Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Kyyjärvi

Huopakattoremontti Kyyjärvi, tee elämäsi fiksuin päätös ja tilaa urakka meiltä! Olemme keränneet tiimiimme toinen toistaan taitavampia ja kokeneempia huopakatto-osaajia, jotka saneeraavat kattosi varmoin ottein.

  • Vaihdamme vanhat kattohuovat uusiin, entistäkin kestävämpiin kermeihin tai bitumilaattoihin.
  • Päivitämme aikansa eläneet kattotuotteet nykyaikaisiin malleihin.
  • Kunnostamme yläpohjan rakenteita tarpeen mukaan, jotta uudella katollasi olisi allaan terve ja tukeva perusta.
  • Halutessasi voimme tehdä myös monenlaisia muutoksia kattosi ominaisuuksiin. (Mahdollisista muutostöistä löydät lisätietoa hieman alempaa tältä sivulta.)

Kun huopakattoremontti Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis yhteyttä paljon kehuttuun kattoremonttipalveluumme. Tavoitat asiantuntijamme kaikkina vuodenaikoina sekä soittaen että sähköisesti – jopa talviaikaan!

Huomaa, että palvelemme asiantuntevin ottein ja kilpailukykyisin hinnoin myös Kyyjärven lähipaikkakuntien asukkaita ja mökkiläisiä. Esimerkiksi nämä kunnat ja kaupungit (sekä muu Keski-Suomi) kuuluvat toimialueeseemme: Karstula, Kivijärvi, Kannonkoski, Kinnula ja Saarijärvi. Emme käännytä sinua muiden firmojen pakeille, vaikka kohteesi sijaitsisi saaressa venematkan takana.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kyyjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kyyjärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kyyjärven alueella!

Palahuopakattoremontti Kyyjärvi, täyden kympin palvelua – vaikka kattosi olisi rapakunnossa ruoteitaan myöten!

Palahuopakattoremontti Kyyjärvi, meiltä urakka hoituu rautaisella ammattitaidolla alusta loppuun. Meillä on runsaasti kokemusta erilaisten huopa- ja bitumikatteiden asennuksesta, uusimisesta ja remontoinnista, joten hommat hoituvat selkein askelmerkein läpi projektin.

Älä epäröi tilata huopa- tai palahuopakattoremonttia Kyyjärvellä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, vaikka kattosi olisi rapakunnossa ruoteitaan myöten. Taitava tiimimme suoriutuu kunnialla kaikkein haastavimmistakin kattoremonttiprojekteista!

Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus katon välistä on meille tuttua puuhaa. Meillä ei mene sormi suuhun, vaikka yläpohjassa olisi kuutiokaupalla homeisia eristeitä ja kattoristikko läpeensä mätä.

Pitkän uramme varrella olemme korjanneet monet kerrat myös pikku eläinten tekemiä tuhoja yläpohjasta ja räystään rakenteista. Jopa myrskyn vaurioittaman huopakaton remontointi käy meiltä rutiinilla (jos esimerkiksi puu kaatui katon päälle tai iso oksa tippui katolle).

Jos huopa- tai palahuopakattoremontti Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi on tarpeen, voitkin delegoida urakan meille luottavaisin mielin tilanteessa kuin tilanteessa. Lääkitsemme kattosi varmoin ottein!

Huopakaton uusiminen Kyyjärvi – koska on aika laittaa katto uusiksi?

Huopakaton uusiminen Kyyjärvi, milloin urakka kannattaisi ottaa agendalle? Onko huopakaton käyttöikä kymmenen, kaksikymmentä vaiko kenties viisikymmentä vuotta?

Huopakaton täsmällistä ”parasta ennen”-päiväystä on vaikea sanoa. Siinä missä yksi huopakatto voi palvella vaivaiset kymmenen vuotta, saattaa toinen suoriutua virastaan liki puoli vuosisataa.

Huopakaton käyttöikä riippuu paljon esimerkiksi asennustyön ja katemateriaalien laadusta. Myös tontilla vallitsevat olosuhteet sekä katolle tehdyt huolto- ja korjaustyöt vaikuttavat yhtälössä omalla painoarvollaan.

On kuitenkin olemassa joitakin melko helposti tunnistettavia merkkejä, joista tiedät huopakaton uusimisen Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi olevan ajankohtainen nyt tai ainakin lähitulevaisuudessa. Esimerkiksi kattopinnan kiihkeä sammaloituminen tai halkeilu, alati lisääntyvät vuodot sekä katon korkea ikä (+40 v.) kertovat siitä, että huopakattoremontti alkaisi olla jo fiksu investointi.

Tietysti voit aina myös pirauttaa kattoremonttipalveluumme ja kutsua asiantuntijoitamme suorittamaan maksuttoman kattoremontin tarvekartoituksen. Käynnin jälkeen saat rehellisen ammattiarvion siitä, olisiko huopakaton uusiminen Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi mahdollisesti jo tarpeen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi huopakattoremonttia koskien!

Palahuopakaton uusiminen Kyyjärvi – ”mites hinta?”

Palahuopakaton uusiminen Kyyjärvi, hinta on kuluttajan näkökulmasta olennaisimpia urakkaan liittyviä kysymyksiä. Usein asiakkaamme lähestyvätkin meitä kysäisemällä, mitä maksaa esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai pihasaunan huopakattoremontti.

Huopakattoremontin hinta ei kuitenkaan ole ihan yksiselitteinen asia. Ymmärrettävistä syistä esimerkiksi 100-neliöisen omakotitalon ja 10-neliöisen varaston huopakattoremontin hintalapussa on eri lukema.

Neliöiden ohella huopakattoremontin kustannuksiin vaikuttaa myös katon muoto. Esimerkiksi pulpettikaton remontointi on lähtökohtaisesti helpompaa kuin mansardikaton. Rakenteelliset yksityiskohdat (kuten kattolyhdyt) tuovat yhtälöön omat lisäkierteensä.

Lisäksi on otettava lukuun katon varustelu ja läpiviennit, remonttikohteen korkeus ja sijainti sekä tietenkin katon kunto. Ja monta muuta, pienempää seikkaa.

Siksi meidän onkin aluksi nähtävä remonttikohde, ennen kuin voimme antaa realistisen arvion kattoremontin kustannuksista. Meillä jokainen huopa- tai palahuopakaton uusimisurakka Kyyjärvellä hinnoitellaan yksilöllisesti, jotta voisimme tehdä rupeamasta parhaan mahdollisen tarjouksen.

Kun huopakaton uusimishinta Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi alkaa kiinnostaa, ota siis yhteyttä ja kysy asiaa suoraan huopakate-eksperteiltämme. Mitä suurimmalla todennäköisyydellä vastauksemme on positiivinen yllätys!

Raha-asioihin liittyen kannattaa pitää mielessä työmme kotitalousvähennyskelpoisuus ja kauttamme saatavilla oleva joustava remonttirahoitus.

Tiesitkö, että huopakatto on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja?

Yksi katon tärkeimmistä tehtävistä (ellei jopa tärkein) on puolustaa allaan olevaa rakennusta kosteudelta. Siksi huopakatto onkin mitä paras valinta talosi, mökkisi tai piharakennuksen suojaksi – huopakatto on markkinoiden tiiveimpiä kateratkaisuja!

Oikein asennettuna huopakatto on tiiviimpi kuin esimerkiksi tiilikatto. Myös monet peltikatteet häviävät huopakatolle vedenpitävyydessään.

Tiivissaumainen bitumikermikatto vetää tässä suhteessa vertoja jopa kunnioitetulle konesaumakatolle. Konesaumakatto lienee kaikkein arvostetuin kateratkaisu pitkän käyttöikänsä ja huippuhyvän vedenpitävyytensä vuoksi, mutta taitavan asentajan jäljiltä myös tiivissaumainen bitumikermikatto pitää vettä pisaralleen.

Tiivissaumakatto soveltuukin jopa kaikkein loivimmille kattomuodoille. Tiivissaumakatto on siinä mielessä ainutlaatuinen kateratkaisu, että sillä voidaan kattaa tasakatotkin.

Pidä kuitenkin mielessä, että ajan kanssa huopakaton vedenpitävyys heikkenee niin kuin minkä tahansa muunkin katon. Vaikka huopakatto olisi uutena 100-prosenttisen vedenpitävä, ikääntyessään se voi alkaa vuotaa vettä esimerkiksi saumoistaan tai läpivienneistään.

Tästä syystä huopakatteetkin on uusittava aika ajoin. Jos huopakaton uusiminen Kyyjärvellä sijaitsevassa kohteessasi tuntuu vähääkään aiheelliselta, ota yhteyttä ja laita urakka tilaukseen vaikkapa jo näiltä näppäimiltä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt