tontillesi rakennustelineet, jätelavat ynnä muun remonttia varten tarvittavan kaluston ja työkoneet sekä teemme muita valmistelevia toimenpiteitä tilanteen mukaan.
 4. Vanhan katon purkutyöt (tarvittavassa laajuudessaan). Huomioi, että aina huopa- tai palahuopakaton uusiminen Konnevedellä ei edellytä koko katon purkua – joskus urakka voidaan rajata esimerkiksi vain yhden lappeen alalle.
 5. Välikaton korjaus- ja muutostyöt tarpeen ja sopimuksen mukaan.
 6. Asennamme uudet kattohuovat, kattotuotteet ja läpiviennit siististi ja tiiviisti.
 7. Siistimme paikat remontin jäljiltä sekä viemme purku- ja rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.
 8. Valmista! Lopuksi vielä varmistamme tyytyväisyytesi kättemme jälkeen, jotta voimme kurvata hyvillä mielin kohti uusia haasteita.

Milloin omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Konnevedellä kannattaa ottaa työn alle? Nappaa talteen asiantuntijoidemme vinkit nappi ajoitukseen!

Huopakattoremontti kannattaa ajoittaa hyvin. Nappi ajoituksella säästetään usein paljon arvokkaita työtunteja ja näin ollen myös urakan hintalappu muodostuu edullisemmaksi.

Nappaa tästä talteen asiantuntijoidemme vinkit, joiden avulla osaat ajoittaa huopakattoremontin Konnevedellä sijaitsevassa kohteessasi paremmin kuin naapuri:

 • Tartu tuumasta toimeen hyvissä ajoin. Ota huopakaton uusiminen työn alle heti, kun vanha katto ei enää tunnu pysyvän tyytyväisenä huoltamalla ja korjaamalla. Vielä jokseenkin hyväkuntoinen katto on paljon helpompaa ja huokeampaa uusia kuin sellainen yksilö, joka on jo rapakunnossa alusrakenteitaan myöten.
 • Vaikka kattosi olisi vielä näennäisesti siisti ja ehjä, suosittelemme huopakaton uusimista Konnevedellä viimeistään katon iän ylittäessä neljäkymmentä vuotta. Ajan kanssa kaikki katon rakenneosaset haurastuvat, ja 40-vuotias huopakatto alkaa olla jo väistämättä eläkeiässä.
 • Huopakaton remontointi Konnevedellä onnistuu parhaiten keväällä, kesällä ja syksyllä. Huopakaton uusiminen talvella ei ole välttämättä mahdotonta, mutta muut vuodenajat tarjoavat urakointiin yleensä enemmän otollisia sääikkunoita.

Joko pian polkaistaan urakka käyntiin? Ota rohkeasti yhteyttä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt