Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Katon korjaus Kyyjärvi

Katon korjaus Kyyjärvi, kokeneiden ammattilaistemme paikkauksia tarvitaan kattosi toimintakykyä varmistamassa. Korjaustarve löytää jokaisen katon jossakin vaiheessa elinkaarta. Ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Jos ongelmat ovat ehtineet muhia katolla itsekseen pidemmän aikaa, voi kyseeseen tulla kattavampiakin toimia yläpohjan ja aluskatteen suhteen. Kattoa verottavat ajan mittaan sään ja ympäristön kulutukset: sadevedet, kosteus, pakkanen ja jää sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät haurastamaan läpivientien tiivisteet, ja tutuiksi tulevat myös ilmansaasteet sekä sammal ja lehtiroska. Vuosien vieriessä tiili murentuu, pelti ruostuu ja huopa halkeilee. Tilannetta pahentavat kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve saattaa hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat äkkiarvaamatta myrsky- tai lumivauriot. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, tikkaat tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Kattopalvelumme hoitaa taidolla kuntoon kaikenlaiset mallit sekä materiaalit – huopa-, pelti- sekä tiilikatteet harjakatosta mansardi- ja aumakattoon.

Saat meiltä mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kyyjärvellä, yksittäisten kattovuodon kunnostuksista aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme kattoturvatuotteiden päivitykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Toteutamme kattavasti niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kattotöihin sisältyy mahdollisuus rahoitukseen ja kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja toimitamme paikalle asiantuntevat tekijät sekä ammattitason tuotteet. Palvelemme korjauksissa asiakaslähtöisesti ja avaimet käteen- periaatteella, suunnitellen ja toteuttaen jokaisen vaiheen räätälöidysti kattosi mukaan. Toiminta-alueeseemme kuuluu Kyyjärven ohessa muukin Keski-Suomi; Kinnula, Kivijärvi, Kannonkoski, Saarijärvi sekä Karstula. Laadukas kunnostus säästää rahaa ja turvaa rakenteiden hyvinvoinnin – ota siksi yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kyyjärvellä!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Kyyjärvellä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Kyyjärvellä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Kyyjärven alueella!

Huopakaton korjaus Kyyjärvi – hoidamme kattosi epäkohdat kuntoon

Huopakaton korjaus Kyyjärvi, taitavalla palvelulla kohteeseen kuin kohteeseen, kun homman hoitaa tehokas ammattitiimimme. Huopakaton, eli bitumikaton haasteisiin kuuluvat muun muassa myrskyvauriot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti katolta pellitykset. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon tai katon päälle myrskyssä. Huomattavasti yleisempiä korjaustarpeen syitä ovat arkiset ympäristön rasitukset, jotka vievät vääjäämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä suojaava sirote hiutuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Katteeseen voi ilmestyä kulumia, kupruja, reikiä, painumia ja repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten tai läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kyyjärvellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden ja luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Käsittelemme myös sammaleesta kärsineet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Saat meiltä Kyyjärvellä huopakaton tulityöt ja alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret huopakaton paikkaukset kaikissa saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kyyjärvi, tiivistämme liitokset ja uusimme ruuvit

Peltikaton korjaus Kyyjärvi – paikkaamme kattosi epäkohdat kuntoon laadukkain tuottein ja luotettavin tuloksin. Käsittelemme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät sekä ruostekohdat katteesta. Peltikaton vaaroihin lukeutuvat niin ikään sään ja ympäristön kulutukset, sillä toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpöliikkeen vaikutuksesta kiinnikkeet löystyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, syynä voivat olla myös aluskatteen ja yläpohjan ongelmat – esimerkiksi aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs mahdollinen uhkatekijä löytyy myrskyn aiheuttamista tuhoista, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä katto joutui kärsimään, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muutoin vioitti kattoa.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kyyjärvellä aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- sekä ruosteenpoistosta. Kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen tuntumasta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos asennus on alun perin tehty liian harvaan. Hoidamme Kyyjärvellä myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä rakenteiden lahovauriokorjaukset. Lisäksi kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kyyjärvi, taklaamassa sammaleen ja lumikuorman tuhoja

Tiilikaton korjaus Kyyjärvi – tehokas korjaus hoituu ammattilaistemme käsissä varmoin ottein katolle kuin katolle. Myös tiilikaton korjaustarve liittyy useimmiten sään ja ajan tuomiin rasituksiin. Esimerkiksi sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastetta puolestaan tuottaa katon päälle kasautuva lumikuorma, joka saattaa painaa rakenteita notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyvä tiilikatto joutuu kohtaamaan myös pakkasrapautumisen ilmiön, kun huokoinen tiili imee itseensä vettä, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Jos taas tiilikatto vuotaa rakenteisiin, saattaa ongelma paikantua yläpohjaan – kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tiilikatto voi niin ikään joutua kärsimään yllättäviä myrskytuhoja, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä tiilikatto rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kyyjärvellä ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja homehaitat sekä turhat, tarpeettomat remontit. Useimmissa tapauksissa korjaustarve osoittautuu hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton yläpohjan paikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Kyyjärvellä viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet, jotta kulunut katto saadaan jälleen hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kyyjärvi – parannamme kattosi toimivuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kyyjärvi, taidokasta tehostusta kattosi käyttövarmuuteen saat osaavilta ammattikorjaajiltamme. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa merkittävän kokoisia ongelmia, kuten kastuneita villoja, valumajälkiä sekä lahovaurioita rakenteiden puuosiin. Aluskatteen ongelmat liittyvät yleensä sään ja iän tuomiin kulumiin, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheisiin tai muihin mekaanisiin vaurioihin. Meiltä saat Kyyjärvellä tiilikaton ja peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset; aina katollesi turvallisin tuottein sekä menetelmin jokaista yksityiskohtaa myöten.

Hoidamme yksittäisten reikien paikkaukset ja aluskatteen osittaiset vaihdot, ja purkutöiden yhteydessä tarkistamme samalla yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Tärkeä rooli aluskatteen toimivuudessa on riittävällä ilmanvaihdolla, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne sitä edellyttää. Suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset kaikkien elementtien osalta, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kyyjärvellä läpiviennin kohdalta, kuten kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kyyjärvi – korjaus antaa katolle uutta puhtia

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kyyjärvi – korjaus pitää kattosi terveenä ja turvassa, kun paikkaukset jätetään päteviin käsiimme. Läpivienteihin sisältyy merkittävä vuotoriski niiden puhkaistessa vesikatteen sekä aluskatteen. Jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kyyjärvellä, paras ratkaisu on pyytää paikalle pätevät asiantuntijamme. Meiltä sujuu katon korjaus vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja kovia kokeneet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Tiedämme mitä tehdä, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kyyjärvellä, ja toteutamme taitavasti muutkin korjaukset kattosi tarpeiden mukaan. Tuloksena saat tiiviin ja tyylikkään katon, joka kestää sekä säätä että aikaa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt