Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kruunupyy

Huopakatto Kruunupyy, mitä parhain sijoitus, kun työn toteuttaa kokemuksen parkitsemat kattoammattilaisemme. Uusi huopakatto kruunaa kiinteistösi suorastaan kuin kirsikka täytekakun!

Uusi huopakatto on…

 • Helppo huoltaa; esimerkiksi sammaleenpoistoon ei tarvitse sijoittaa vuosikausiin, jos vain pidät kiinni katon normaaleista kausipuhdistuksista.
 • Ilo silmälle. Uutta huopakattoa katsellessaan se turhantarkka naapurikaan ei voi muuta kuin hymyillä!
 • Vedenpitävä – tiesitkö, että hitsattava bitumikermikatto on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja?
 • Turvallinen.
 • Vankka; kestää vähintäänkin alueellisen peruslumikuorman verran talvista lumitaakkaa.

Edellä mainituista syistä huopakattoremontti voikin korottaa rakennuksen arvoa huimilla summilla. Tämä kannattaa pitää mielessä erityisesti siinä tapauksessa, että olet aikeissa myydä kiinteistösi lähitulevaisuudessa.

Jos talosi, mökkisi tai piharakennuksen vanha huopakattoparka irvistelee pahemman kerran, älä siis turhaan arastele kattoremonttia. Laita viestiä tai soita kattoremonttipalveluumme, ja pyydä meiltä rohkeasti tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista. Meiltä saat huopakattoremontit Kruunupyyssä huippuunsa hiotulla ammattiosaamisella ja kohtuullisin, kotitalousvähennyskelpoisin hinnoin!

Olemme käytettävissäsi myös Kruunupyyn naapurikunnissa. Käytännössä toimialueeseemme kuuluu koko Pohjanmaa/Keski-Pohjanmaa, eli tarvittaessa karautamme ilomielin avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille: Kaustinen, Kokkola, Luoto, Pedersöre ja Veteli.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kruunupyyssä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kruunupyyssä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kruunupyyn alueella!

Palahuopakattoremontti Kruunupyy, meiltä saat käyttöösi parkkiintuneet palahuopakatto-osaajat!

Palahuopakattoremontti Kruunupyy, vaatii varmat kädet ja sopivat työkalut onnistuakseen odotusten mukaisesti. Osaamaton remontti-Reiska voi pilata koko katon, aiheuttaen tällä tavoin suuria murheita ja laskuja.

Siksi kannattaakin delegoida palahuopakattoremontti Kruunupyyssä sijaitsevassa kohteessasi meille. Meiltä saat käyttöösi parkkiintuneet palahuopakatto-osaajat, jotka eivät petä luottamustasi!

Taitavalla tiimillämme on erilaisten huopakatteiden asennuksesta, uusimisesta ja saneerauksesta raudanluja kokemuspohja. Tällä porukalla olemme remontoineet tusinoittain myös palahuopakattoja, onnistuen kerta toisensa jälkeen huippuarvosanoin.

Palahuopakatto = näyttävä huopakattotyyppi, jonka tunnistat yleensä jyrkähköstä kattomuodosta ja eläväisestä tekstuurista. Palahuopakatto tunnetaan myös nimellä bitumipaanukatto tai bitumilaattakatto.

Kun palahuopakattoremontti Kruunupyyssä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, älä siis tartu tuumasta toimeen omin voimin tai talkooporukalla. Varmista urakan onnistuminen, ja tilaa urakka kattoremonttipalvelumme kautta!

Huom. ethän tyydy B-luokan palveluun edes taloudellisista syistä? Kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta. Rahoituksen avulla voit maksaa kattoremontin aiheuttamat laskut tarvittaessa osissa, mikäli urakan hintalappu laittaa jostain syystä hikoilemaan (hintatasomme kilpailukykyisyydestä huolimatta).

Huopakaton uusimien Kruunupyy, mitä se maksaa? Missä lukemissa huopakattoremonttien kokonais- ja neliöhinnat liikkuvat?

Huopakaton uusiminen Kruunupyy, mitä se oikein maksaa? Paljonko voi odottaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopakaton uusimisen hinnaksi?

Meillä jokainen huopakaton uusimisprojekti Kruunupyyssä hinnoitellaan täysin yksilöllisesti. Edes kahden, näennäisesti identtisen naapuritalon huopakattoremontit eivät välttämättä ole täysin saman hintaiset.

Tarjouksemme loppusummaan vaikuttavat mm. nämä asiat:

 • Katon koko.
 • Katon kunto; vielä jokseenkin hyväkuntoisen huopakaton uusiminen on luonnollisestikin huokeampaa kuin rempata jo läpeensä mätä kattorukka.
 • Katon varusteet ja kattoläpiviennit.
 • Katon malli; esimerkiksi yksilappeinen pulpettikatto on lähtökohtaisesti edullisempi saneerata kuin vaikkapa monimuotoinen mansardi- tai säterikatto.
 • Remonttikohteen korkeus.
 • Remonttikohteen sijainti; olemme käytettävissäsi osoitteessa kuin osoitteessa Kruunupyyn seudulla, mutta esimeriksi Kruunupyyn kirkonkylälle kattoremonttia varten tarvittavat materiaalit, kalusto ja työvoima on helpompi tuoda kuin vaikkapa saareen.

Kattokohtaisella hinnoittelulla pidämme huolen, että hintalappuun ei päädy senttiäkään ilmaa. Meiltä tilattuna huopakaton uusiminen Kruunupyyssä ei maksa ainakaan liikaa!

Palahuopakaton uusiminen Kruunupyy, samalla voidaan vaihtaa kattolaattojen mallia – tänä päivänä palahuopaa on saatavilla myös suorakaiteen mallisena!

Palahuopakaton uusiminen Kruunupyy, mahtava sauma stailata katto uusiksi! Kun palahuopakaton uusiminen Kruunupyyssä sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla, voimme samalla tehdä muutoksia kattosi ulkonäköön varsin helposti ja huokein kustannuksin.

Esimerkiksi kattolaattojen mallia on mahdollista vaihtaa. Tiesitkö, että nykypäivänä palahuopaa eli bitumikattolaattoja on saatavilla sekä kuusikulmion että suorakaiteen mallisella leikkuulla?

Suorakaide-palahuopa voi olla mitä paras valinta, jos haet kiinteistöllesi hieman nykyaikaisempaa ilmettä. Perinteisissä kuusikulmioissa ei toki ole mitään vikaa, mutta esimerkiksi modernissa taajamakohteessa suorakaiteen malliset kattolaatat voivat olla istuvampi valinta.

Samalla myös katon väriä voidaan muuttaa, jos et ole siihen nykyisellään tyytyväinen. Palahuopaa on saatavilla varsin kirjavassa väripaletissa punaisesta siniseen, ja markkinoilla on olemassa jopa kaksivärisiä bitumilaattoja.

Millainen uusi huopa-/palahuopakatto saisi siis olla vanhan tilalle? Kerro meille rohkeasti visiostasi! Meille on kunnia-asia, että palahuopakaton uusiminen Kruunupyyssä sijaitsevassa kohteessasi on kaikin puolin onnistunut ja olet uuteen kattoosi täydellisen tyytyväinen.

Huopakattoremontin yhteydessä kannattaa laittaa uusiksi myös kattotuotteet sadevesijärjestelmästä kattoikkunoihin – älä kierrätä väärässä paikassa!

Huopakattoremontin yhteydessä voidaan tehdä paljon muutakin kuin uusia pelkät kattohuovat. Kun huopakaton uusiminen Kruunupyyssä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, suosittelemme päivittämään kattohuopien ohella ainakin kattotuotteet.

Kattotuotteita ovat esimerkiksi kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmä, piipunhattu, pieneläinesteet, kattotarkastusluukut ja lintupiikit. Myös kattoikkunat ja aurinkopaneelit ovat eräänlaisia kattotuotteita.

Aivan kuten kattohuovat, myöskään kattotuotteet eivät ole immuuneja ajan kululle. Vuosien vieriessä katon varusteet ikääntyvät ja menettävät toimintakykyään, eivätkä välttämättä enää näytäkään hyvältä. Kruunupyyn sää- ja ilmasto-olosuhteet tekevät ennen pitkää tehtävänsä kaikkein laadukkaimmillekin varusteille.

Näistä syistä vanhojen kattotuotteiden asennus uudelle katolle ei ole kovinkaan järkevää. Vaikka joissain tapauksissa kattotuotteita voidaankin ”kierrättää”, yleensä se ei ole viisasta. Pahimmillaan vanhojen kattotuotteiden uusiokäyttö saattaisi pilata uuden katon aiheuttamalla vakavia vaurioriskejä.

Muistathan, että huopakattoremontin yhteydessä voimme myös asentaa kokonaan uusia kattotuotteita. Huopakate-eksperttimme asentavat ammattitaitoisesti kaikki huopakaton kattotuotteet lapetikkaista kattovalokupuihin!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt