Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kurikka

Huopakattoremontti Kurikka, vapauttaa kattosi huolto- ja korjaustöiden kurimuksesta. Jos olet lopen kyllästynyt katon alituiseen putsaukseen ja paikkaukseen, älä enää odota – pyydä meiltä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Kurikassa sijaitsevassa kohteessasi vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!

Uusi huopakatto…

  • Vastustaa sammalta ja jäkälää kuin sissipataljoona. Sammaleenpoistolle ei ole tarvetta vuosikausiin, vaan kasvusto pysyy kattohuovista kaukana pelkkien kevyiden kausipuhdistusten voimalla.
  • Puolustaa allaan olevaa rakennusta sade- ja sulamisvesiltä erinomaisen tehokkaasti, eikä kaipaa tiivistystä pitkiin aikoihin. Tiivissaumainen bitumikermikatto on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja!
  • Ei kupruile. Oikein asennettuna uusi huopakatto ei kärsi höyrypusseista ennen kuin mahdollisesti vasta eläkeiässä.
  • Ei painu askelten alla ja kestää talvista lumitaakkaakin mukisematta. Huopakattoremontin yhteydessä uusimme kattosi välistä lahonneet alusvanerit ja muut puuosat, jotka heikentävät katon kuormankestoa.

Huomaa, että taitava tiimimme on käytettävissäsi koko Kurikan alueella ja myös muu Etelä-Pohjanmaa kuuluu toimialueeseemme. Kurikan ohella palvelemme asukkaita ja vapaa-ajan asukkaita esimerkiksi näillä paikkakunnilla: Teuva, Kauhajoki, Ilmajoki, Seinäjoki ja Karijoki. Kipaisemme kerkeästi jopa saarikohteisiin!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kurikassa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kurikassa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kurikan alueella!

Palahuopakattoremontti Kurikka, laita tilaukseen viimeistään kattosi 40-vuotispäivän hujakoilla!

Palahuopakattoremontti Kurikka, otetaan yleensä työn alle katon heikon kunnon vuoksi. Kuitenkin myös katon asennuksesta kuluneet vuodet antavat osviittaa siitä, että huopa- tai palahuopakattoremontti Kurikassa sijaitsevassa kohteessasi saattaisi olla aiheellinen.

Hyvänä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että huopa- ja palahuopakatteet tulisi uusia viimeistään neljänkymmenen vuoden iässä. Neljässäkymmenessä vuodessa kurikkalainen luontoäiti tekee tehtävänsä vääjäämättä ja kaikki katon rakenneosat (katemateriaali, läpivientien tiivisteet jne.) alkavat menettää suorituskykyään. Sinnikkäästä tuotekehityksestä huolimatta edes nykypäivän bitumikatteet eivät valitettavasti kestä juurikaan neljääkymmentä vuotta pidempään.

Katon 40-vuotispäivän kynnyksellä kannattaa ilman muuta pyytää asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoasi. Jos annat luvan, voimme käväistä kartoittamassa kattosi kunnon ja kunnostustarpeet myös poissa ollessasi. Voimme piipahtaa vaikkapa työpäiväsi aikana.

Visiitin jälkeen annamme tarvittaessa huipputarjouksen huopa- tai palahuopakattoremontista Kurikassa sijaitsevassa kohteessasi. Laitetaan katto kuntoon ennen kuin se tekee lopullisen tenän!

Kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot Kurikassa. Mikäli kattosi ei siis vielä kaipaakaan remonttia, palvelemme sinua ja kattoasi aivan yhtä mielellämme muidenkin kattotöiden merkeissä.

Huopakaton uusiminen Kurikka, ei niin kallista kuin ehkä luulit!

Huopakaton uusiminen Kurikka, ei välttämättä puoliksikaan niin kallista kuin ehkä luulit. Moni kurikkalainen murehtii huopakaton uusimishintaa ihan turhaan!

Ensinnäkin huopakaton uusiminen tai remontointi on sijoitus. Kun katto on tarpeeksi kehnossa kunnossa, on rahat paljon fiksumpi investoida katon uusimiseen kuin yrittää epätoivon vimmalla huoltaa ja korjata vanhaa kattorähjää. Loppujen lopuksi uusi huopakatto maksaa itsensä nopeasti takaisin säästöinä muissa kattotöissä.

Siksi toisekseen meiltä huopakaton uusiminen Kurikassa sijaitsevassa kohteessasi hoituu viimeisen päälle kustannustehokkaasti. Pitkällä kokemuksella pidämme kattoremontin kulut kurissa niin työtuntien kuin materiaalienkin osalta.

Kun kattosi kaipaa remonttia, ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyinen tarjous huopakaton uusimisesta Kurikassa sijaitsevassa kohteessasi! Se onnistuu näppärästi joko soittamalla tai sähköisellä tarjouspyyntölomakkeellamme.

Muistathan, että jälkikäteen voit hakea työstämme lisäksi kotitalousvähennystä. Laskut maksettuasi voit vähentää huopakaton uusimisesta koituneita kuluja henkilökohtaisessa verotuksessasi kenties jopa tuhansien Eurojen arvosta – niin kotona kuin mökillä.

Palahuopakaton uusiminen Kurikka – saisiko olla uusi, paremmin varusteltu ja eristetty katto vanhan tilalle?

Palahuopakaton uusiminen Kurikka, oivallinen tilaisuus täydentää katon varustelua. Uusien kattotuotteiden asennus onnistuu harvinaisen helposti ja edulliseen hintaan, kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kurikassa sijaitsevassa kohteessasi on meillä muutenkin työn alla.

Kaipaisiko kattosi esimerkiksi lisää kattoturvatuotteita, kuten lumiesteitä tai lapetikkaita? Vai oletko jo pitkään haaveillut kattoikkunasta tai kattovalokuvusta? Laitetaanhan niiden kylkeen samalla muutama aurinkopaneelikin vihreää sähköä jauhamaan?

Kattoasi remontoidessamme voimme myös parantaa sen eristystä. Katon lisäeristyskin on vaivatonta toteuttaa kattoremontin yhteydessä, eivätkä toimenpiteen kustannuksetkaan näin ollen kipua turhan korkealle.

Ota yhteyttä, ja kerro meille ujostelematta toiveistasi uuden katon suhteen! Laita viestiä tai soita, niin ryhdytään suunnittelemaan huopa- tai palahuopakaton uusimista Kurikassa sijaitsevassa kohteessasi yksin tein.

Huomaa, että kauttamme on saatavilla myös joustavaa rahoitusta. Rahoituksen avulla voit jakaa huopa- tai palahuopakaton uusimiskulut Kurikassa sijaitsevassa kohteessasi kätevästi pienempiin eriin ja teetättää uudesta katosta kerralla mieleisen vaikka vähän ahtaammassakin taloustilanteessa.

Huopakattoja on monen värisiä – nyt kysymmekin, mikä on sinun lempivärisi?

Perinteisesti huopakatto on musta tai punainen. Tänä päivänä kattohuopia ja bitumilaattoja on kuitenkin saatavilla Kurikassa huikean laajassa värikirjossa, ja kattoremontin yhteydessä katon värin vaihtaminen käy helpommin kuin koskaan muulloin. Nyt kysymmekin, mikä on sinun lempivärisi?

Tässä muutamia esimerkkejä huopakaton värivaihtoehdoista ja niiden vaikutuksista kiinteistösi ilmeeseen:

  • Vihreä. Vihreät kattohuovat saavat huopakaton maastoutumaan kauniisti varsinkin metsäiselle tontille. Nappi valinta eritoten kesämökillä!
  • Rauhallinen ja neutraali, sulautuu miltei maisemaan kuin maisemaan.
  • Moderni ja rohkea valinta, jonka avulla erotut joukosta.
  • Ylväs ja vähäeleinen. Harmaa huopakatto on ajattoman tyylikäs valinta.

Palahuopaa on saatavilla jopa kaksivärisenä. Kirjava palahuopa korostaa tälle huopakattotyypille ominaista, eloisaa kuviointia upeasti.

Ennen kuin vaihdamme kattosi väriä, muistathan kuitenkin hoitaa lupa-asiat kuntoon? Yleensä huopakaton remontointi Kurikassa vaatii luvan alueen rakennusvalvonnalta, jos rakennuksen visuaalinen ilme muuttuu urakan yhteydessä. Tarvittaessa autamme lupa-asioiden setvimisessä ilomielin, jotta unelmiesi katto ei jäisi kiinni ”pikku jutuista”.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt