Huopakattoremontti Kontiolahti

Huopakattoremontti Kontiolahti, meiltä saat käyttöösi kokeneet huopakate-ekspertit. Anna huopakattoremontti Kontiolahdella sijaitsevassa kohteessasi meidän tehtäväksemme, niin urakka etenee alusta loppuun varmoin askelin – kuin uroskarhu varvikossa!

  1. Suunnittelemme urakan huolellisesti, kuunnellen herkin korvin kattosi tarpeita ja omia toiveitasi.
  2. Tilaamme riittävän määrän sopimuksen mukaisia kattohuopia, kattotuotteita, eristevilloja ja muita tykötarpeita.
  3. Irrotamme ikäloput kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmän sekä muut katon varusteet, ja puramme pois vanhaa vesikatetta niiltä osin kuin se on huonossa kunnossa.
  4. Suoritamme tarvittavat kunnostustyöt katon välissä, mikäli yläpohjassa on esimerkiksi kosteuden aiheuttamia vaurioita tai pikku eläinten tekemiä tuhoja.
  5. Asennamme uudenkarheat, valintasi mukaiset kattohuovat tai bitumilaatat, ja kruunaamme kokonaisuuden upouusilla kattotuotteilla.

Valmista! Vihoviimeiseksi vielä siistimme paikat urakan jäljiltä ja varmistamme tyytyväisyytesi kättemme jälkeen ennen kuin kurvaamme hymyssä suin kohti seuraavaa remonttiprojektia.

Kuulostaako hyvältä? Ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme, ja tilaa huopakattoremontti Kontiolahdella sijaitsevaan kohteeseesi meiltä! Olemme käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Kontiolahden alueella, ja myös muu Pohjois-Karjala (esimerkiksi Polvijärvi, Outokumpu, Joensuu, Ilomantsi, Lieksa ja Juuka) kuuluu toimialueeseemme – saarikohteet mukaan lukien.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kontiolahdella

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kontiolahdella kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kontiolahden alueella!

Palahuopakattoremontti Kontiolahti, kohteesi tarpeisiin räätälöityä palvelua

Palahuopakattoremontti Kontiolahti, emme myy tasapaksua liukuhihnapalvelua. Sen sijaan jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti suunnitellaan meillä täysin yksilöllisesti alusta loppuun.

Kattoremontin suunnitteluvaiheessa…

  • Kartoitamme vanhan katon kunnon kattavasti räystäältä räystäälle. Samalla analysoimme kattotuotteiden ja kattoläpivientien kunnon, jatkaen kierrosta mahdollisuuksien mukaan yläpohjan puolelle. Keräämiemme tietojen pohjalta pystymme muodostamaan luotettavan arvion katon kaipaamista kunnostustoimenpiteistä ja kattoremontille suosittelemastamme (minimi)laajuudesta.
  • Kuuntelemme oman visiosi uuden katon ominaisuuksista korvat höröllä. Halutessasi voimme saneerata kattosi täysin ennalleen, mutta mikäli et ole vanhaan kattoon tyytyväinen, voimme myös parannella sen teknisiä ominaisuuksia ja toiminnallisuutta monin tavoin kattoremontin yhteydessä. Kerrothan meille rohkeasti, millainen uusi huopa- tai palahuopakatto olisi mieleesi?

Räätälöity kattoremonttipalvelu varmistaa, että urakan lopputulos vastaa varmasti odotuksiisi 100-prosenttisesti. Tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kontiolahdella sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, niin uusi kattosi on takuulla kestävä, toimiva, turvallinen ja muutenkin kaikin puolin makusi mukainen!

Huopakaton uusiminen Kontiolahti, usein jo pelkkä kattohuopien ja kattotuotteiden uusiminen riittää – mitään mätää emme kuitenkaan jätä kattosi väliin muhimaan!

Huopakaton uusiminen Kontiolahti, urakan yhteydessä kunnostamme kattosi kaikilta tarvittavilta osin. Turhaan emme ryhdy terveitä kattorakenteita purkamaan, mutta toisaalta korkea ammattiylpeytemme ei kuitenkaan salli jättää katon väliin muhimaan mitään ”mätää”.

Yleensä huopakaton uusiminen Kontiolahdella toteutetaan niin, että vanha vesikatto puretaan pois ja tilalle asennetaan uudet huovat. Kokonaisuus viimeistellään uusilla kattotuotteilla. Normaalisti tämä riittää nollaamaan vanhan huopakaton kilomerimittarin paremmin kuin hyvin.

Tarpeen mukaan voimme kuitenkin ulottaa remontin myös yläpohjan puolelle. Jos katon välissä on esimerkiksi kastuneita puuosia tai kastuneita eristeitä, uusimme kaikki huonokuntoiset kattorakenteet ilman muuta. Samalla korjaamme mahdolliset rakennusvirheet, jos esimerkiksi yläpohjan tuuletuksessa on jotain häikkää. Meille on kunnia-asia, että jäljiltämme kattosi on läpikotaisin terve ja toimiva!

Jos kattosi kaipaa kokonaisvaltaista remonttia, älä jätä kattoparkaa vaille sen kaipaamia kunnostustoimenpiteitä edes taloudellisilla perusteilla. Kauttamme on saatavilla myös reilua rahoitusta huopakaton uusimiseen Kontiolahdella, mikäli urakan kustannukset ylittävät kipukynnyksesi hintojemme kilpailukykyisyydestä ja työmme kotitalousvähennyskelpoisuudesta huolimatta.

Palahuopakaton uusiminen Kontiolahti, hyvä tilaisuus kokeilla uutta väriä!

Palahuopakaton uusiminen Kontiolahti, tarjoaa otollisen tilaisuuden vaihtaa katon väriä. Huopakaton värimuutokset edellyttävät aina kermien tai kattolaattojen uusimista, ja kattoremontin yhteydessä huovat menevät joka tapauksessa vaihtoon. Milloinkaan muulloin ei huopakaton värin vaihto onnistu niin helposti ja edullisin kustannuksin kuin silloin, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kontiolahdella sijaitsevassa kohteessasi on muutenkin työn alla.

Mitä värivaihtoehtoihin tulee, niitähän riittää vaikka joka sormelle. Musta ja punainen eivät suinkaan ole ainoat vaihtoehdot huopakaton väriksi, vaan nykypäivänä kattohuopia ja kattolaattoja on saatavilla erittäin runsaassa väriskaalassa.

Moderni bitumikatto voi olla esimerkiksi sininen tai vihreä. Sininen on erittäin nykyaikainen ja huomiota herättävä valinta, ja vihreä huopakatto puolestaan maastoutuu täydellisesti etenkin metsäiselle tontille.

Palahuopaa on saatavilla myös kaksivärisenä versiona. Kaksivärisillä kattolaatoilla saamme korostettua palahuopakatolle ominaista kuviointia upeasti, jos haet katollesi astetta yksilöllisempää ilmettä.

Minkä värinen uusi huopakatto saisi siis olla vanhan tilalle? Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan uutta kattoa ja huopa- tai palahuopakaton uusimista Kontiolahdella sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä!

Joskus huopakattoremontti Kontiolahdella voi edellyttää lupaa alueen rakennusvalvonnalta – selvitä lupa-asiat ennen urakan alkua!

Tiesitkös, että joskus huopakaton uusiminen tai remontointi Kontiolahdella voi vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta? Lupa huopakaton remontointiin tarvitaan usein siinä tapauksessa, että kattoremontin yhteydessä on aikomus tehdä jonkinlaisia muutoksia katon ominaisuuksiin.

Esimerkiksi rakennuksen ulkonäköön vaikuttavat toimenpiteet on yleensä hyväksytettävä etukäteen alueen rakennusvalvonnalla. Mikäli haluat vaikkapa vaihtaa talosi, mökkisi tai autotallin vanhan huopakaton väriä punaisesta vihreään, todennäköisesti tarvitset operaatioon luvan.

Myös rakennuksen energiatehokkuuteen vaikuttavat muutostyöt ovat tavallisesti luvanvaraisia. Esimerkiksi katon eristys tai lisäeristys voi siis vaatia luvan.

Lisäksi rakennusvalvontaa kiinnostavat yleensä rakennuksen asuinpinta-alaan vaikuttavat toimenpiteet. Toisin sanoen esimerkiksi kylmän ullakkotilan muuttaminen talviasuttavaksi kattoremontin yhteydessä edellyttänee lupaa.

Kuulostaako ärsyttävän monimutkaiselta? Älä huoli, sillä tarvittaessa autamme mielellämme myös kattosi uusimiseen tai saneeraukseen liittyvissä lupa-asioissa. Tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Kontiolahdella sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, niin urakka hoituu huoletta lupien hakemisesta loppusiivoukseen!