Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Konnevesi

Katon korjaus Konnevesi, meiltä saat korjaustöihin kokeneet taiturit hiomaan kattosi käyttökunnon kohdilleen. Korjaustarve yhyttää jokaisen katon jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties kaivataan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toisinaan uusi ja tervekin katto voi äkisti tarvita kunnostusta, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Yleisimmin korjaustarve kuitenkin muodostuu sään ja ympäristön rasituksissa, kuten kosteuden, sammaleen, uv-säteilyn ja lämpötilanvaihteluiden toimesta. Tutuiksi tulevat myös ilmansaasteet sekä lika, noki ja lehtiroska, ja tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Ajoissa tehty katon korjaus sitä vastoin säästää monelta murheelta, kun yksittäiset epäkohdat eivät ehdi äityä kosteus- tai lahohaitoiksi. Nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän ja paremman toimintavarmuuden, mikä osaltaan vaikuttaa myönteisesti myös koko talon turvaan ja hyvinvointiin.

Toteutamme taitavat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Konnevedellä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksista kattaviin rakenteiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattovarustelujen korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Ammattilaistemme kattotyöt kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, laadukkain tuottein sekä työmenetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Keski-Suomi; Hankasalmi, Laukaa, Äänekoski, Uurainen sekä Toivakka. Paras apu kaikkiin kattopulmiin löytyy edullisesti ja tehokkaasti kauttamme – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Konnevedellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Konnevedellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Konnevedellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Konneveden alueella!

Huopakaton korjaus Konnevesi, tinkimättömällä taidolla ja turvallisin ottein

Huopakaton korjaus Konnevesi – kattosi tarpeisiin räätälöity palvelu, jolla varmaotteiset osaajamme uudistavat kattosi. Huopakaton, eli bitumikaton haasteisiin kuuluvat esimerkiksi myrskyvauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä, tai kun myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky muutoin vahingoitti kattoa. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin syntyä arkisissa ympäristön kulutuksissa, sillä mekaaniset ja kemialliset rasitukset iskevät etenkin vanhempaan huopaan. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Katosta voi löytyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta. Liitoksia syövät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Konnevedellä. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme erityiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Konnevedellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin myös haastavat huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kattavat huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Konnevesi, korjaus hoitaa kattosi tehokkaasti kuntoon

Peltikaton korjaus Konnevesi – kattotyöt luonnistuvat taidolla ja asiantuntemuksella kokeneen kattotiimimme toimesta. Kunnostamme muun muassa korroosiosta kärsineet, ruostuneet ja reikiintyneet pellit. Peltikaton perinteisiin uhkiin lukeutuvat myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – ehkä tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai sitten katon ovat päässeet äkisti yllättämään myrsky- tai lumivauriot, jotka eivät katso kohteen ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan paikalle. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas kattosillat ja lumiesteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Konnevedellä lähtee liikkeelle tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme myös tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta, niin että massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja lopputulos on siisti sekä pitävä. Jos reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen kohdalle, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset, mikäli alkuperäinen asennus on tehty liian harvaan. Saat meiltä Konnevedellä yläpohjan korjaukset ja peltikaton aluskatteen paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Lisäksi hoidamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Konnevesi – varmista paras tuki kattosi rakenteille

Tiilikaton korjaus Konnevesi, meiltä saat kunnostukset vakuuttavin taidoin ja kattavalla kokemuksella katepinnan parhaaksi. Lujatekoinen tiilikattokaan ei ole immuuni sään ja ympäristön kulutuksille. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Kun tiilikatto vuotaa, voi ongelmia löytyä vesikatteen ohella myös yläpohjasta – vaikkapa aluskate saattaa olla loppuun kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu. Tai kenties tiilikatto rikkoutui yhdessä hetkessä, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Konnevedellä on tavallisesti yksittäisiä kattotöitä, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään ikävät kosteusvauriot ja isomman kokoluokan remontit. Suoritamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Konnevedellä, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen viimeistelynä pintakäsittelemme kuluneet tiilet, niin että rapautunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Konnevesi – tilkitsemme vuodot ja vauriokohdat

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Konnevesi, osaavat ammattilaiset etenevät paikkaustöissä kattosi tarpeet ja tilanne huomioiden. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa kattavanpuoleisia haasteita, kuten valumajälkiä, lahovaurioita ja pilalle kastuneita villoja. Kun aluskate vuotaa, syynä voivat olla sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai muut mekaaniset vauriot. Meiltä saat kaikki aluskatteen kunnostukset yksityiskohtia myöten huolella – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset Konnevedellä.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, ja purkutöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Aluskatteen toimivuus edellyttää muun muassa riittävää ilmanvaihtoa rakenteissa, joten lisäämme eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Huolehdimme jiireihin laudoitukset, saumaukset ja pellitykset viimeisen päälle, ja asennamme aluskatteen ylösnostot sekä hoidamme tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi saat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Konnevedellä myös läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Konnevesi – korjaus auttaa parantamaan kattosi turvaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Konnevesi – korjaus hoitaa kattosi epäkohdat kuntoon, kun työ toteutetaan luotettavan laatutiimimme käsissä. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Konnevedellä, viisas ratkaisu on pyytää paikalle pätevät kattoammattilaisemme. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme haurastuneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Lisäksi asennamme puuttuvat ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Toteutamme korjaukset, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Konnevedellä. Repertuaariimme kuuluvat laajalla skaalalla muutkin katon kunnostukset ja paikkaukset. Asiantunteva korjaus säästää rahaa ja jatkaa kattosi käyttöikää – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt