Huopakattoremontti Kuusamo

Huopakattoremontti Kuusamo? Olet ihan oikeassa osoitteessa. Meiltä saat huopakattoremontit Kuusamon joka kolkkaan, keskustasta Tolpanniemeen ja Rukalle – tai vaikka saareen keskelle Kuusamojärveä!

Tiimillämme on huopakattoremonteista pitkällinen kokemus jo ennestään. Takanamme on pitkä ura, ja vuosien varrella olemme saneeranneet lukemattomia tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja, kaikissa muodoissa ja kokoluokissa.

Meiltä tiedätkin saavasi rahoillesi varmaa vastinetta. Hommat hoituvat rutiinilla alusta loppuun, eikä urakan aikataulu tai budjetti karkaa käsistä.

Tiukoissakin tilanteissa pidämme pallon hallussa tottunein ottein. Jos kattosi välistä paljastuu esimerkiksi kosteusvaurioita, lumimassojen alla ratkenneita kattopalkkeja tai arkkitehtonisia vikoja tai puutteita, et joudu menemään muiden firmojen pakeille.

Kun huopakattoremontti Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyydä ihmeessä ainakin tarjous. Voit tehdä sen esimerkiksi alla olevaa painiketta klikkaamalla – sähköisen lomakkeen täyttämiseen menee vain muutamia minuutteja arvokasta aikaasi!

Pidä mielessä, että palvelemme sinua ja kattoasi ilomielin Kuusamon lähipitäjissäkin. Esimerkiksi nämä paikkakunnat kuuluvat toimialueeseemme: Posio, Salla, Suomussalmi ja Taivalkoski. Käytännössä koko Pohjois-Pohjanmaa sekä Lappi ja Kainuu ovat osa toimialuettamme.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kuusamossa

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kuusamossa kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kuusamon alueella!

Palahuopakattoremontti Kuusamo, kätevästi ”avaimet käteen”-palveluna

Palahuopakattoremontti Kuusamo, kauttamme se hoituu pois päiväjärjestyksestäsi helpommin kuin olisit ikinä uskonut. Toteutamme urakan kätevästi ”avaimet käteen”-palveluna.

Kun delegoit huopa- tai palahuopakattoremontin Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi meille, et joudu tekemään itse käytännössä mitään. Me huolehdimme puolestasi aivan kaikesta suunnittelusta loppusiivoukseen!

  1. Laadimme vedenpitävän suunnitelman kattosi remontoimiseksi, kattosi tarpeet ja omat toiveesi huomioiden.
  2. Hankimme tarvittavan määrän toiveidesi mukaisia kattohuopia, kattotuotteita ym. tykötarpeita.
  3. Puramme pois vanhan katon varusteineen.
  4. Korjaamme yläpohjasta sen, mikä korjausta vaatii (lahovauriot, homeiset eristeet, pikku eläinten tekemät tuhot jne.).
  5. Asennamme uuden katon ja kattotuotteet visiosi mukaisesti.
  6. Siistimme paikat, ja rakennusjätteet asianmukaiseen loppusijoituskohteeseen.

Meidän ahkeroidessamme voit siis keskittyä itse vaikkapa mattojen kutomiseen, auton rassaukseen, perhe-elämään, työasioihin tai mihin vain muuhun. Urakka on ohi ennen kuin huomaatkaan!

Joko pian startataan? Ota yhteyttä, niin polkaistaan huopa- tai palahuopakattoremontti Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi käyntiin ennen kuin naapuri kiilaa edellesi!

Huopakaton uusiminen Kuusamo, kun katto sammaloituu ja sammaleenpoisto ei auta

Huopakaton uusiminen Kuusamo, otetaan usein työn alle katon kiihkeän sammaloitumisen vuoksi. Kuusamossa luonto on vehreää, joten sammaleen itiöitä liihottelee ilmassa biljoonittain. Karhea huopakatto tarjoaa vihreille vihulaisille erinomaisen tarttuma- ja kasvualustan.

Aluksi sammalta ja jäkälää kannattaa toki yrittää häätää kasvustontuhokäsittelyllä. Samalla kattohuovat tulisi pinnoittaa uudelleen, jotta kasvusto pysyisi niistä loitolla pidempään.

Jos muut kasvustonhäätötoimenpiteet eivät kuitenkaan auta, on kattohuopien uusiminen ainoa fiksu ratkaisu. Kattohuopien tai bitumilaattojen vaihto korjaa ongelman pysyväluonteisesti. Uusien kattohuopien pinta on liukas ja tiivis, eikä sammal saa niistä otetta kovinkaan helposti.

Mikäli talosi, mökkisi tai piharakennuksen katolla siis kasvaa itsepintainen vihreä mätäs, kannattaakin ottaa meihin yhteyttä ja pyytää asiantuntijoitamme ainakin vilkaisemaan kasvuston valtaamaa kattoparkaa. Kunhan olemme nähneet katon omin silmin, voimme tehdä tarvittaessa loistotarjouksen huopakaton uusimisesta Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi.

Huom. huopakaton uusiminen Kuusamossa on leipälajimme, mutta kauttamme järjestyvät myös huopakaton huollot ja korjaukset. Mikäli kattosi saataisiin vielä kuntoon kevyemmillä kunnossapitotöillä, emme turhaan tyrkytä katon remontointia. Meille tärkeintä on kattosi terveys, eikä kassavirtojen kilinä!

Palahuopakaton uusiminen Kuusamo – myös kattopinnan halkeilu kielii urakan olevan ajankohtainen

Palahuopakaton uusiminen Kuusamo, voidaan ottaa työn alle monista syistä. Sammaloitumisen ohella kattohuopien halkeilu on toinen yleinen motiivi huopa- tai palahuopakaton uusimiselle Kuusamossa.

Ajan kanssa kattohuovat tuppaavat menettämään elastisuuttaan. Vuosien vieriessä katemateriaali ikään kuin kovettuu, eikä kestä esimerkiksi lämpötilan vaihteluita tai katolla kävelyn aiheuttamaa painetta enää niin hyvin. Näin ollen kattohuovat halkeilevat hyvin herkästi.

Yhden tai kahden halkeaman paikkaus on vielä järkevää tehdä massaamalla, mutta kattohuopien runsas halkeilu on merkki kattoremontin aiheellisuudesta. Katemateriaali on yksinkertaisesti tiensä päässä.

Jos siis huomaat katollesi ilmaantuvan uusia halkeamia kuin sieniä sateella, tilaa meiltä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi mieluiten lähitulevaisuudessa. Vaikka katollasi olisi useampi kerros huopaa, aiheuttavat halkeamat kattosi vedenpitävyyteen isoja kysymysmerkkejä!

Vinkki: jos haluat säästää, älä vitkastele kattoremontin kanssa viimeiseen asti. Mitä paremmassa kunnossa katto on, sen vähemmän työtä ja materiaaleja sen uusiminen vaatii. Näin ollen huopakattoremontin hintakin muodostuu edullisemmaksi.

Mitä maksaa omakotitalon, kesämökin tai piharakennuksen huopakattoremontti Kuusamossa?

Luulitko, että huopakaton uusiminen Kuusamossa on kallista? Ei sinne päinkään! Kun tilaat omakotitalosi, kesämökkisi tai piharakennuksen (esimerkiksi autotallin, varaston, liiterin tai pihasaunan) huopakattoremontin kattoremonttipalvelumme kautta, ei uusi huopakatto vanhan tilalle maksa mansikoita.

Rautaisen kokemuksen ansiosta pystymme pitämään urakan kulut kurissa tilanteessa kuin tilanteessa. Suoriudumme kaikkein visaisimmistakin kattoremonttiprojekteista kadehdittavan kustannustehokkaasti.

Älä siis turhaan murehdi siitä, paljonko huopakaton uusiminen tai remontointi Kuusamossa sijaitsevassa kohteessasi tulee maksamaan. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä summa viivan alla vetää suupielesi ylöspäin!

Muistathan, että työmme kelpaa myös kotitalousvähennykseen. Laskut maksettuasi voit siis hakea ja saada kattosi remontointiin liittyvistä menoeristä verovähennyksiä, joiden myötä urakan vaikutus henkilökohtaiseen talouteesi voi keventyä lopulta varsin tuntuvasti. Kotitalousvähennystä voit hyödyntää kesämökilläkin.

Lisäksi kauttamme on saatavilla joustavaa rahoitusta. Rahoituksen avulla voit jakaa huopakattoremontin hinnan kätevästi pienempiin eriin, eikä isompikaan remonttirupeama aiheuta turhaa rahastressiä. Asennuta samalla vaikka aurinkopaneelit, ja maksa urakka mukavasti osissa!