Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Lapua

Huopakattoremontti Lapua, etsitkö palvelukseesi luotettavaa urakoitsijaa? Sellaista firmaa, jolta huopakattoremontti Lapualla sijaitsevassa kohteessasi hoituisi rautaisella ammattitaidolla alusta loppuun? Lämpimästi tervetuloa osaksi huipputyytyväistä asiakaskuntaamme!

Meiltä tilaat huopakattoremontit Lapualla tietäen, että kattosi on varmoissa käsissä. Pitkän ja monipuolisen uramme aikana olemme remontoineet lukemattomia tiivissaumakattoja, palahuopakattoja ja kolmiorimakattoja, ja tänä päivänä koko Etelä-Pohjanmaa tunteekin tiimimme osaavista otteistaan ja korkeasta ammattiylpeydestään.

Otamme mielellämme uusittavaksi kaikki tonttisi huopa- ja bitumikatteet kokoon, muotoon ja kuntoon katsomatta. Emme kavahda hankaliakaan kattoremonttiprojekteja, ja lupaamme että katon uusiminen toteutetaan aina parhaalla mahdollisella rakennustavalla.

Jos siis haluat katollesi vain parasta, tilaa huopakattoremontti Lapualla sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta. Etevät eksperttimme ovat käytettävissäsi koko Lapuan alueella sekä lähipaikkakunnilla (kuten Alajärvi, Kuortane, Seinäjoki, Ilmajoki, Isokyrö, Kauhajoki) keskusta-alueilta maaseudulle – tarvittaessa hurautamme avuksesi vaikka saareen keskelle Lappajärveä!

Toteutamme huopakattoremontit ns. ”avaimet käteen”-palveluna. Tilatessasi huopakattoremontin Lapuan seudulla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, et siis joudu tekemään tai hankkimaan itse mitään. Me huolehdimme puolestasi aivan kaikesta suunnittelusta loppusiivoukseen.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lapualla

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Lapualla kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lapuan alueella!

Palahuopakattoremontti Lapua, laitamme kattosi tiptop-kuntoon kaikilta tarvittavilta osin!

Palahuopakattoremontti Lapua, usein urakasta selvitään vaihtamalla vain kattohuovat ja päivittämällä kattotuotteet nykyaikaisiin malleihin. Aina huopa- tai palahuopakattoremontti Lapualla ei kuitenkaan onnistu ihan niin helposti, sillä myös vesikatteen alapuolisissa rakenteissa voi olla jotain mätää.

Ei olisi kerta ensimmäinen, kun katon välistä paljastuu esimerkiksi kosteusvaurioita. Lahot puurakenteet ja kastuneet eristeet ovat melko tavallinen löydös yläpohjasta.

Myös pieneläinten tekemät vauriot katon eristeissä ja puurakenteissa ovat valitettavan yleisiä. Etenkin metsäisillä tonteilla katon välissä vierailee usein lintuja, hiiriä, oravia tai näätiä, jotka saattavat tehdä hallaa räystään ja välikaton rakenteille.  

Joskus törmäämme jopa suoranaisiin rakennusvirheisiin. Aina välikatolle ei esimerkiksi ole jätetty riittävästi tilaa tuuletusta varten, jolloin ilma katon välissä ei kierrä ja tila muhii koko ajan hieman kosteana.

Onneksi meillä ei mene sormi suuhun, jos kattosi välistä pulpahtaa esiin jotain problematiikkaa. Rautaisen kokemuksemme ansiosta suoriudumme jopa yläpohjan korjaustöistä muitta mutkitta. Tilaa huopa- tai palahuopakattoremontti Lapualla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, niin laitamme kattosi tiptop-kuntoon kaikilta tarvittavilta osin!

Huopakaton uusiminen Lapua – 4 signaalia, jotka kielivät sen olevan kohteessasi ajankohtaista

Huopakaton uusiminen Lapua, ota työn alle ennen kuin vanha kattoparka prakaa lopullisesti. Siten urakan budjetti ja aikataulu pysyvät paremmin hallinnassa.

Mutta missä vaiheessa katon huolto ja korjaus kannattaa jättää sikseen ja laittaa rahat ennemmin kattoremonttiin? Minkä ikäisenä huopakatto on tiensä päässä?

Huopakaton käyttöikä riippuu pitkälti siitä, kuinka ammattitaitoisesti katon asennus on aikanaan suoritettu. Lisäksi kattoremontin ajoitukseen vaikuttaa katemateriaalien laatu, katolle mahdollisesti tehdyt huollot ja korjaukset sekä tietysti tontilla vallitsevat olosuhteet.

Todennäköisesti huopakaton uusiminen Lapualla sijaitsevassa kohteessasi on kuitenkin aiheellista, jos katollasi on esimerkiksi pehmeitä kohtia, katon pinta kupruilee tai kattohuovat halkeilevat rajusti. Myös katolle kertyvä runsas sammalkasvusto kertoo siitä, että kattohuopien uusiminen olisi jo paikallaan.

Näiden merkkien varalta katolle olisi hyvä kurkata kriittisin silmin ainakin pariin otteeseen vuosittain. Katon kuntoa ja kattoremontin ajankohtaisuutta on helppoa arvioida esimerkiksi kausihuoltojen yhteydessä.

Palahuopakaton uusiminen Lapua, urakan hintalappu muodostuu monien tekijöiden perusteella… meillä et kuitenkaan maksa ylihintaa!

Palahuopakaton uusiminen Lapua, mikä on urakan hinta? Rehellisesti sanottuna hintalapun lukemaa ei vielä tässä vaiheessa voi muuta kuin arvailla, sillä summa muodostuu useiden eri tekijöiden perusteella.

Esimerkiksi vanhan katon kunto on hyvin olennainen kattoremontin kustannuksiin vaikuttava seikka. Lisäksi on otettava huomioon katon koko, muoto ja varusteet (kattotuotteet ja läpiviennit).

Tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimistyön Lapualla sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, et kuitenkaan päädy maksamaan urakasta ylihintaa. Pitkällä kokemuksella tiedämme, kuinka laatu pidetään korkealla ja kulut matalalla.

Kun huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lapualla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis rohkeasti yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous. Luultavasti summa viivan alla yllättää sinut iloisesti!

Mikäli tarjouksemme loppusumma jostain syystä ylittää henkilökohtaisen taloutesi rajat, tutustu kauttamme saatavilla olevaan rahoitukseen. Jos esimerkiksi katto painui yllättäen lumikuorman alla tai rajuilma kaatoi katon päälle puun, rahoituksen turvin voit laitattaa kattosi kuntoon näppärästi osissa maksaen.

Huopakatteen uusiminen itse? Näin asiantuntijamme vastaavat!

Lapualainen, kiinnostaisiko huopakaton uusiminen itse? Nykypäivänä kaikenlainen tee-se-itse-henkinen puuhastelu on hyvin muodikasta ja monia lapualaisiakin se innostaa.

Valitettavasti emme kuitenkaan voi suositella huopakaton uusimista itse kovin lämpimin mielin. Huopakaton uusiminen itse on useimmiten huono ajatus, sillä todennäköisesti urakka menee pahemman kerran mönkään… katto voi esimerkiksi jäädä vuotamaan, jolloin uuden katon käyttöikä typistyy pahimmillaan vain murto-osaan odotetusta.

Sitä paitsi katolla työskentely on huisin vaarallista puuhaa, ellei siihen ole tarvittavaa koulutusta ja kunnollisia turvavarusteita. Katolta tippuminen ei ole mitenkään ennenkuulumatonta, ja tipahduksesta voi seurata vakaviakin vammoja.

Ennen kuin ryhdyt remontoimaan kattoasi omin päinesi tai naapurin Laurin kanssa, kannattaa miettiä hetki myös kotitalousvähennystä. Usein huopakaton uusiminen sisältää paljon kotitalousvähennyskelpoista kulua, mutta kotitalousvähennystä saat vain ennakkoperintärekisteriin merkityltä firmalta (esimerkiksi meiltä) tilatusta työstä. Uusimalla kattosi tee-se-itse-henkeen, menetät tämän rahanarvoisen etuuden kokonaisuudessaan!

Mitä jos ottaisitkin suosiolla yhteyttä kattoremonttipalveluumme, kun huopakaton uusiminen Lapualla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi? Kauttamme kattosi saneeraustyöt hoituvat ammattitaitoisesti ja turvallisesti alusta loppuun, ja pääset nauttimaan kotitalousvähennyksestäkin täysin siemauksin.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt