Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kristiinankaupunki

Huopakattoremontti Kristiinankaupunki, (ainakin) kuusi hyvää syytä ottaa urakka työn alle! Jos kattosi huhuilee jo eläkepäivien perään, älä ihmeessä viivästytä urakkaa turhan päiten.

Huopakattoremonttia ei kannata vältellä, koska…

  • Huopakatteen uusiminen helpottaa katon huoltoa tuntuvasti. Mm. katon puhtaanapito ei aiheuta jatkossa niin paljon päänvaivaa.
  • Huopakattoremontti Kristiinankaupungissa sijaitsevassa kohteessasi poistaa tarpeen katon korjaukselle vuosikausiksi. Esimerkiksi tiivistyksen ja paikkauksen voit unohtaa.
  • Katon uusiminen on normaali osa jokaisen huopa- ja bitumikatteen elinkaarta. Kristiinankaupunki-Isojoki-Karijoki-Merikarvia-Teuva-Närpiö-alueella voit odottaa huopakatoltasi korkeintaan noin neljänkymmenen vuoden mittaista palvelusaikaa, minkä jälkeen vähintäänkin kattohuovat ovat todennäköisesti ”lopussa”.
  • Huopakattoremontin myötä katon ilme raikastuu kerta laakista. Hyvästi, vanha kattorähjä ja kömpelöt kattotuotteet! Huopakattoremontin jälkeen koko Pohjanmaa silmäilee uutta kattoasi ihastuksesta ymmyrkäisenä.
  • Huopakattoremontti parantaa kattosi turvallisuutta.
  • Kattoremontin myötä myös kiinteistösi energiatehokkuus voi kohentua huomattavasti. Katon eristys on avainasemassa koko talon energiatehokkuutta ajatellen, ja joskus katon eristeiden uusiminen saattaa tilkitä mittaviakin lämpövuotoja.

Mitä sanot, eiköhän laiteta jo hösseliksi? Ota yhteyttä, ja tilaa huopakattoremontti Kristiinankaupungissa sijaitsevaan kohteeseesi vaikkapa tältä samalta istumalta!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kristiinankaupungissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kristiinankaupungissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kristiinankaupungin alueella!

Palahuopakattoremontti Kristiinankaupunki, timantinlujalla osaamisella!

Palahuopakattoremontti Kristiinankaupunki, miksi ihmeessä tilaisit urakan juuri meiltä? Esimerkiksi sen vuoksi, että meillä on huopa- ja palahuopakattoremonteista vankka kokemus jo ennestään. Saneeraamme kattosi timantinlujalla osaamisella!

Delegoimalla huopa- tai palahuopakattoremontin Kristiinankaupungissa sijaitsevassa kohteessasi meille, voit olla varma, että kaikki hoituu ammattitaitoisesti alusta loppuun. Pitkän uramme varrella olemme saneeranneet lukemattomia huopa- ja palahuopakattoja, onnistuen huippuarvosanoin katto toisensa perään.

Meille eivät edes välikaton korjaustyöt tuota minkään sortin ongelmia. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun vaihdamme kastuneita/huonokuntoisia eristeitä, uusimme lahoja puurakenteita, suoristamme notkahtaneita kattopalkkeja tai korjaamme pikku eläinten tekemiä tuhoja katon välissä.

Miksi siis et tilaisi huopa- tai palahuopakattoremonttia Kristiinankaupungissa sijaitsevaan kohteeseesi meiltä? Ota yhteyttä, niin polkaistaan urakka käyntiin pikapuoliin!

Huopakaton uusiminen Kristiinankaupunki, samalla katolle uutta pilkettä silmäkulmaan?

Huopakaton uusiminen Kristiinankaupunki, ei välttämättä pelkästään katon kunnostava urakka. Vaikka useimmiten huopakaton uusiminen Kristiinankaupungissa otetaankin työn alle katon kehnon kunnon vuoksi, tarjoaa katon saneeraus loistavan tilaisuuden myös päivittää katon visuaalista ilmettä.

Miten olisi vaikkapa kattohuopien värin vaihto? Joskus jo niinkin pieni muutos kuin huopakaton värin vaihtaminen mustasta harmaaseen tai punaisesta ruskeaan saattaa tuoda katolle ihan uudenlaista pilkettä silmäkulmaan.

Samalla voidaan tietysti vaihtaa kattotuotteidenkin väriä. Jotkin kattotuotteet voidaan jopa sävyttää yksilöllisesti RAL-värikartan mukaisiin sävyihin, jolloin ne istuvat saumattomasti kattosi värimaailmaan.

Jos kyseessä on palahuopakatto eli bitumilaattakatto, kannattaa laittaa korvan taa myös mahdollisuus vaihtaa kattolaattojen mallia. Aiemmin palahuopaa oli saatavilla vain kuusikulmion mallisella leikkuulla, mutta nykyään markkinoilla on lisäksi suorakaiteen mallinen versio. Suorakaide-palahuopa on moderni valinta, joka päivittää vanhankin katon ilmeen 2020-luvulle.

Ota yhteyttä, niin ryhdytään suunnittelemaan huopakaton uusimista Kristiinankaupungissa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa ihan tässä lähipäivinä. Kerro meille rohkeasti, millainen olisi unelmiesi huopakatto!

Palahuopakaton uusiminen Kristiinankaupunki, lupa-asiat kuntoon ennen kuin startataan!

Palahuopakaton uusiminen Kristiinankaupunki, saattaa joskus vaatia luvan alueen rakennusvalvonnalta. Jos huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kristiinankaupungissa sijaitsevassa kohteessasi edellyttää lupaa, hoida lupa-asiat kuntoon ennen kuin urakka startataan!

Esimerkiksi näissä tilanteissa kattosi uusiminen voi vaatia luvan:

  • Rakennuksen ulkonäkö muuttuu tavalla tai toisella.
  • Kiinteistön asuinpinta-ala lisääntyy urakan myötä (jos esim. kylmä ullakkotila muutetaan asuinkelpoiseksi).
  • Urakka vaikuttaa rakennuksen energiatehokkuuteen.

Huomaa, että katon remontointiin tarvittavia lupia on kahdenlaisia. Tarvitsemasi lupa voi olla joko toimenpidelupa tai kattavampi rakennuslupa.

Ilman lupaa ei kannata ryhtyä remontoimaan, sillä luvatta remontoinnilla voi olla varsin ikäviä seuraamuksia. Pahimmillaan jo tehtyä työtä joudutaan purkamaan, jos uusi katto ei olekaan viranomaisten mieleen.

Älä kuitenkaan stressaa lupa-asioista liiaksi. Kun tilaat huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Kristiinankaupungissa sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, saat asiantuntijoiltamme tarvittaessa apua ja neuvoja myös lupa-asioiden selvittelyyn. Meille on kunnia-asia, että olet uuteen kattoosi täydellisen tyytyväinen!

Huopakaton uusimishinta Kristiinankaupungissa vaihtelee kattokohtaisesti – meillä hinta on kuitenkin aina kohtuullinen!

Huopakattoremontin hinta kiinnostaa lähestulkoon kaikkia asiakkaitamme. Lukema ei kuitenkaan ole ihan yksiselitteinen, sillä huopakaton uusimiskustannukset Kristiinankaupungissa vaihtelevat kattokohtaisesti.

Esimerkiksi omakotitalon huopakaton uusimisen hinta Kristiinankaupungissa on yleensä ihan eri kuin vaikkapa varaston huopakaton uusimisen hinta. Katon koko vaikuttaa paljon huopakattoremontin kustannuksiin, sillä pienempi pinta-ala on tietenkin vikkelämpi saneerata, eikä materiaalejakaan kulu niin paljon.

Neliöt eivät silti ole ainoa asia, joka huopakaton remonttihintaan vaikuttaa. Mm. vanhan katon kunnolla, muodolla ja varusteilla on valtaisa merkitys katon uusimiskustannusten kannalta.

Jopa remonttikohteen osoite vaikuttaa kattosi uusimisbudjettiin jossain määrin. Esimerkiksi taajamaan urakkaa varten tarvittavat materiaalit, kalusto ja työvoima on yleensä helpompi tuoda kuin vaikkapa saareen venematkan taakse.

Tämän enempää ei huopakattoremontin hintaa kuitenkaan kannata spekuloida teoriatasolla. Ota reilusti yhteyttä, ja pyydä meiltä tarjous talosi, mökkisi tai piharakennuksen ”avaimet käteen”-huopakattoremontista!

P.S. Taloudellisiin asioihin liittyen on hyvä muistaa, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Lisäksi kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta, jonka avulla voit jyvittää huopakattoremontin aiheuttamat kustannukset kätevästi pienempiin eriin niin halutessasi.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt