Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Laihia

Huopakattoremontti Laihia – Saneeraamme kattosi timantinkovalla ammattitaidolla! Huipputaitavan tiimimme jäljiltä uusi kattosi hämmästyttää kestävyydellään ja hurmaa tyylikkäällä ilmeellään – siitä ei anoppikaan keksi pahaa sanottavaa.

 1. Ota meihin yhteyttä joko soittaen tai sähköisen yhteydenottolomakkeemme avulla.
 2. Kerro meille toiveistasi uuden katon suhteen, ja päästä meidät kartoittamaan kattosi kunto. Näiden tietojen pohjalta laadimme vedenpitävän suunnitelman kattosi saneeraamiseksi.
 3. Puramme pois kaikki huonokuntoiset rakenteet katoltasi ja sen välistä. Samalla teemme tarvittavat korjaustyöt yläpohjan rakenteisiin, jos vesikatteen helmoista paljastuu vaikkapa kosteusvaurioita, pikku eläinten tekemiä tuhoja tai lumitaakan alla periksi antaneita kattopalkkeja.
 4. Asennamme uudet, valintasi mukaiset kattohuovat tai bitumilaatat siististi ja tiiviisti.
 5. Kruunaamme uuden katon laadukkailla ja kiinteistösi tyyliin sopivilla kattotuotteilla.
 6. Siistimme paikat, suoritamme lopputarkastuksen ja toivotamme sinulle mukavia hetkiä uuden kattosi alla.

Huomaa, että myös muu Pohjanmaa kuuluu palveluverkostoomme. Tarpeen vaatiessa ahkerat asiantuntijamme hurauttavat avuksesi esimerkiksi näille paikkakunnille Laihian tuntumassa: Vöyri, Mustasaari, Vaasa, Maalahti, Korsnäs. Riennämme kumit ulvoen niin taajamakohteisiin kuin haja-asutusalueille, ja meiltä voit tilata huopakattoremontit Laihian seudulla jopa sinne saaressa sijaitsevalle kesämökillesi!

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Laihialla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Laihialla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Laihian alueella!

Palahuopakattoremontti Laihia, koskahan se kannattaisi ottaa agendalle…?

Palahuopakattoremontti Laihia, urakan ajoitus mietityttää monia asiakkaitamme. Moni laihialainenkin pohtinee, milloin kodin, mökin tai piharakennuksen vanha huopakatto kannattaisi laittaa uusiksi.

Hyvä nyrkkisääntö on, että huopa- tai palahuopakattoremontti Laihialla kannattaa ottaa agendalle viimeistään katon iän ylittäessä neljäkymmentä vuotta. Yleensä jopa laadukas ja tunnollisesti huollettu bitumikate on 40-vuotiaana tiensä päässä – tai ainakin hyvin lähellä. Valitettavasti aika tekee tehtävänsä kaikille katon rakenneosille…

Voi kuitenkin olla, että huopa- tai palahuopakattoremontti Laihialla sijaitsevassa kohteessasi on tarpeen jo huomattavasti aiemmin. Huopakaton käyttöikä on kiinni pitkälti mm. asennustyön ja katemateriaalien laadusta, katolle tehdyistä huolloista ja korjauksista sekä tontilla vallitsevista olosuhteista. Paras mittari huopakattoremontin ajankohtaisuudelle onkin katon kunto, eivätkä ikävuodet.

Yleisesti ottaen esimerkiksi nämä merkit kielivät siitä, että huopakatto alkaa olla uusimista vailla:

 • Kattohuopien halkeilu.
 • Katon runsas sammaloituminen.
 • Lukuisat vuodot ja vuotoriskit.

Kuulostaako tutulta? Ota yhteyttä, ja kutsu asiantuntijamme ainakin vilkaisemaan kattoasi lähitulevaisuudessa. Käynnin jälkeen annamme tarvittaessa mielellämme loistotarjouksen kattosi saneerauksesta!

Huopakaton uusiminen Laihia, mitä se kustantaa? Kysy rohkeasti hintaa!

Huopakaton uusiminen Laihia, ei ole kallista. Hyötyihinsä nähden huopakaton uusiminen Laihialla on suorastaan halpaa kuin saippua, sillä urakan jälkeen esimerkiksi katon huolto- ja korjauslaskut eivät rokota pankkitiliäsi läheskään entiseen malliin.

Mutta paljonko huopakaton uusiminen Laihialla maksaa? Mikä on esimerkiksi omakotitalon, kesämökin tai autotallin huopakattoremontin hinta Laihian seudulla?

Huopakattoremontin hinta riippuu hyvin pitkälti katon ominaisuuksista ja tarpeista. Esimerkiksi katon kunto, koko, muoto ja varustelu vaikuttavat urakan kustannuksiin isolla painoarvolla. Matka- ja kuljetuskustannusten kannalta myös remonttikohteen korkeus ja sijainti ovat olennaisia tekijöitä.

Edellä mainitusta syystä huopakaton uusimishinta Laihialla elääkin paljon kohteesta toiseen. Vain harvoin kaksi huopakattoremonttia ovat täysin saman hintaiset.

Kun huopakaton uusimishinta Laihialla sijaitsevassa kohteessasi alkaa mietityttää, kannattaakin ottaa meihin rohkeasti yhteyttä ja kysyä asiaa suoraan huopakatemestareiltamme. Kunhan olemme hieman tutustuneet käsillä olevaan toimeksiantoon, annamme urakasta mielellämme loistotarjouksen!

Muistathan, että työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Viime kädessä tämä mukava verovähennys saattaa keventää huopakattoremontin kustannuksia tuntuvastikin.

Palahuopakaton uusiminen Laihia, samalla laitamme myös yläpohjan tiptop-kuntoon

Palahuopakaton uusiminen Laihia, urakan yhteydessä katolta on syytä poistaa kaikki huonokuntoiset rakenteet. Myös yläpohja on paras laittaa tiptop-kuntoon, jotta uudella katolla olisi allaan kestävä perusta.

Jos yläpohjassa on esimerkiksi lahonneita puurakenteita tai kastuneita/huonokuntoisia eristeitä, ei niitä kannata kätkeä uusien kattohuopien alle. Tämä olisi vähän niin kuin jättäisi mädän omenan korin pohjalle, tuoreiden hedelmien alle – ”yksi mätä omena pilaa koko korin”, kuten sanonta kuuluu.

Onneksi etevät huopakate-eksperttimme taipuvat myös yläpohjan kunnostustöihin muitta mutkitta. Korjaamme kosteusvauriot, notkahtaneet kattopalkit, pieneläinten tekemät tuhot ynnä muut viat ja puutteet käden käänteessä. Tilaamalla huopa- tai palahuopakaton uusimistyöt Laihialla sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta, tiedätkin kattosi olevan urakan päätteeksi läpeensä terve!

Vinkki: jos katon kunnostustarpeet pääsevät yllättämään pahemman kerran, kannattaa tutustua kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Rahoituksen avulla voit maksaa huopa- tai palahuopakaton uusimisen Laihialla sijaitsevassa kohteessasi rennosti täysin oman taloutesi mukaan mitoitetuissa erissä.

Toimivat ja tyylikkäät kattotuotteet kruunaavat uuden huopakaton!

Huopakatto on monessa mielessä loistava kateratkaisu. Sellaisenaan se ei kuitenkaan välttämättä vielä toimi täydellisesti. Useimmiten huopakatto kaipaa kaverikseen joukon sopivia kattotuotteita, jotta se suoriutuisi tehtävistään parhaalla mahdollisella tavalla.

Esimerkiksi nämä varusteet olisi hyvä löytyä melkeinpä katolta kuin katolta:

 • Sadevesijärjestelmä. Vesikourujen ja syöksyputkien muodostama kokonaisuus ohjaa vedet katolta maahan jouhevasti ja tarkoituksenmukaisia reittejä, vähentäen merkittävästi räystään ja julkisivun kosteusrasitetta.
 • Mahdollistaa yläpohjan kuntotarkastukset ja katon vuotodiagnoosit kattoa purkamatta.
 • Pidentää savupiipun käyttöikää ehkäisemällä savuhormin rapautumista. Eliminoi myös hormivuotojen riskin.
 • Pieneläinesteet. Pieneläinesteet ehkäisevät lintujen, hiirten, oravien ja muiden pikku eläinten pääsyä yläpohjaan, jossa ne saattaisivat tehdä pahaa jälkeä esimerkiksi katon eristeille.

Katon kaltevuudesta riippuen huopakatolle voidaan tarvita myös kattoturvatuotteita. Varsinkin jyrkillä bitumipaanu- ja kolmiorimakatoilla kattoturvatuotteet ovat ehdottomia, jotta katolla ja räystäslinjan alapuolella liikkuminen olisi turvallista.

Edellä mainittujen kattotuotteiden ohella voimme asentaa katollesi paljon ”lisävarusteita”. Saisiko olla vaikkapa aurinkopaneelit tai kattoikkuna? Huopakattoremontin yhteydessä uusien kattotuotteiden asennus on poikkeuksellisen helppoa ja edullista, joten älä jätä tilaisuutta käyttämättä!

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt