Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kristiinankaupunki

Katon korjaus Kristiinankaupunki – paikkaus pitää vakavammat kattovauriot kaukana, kun se toteutetaan ensiluokkaisen kattotiimimme voimin. Korjaustarve yhyttää jokaisen katon jossakin vaiheessa elinkaarta. Kun katto vuotaa, syy löytyy yleisimmin sään ja ympäristön kulutuksista; sammal, kosteus, lumi, uv-säteily sekä lehtiroska verottavat kattoa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät nakertamaan läpivientien tiivisteet, ja tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta uusi ja tervekin katto voi nopeasti joutua korjauskuntoon, mikäli kohdalle sattuvat äkkiarvaamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Ajoissa tehty katon korjaus ja kunnostus ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä home- ja sisäilmaongelmat. Näin ollen isompiin remontteihinkaan ei tarvitse ryhtyä ennen aikojaan, vaan nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän ja paremman toimintavarmuuden.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat tasokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kristiinankaupungissa, kattovuodon paikkauksesta rakennetöihin ja myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset katon mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot tiilestä peltiin ja palahuopaan. Suoritamme siististi omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin.

Toiminta-alueeseemme sisältyy kattavasti muukin Pohjanmaa; Vaasa, Maalahti, Laihia, Korsnäs, Närpiö ja Kaskinen. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa taitavin ottein ja ensiluokkaisilla tuotteilla, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Hoida siis katon toimivuus kuntoon ja turvaa näin rakenteiden hyvinvointi – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kristiinankaupungissa!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kristiinankaupungissa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kristiinankaupungissa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kristiinankaupungin alueella!

Huopakaton korjaus Kristiinankaupunki, kokeneilta tekijöiltämme onnistunein tuloksin

Huopakaton korjaus Kristiinankaupunki – hallittu ja taitava toteutus meiltä takaa vesikatteelle ja rakenteille parhaan tuloksen. Huopakatolla, eli bitumikatolla ongelmia saattavat aiheuttaa esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy vähin erin ympäristön kulutuksissa, ja mekaaniset sekä kemialliset rasitukset jäytävät etenkin vanhempaa huopaa. Kermistä alussa löytyvä suojaava sirote hiutuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa syntyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen tai läpivientien kohdalta – liitoksia rikkovat sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kristiinankaupungissa. Valitsemme kaikki käsittelyaineet ja korjaustavat tarkasti vaurioiden mukaan. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin kiinnitämme tarpeen tullen nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki sekä tasoitamme kuntoon kuprut eli huopakaton höyrypussit. Toteutamme Kristiinankaupungissa huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton paikkaukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kristiinankaupunki – tarkka ja taitava paikkaus hoituu kauttamme

Peltikaton korjaus Kristiinankaupunki, varma sekä vesitiivis katto toimestamme sujuvasti ja siististi osaajiemme ansiosta. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät ja ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, vesi, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen myötä kiinnikkeet höltyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi olla syytä tarkistaa myös aluskatteen ja yläpohjan tilanne – esimerkiksi aluskatteesta voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Vielä eräs valitettava vaaranpaikka ovat peltikaton myrskyvauriot, joiden tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vaurioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kristiinankaupungissa aloitetaan tilannekartoituksesta, jossa etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin sekä tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan lisäksi yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme huolella pohjatyöt, kuten lian- sekä ruosteenpoiston alustasta, niin että massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja paikkauksesta saadaan pitävä. Suoritamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kristiinankaupungissa. Kattopeltiseppämme hoitavat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kristiinankaupunki – meiltä saat korjaustöihin kokeneet taiturit

Tiilikaton korjaus Kristiinankaupunki, kokeneet tekijämme hoitavat kunnostukset tyylikkäällä toteutuksella ja taitavin ottein. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten tiilikatto rikkoutui äkillisesti, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve on kuitenkin tulosta pidemmän aikavälin kulutuksista, kun kattoa verottavat sammal ja lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö tiilestä mineraaleja ja ujuttaa juurensa katteeseen, kun taas lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikatto tuntee nahoissaan myös pakkasrapautumisen kierteen, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa vaurioita ilmetä yläpohjassa – ehkä tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kristiinankaupungissa tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että kunnostuksiin tartutaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Kristiinankaupungissa päätetään kattotiilten pintakäsittelyllä, niin että hapertunut kate saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kristiinankaupunki, palkintona parempi kunto ja käyttövarmuus

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kristiinankaupunki – kunnostamme kattosi takaisin reilaan vahvalla osaamisella ja ammattitason tuottein. Aluskate on välttämätön turva rakenteille etenkin maamme vaihtelevissa sääoloissa. Laadukas ja oikein asennettu aluskate poistaa sekä ulkoa että sisältä tulevan kosteuden, ennen kuin se tiivistyy eristeisiin tai muihin kattorakenteisiin. Jos aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Asiantuntevat osaajamme toteuttavat aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kristiinankaupungissa.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät ja vaihdamme reikiintyneet vuodat, aina katollesi turvallisin menetelmin sekä ammattitason tuotteilla. Hoidamme kuntoon riittävät limitykset, tiivistykset sekä muut yksityiskohdat, ja kunnostamme yläpohjan lahovauriot sekä parannamme ilmanvaihtoa tarpeen mukaan. Meiltä saat aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot ja huolellisen tiivistämisen savupiippuun, sekä asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Meiltä sujuu aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kristiinankaupungissa myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kristiinankaupunki – korjaus tehdään tinkimättömällä taidolla ja turvallisin ottein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kristiinankaupunki – korjaus vähentää paikkaustarvetta tulevina vuosina, kun se suoritetaan laadukkaasti osaajiemme käsissä. Läpiviennit sisältävät rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kristiinankaupungissa, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme aikansa eläneet tiivistykset ja uusimme kärsineet suojapellit. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä läpivientien tiivistekappaleet.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kristiinankaupungissa, ja samalla voimme suorittaa muutkin korjaukset kattosi terveyden tueksi. Lunasta katolle lisää käyttöaikaa helposti ja huokeasti kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt