Kattoremontit, huollot ja korjaukset kaikille pelti-, tiili ja huopakatoille
Kattoekspertit palveluksessasi kaikissa pelti-, tiili -ja huopakattotöissä

Huopakattoremontti Lempäälä

Huopakattoremontti Lempäälä – Jos etsit palvelukseesi taitavia huopakatto-osaajia, olet oikeassa osoitteessa. Meiltä saat käyttöösi koko joukon huopa- ja bitumikatteiden saneeraukseen erikostuneita eksperttejä, joilta huopakattoremontti Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi onnistuu huippuosaamisella alusta loppuun!

  • Meille ovat tuttuja kaikki huopakattotyypit tiivissaumasta palahuopaan ja kolmiorimaan.
  • Saneeraamme sujuvasti suuretkin huopakatteet, mutta toisaalta aherramme hartaudella myös pienempien bitumikatteiden kimpussa. Tyypillisiä remonttikohteitamme ovat esimerkiksi omakotitalot, mökit (kesämökit), autotallit, autokatokset, varastorakennukset ja puuvajat.
  • Emme karta edes välikaton kunnostustöitä, vaan tarvittaessa laitamme kattosi kuntoon yläpohjaa myöten. Esimerkiksi kosteusvaurioiden korjaus, notkahtaneiden kattopalkkien oikaisu ja pieneläinten tekemien (eriste)vaurioiden korjaus onnistuu meiltä muitta mutkitta.

Kun huopakattoremontti Lempäälän seudulla sijaitsevassa kohteessasi tulee ajankohtaiseksi, ota siis yhteyttä kattoremonttipalveluumme ja pyydä urakasta tarjous. Voit tehdä sen näppärästi esimerkiksi alla olevaa nappia klikkaamalla. Sähköisen tarjouspyyntölomakkeen täyttämiseen menee vain joitakin minuutteja arvokasta aikaasi!

Palvelemme sinua ja kattoasi koko Lempäälän alueella, ja myös muu Pirkanmaa kuuluu toimialueeseemme. Sana vain, niin nelistämme avuksesi täyttä laukkaa esimerkiksi näille paikkakunnille Lempäälän tuntumassa: Pälkäne, Valkeakoski, Vesilahti, Tampere, Kangasala ja Pirkkala.

Kattavat kattotyöt katon korjauksesta katon huoltoon ja remonttiin Lempäälässä

Kokeneet kattoammattilaisemme korjaavat Lempäälässä kaikki katot huopa- ja palahuopakatoista tiilikattoihin sekä peltikattoihin. Jos katto vuotaa, kattoikkuna falskaa tai aluskate kaipaa paikkausta, löytyy meiltä kattava tietotaito ongelman korjaamiseksi. Kun katon korjaus ei enää riitä, remontoimme huopakattosi, tiilikattosi ja peltikattosi avaimet käteen -palvelulla. Uutta kattoremonttia voidaan lykätä laadukkailla kattohuolloillamme, joilla varmistat kattosi toimivuuden ja pitkäikäisyyden. Puhdistamme katon ja vesikourut, pudotamme lumet, poistamme jääpuikot ja tarjoamme muut katon huoltotyöt kattosi tarpeiden mukaan. Ota yhteyttä missä tahansa kattotyössä Lempäälän alueella!

Palahuopakattoremontti Lempäälä – kattokohtaisesti räätälöityä palvelua

Palahuopakattoremontti Lempäälä, räätälöidään meillä täysin yksilöllisesti alusta loppuun. Meiltä tilattu huopa- tai palahuopakattoremontti ei ole mikään muoviin pakattu mikropizza, vaan huolella suunniteltu ja rakkaudella toteutettu palvelukokonaisuus.

Kun otat meihin yhteyttä ja sanot taikasanat ”yksi palahuopakattoremontti Lempäälään”, lähetämme eksperttimme kiireen vilkkaa tutustumaan kohteeseesi ja analysoimaan vanhan katon kunnon. Käymme katon läpi räystäältä räystäälle, syynäten samalla myös kattotuotteet. Teemme kaikkemme saadaksemme varmuuden jopa välikaton tilanteesta ja mahdollisista kunnostustarpeista, jos kattosi väliin pääsee kurkistamaan esimerkiksi tarkastusluukun kautta tai sisätiloista käsin.

Ennen kuin huopa- tai palahuopakattoremontti Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi polkaistaan kunnolla käyntiin, perehdymme tietenkin huolella myös omiin toiveisiisi uuden katon suhteen. Kerro meille ujostelematta villeimmätkin visiosi esimerkiksi katon värin, varustelun ja muodon suhteen, sillä meille tyytyväisyytesi on ykkösprioriteetti. Teemme kaikkemme, jotta uusi kattosi vastaisi toiveitasi täydellisesti!

Jos annat luvan, voimme käväistä tutustumassa kohteeseesi myös poissa ollessasi. Tämä saattaa hieman jouduttaa kattoremontin suunnittelua ja hinta-arviota, sillä tarmokas tiimimme on liikekannalla aktiivisesti lähes päivittäin.

Huopakaton uusiminen Lempäälä, milloin se kannattaisi ottaa työn alle?

Huopakaton uusiminen Lempäälä, urakan ajoitus askarruttaa monia. Ehkä mietit itsekin, milloin talosi, mökkisi tai piharakennuksen huopakattoremontti kannattaisi ottaa työn alle?

Hyvä nyrkkisääntö on, että huopakaton uusiminen Lempäälässä olisi paras suorittaa viimeistään katon iän ylittäessä neljäkymmentä vuotta. Nykypäivän bitumikermit tai bitumikattolaatat ovat huomattavasti sitkeämpiä kuin lumppuhuovasta valmistetut edeltäjänsä, mutta silti neljäkymmentä vuotta on varsin kunnioitettava saavutus jopa modernille bitumikatolle.

Voi tosin olla, että huopakaton uusiminen Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi on tarpeen jo aiemminkin. Loppujen lopuksi katon kunto on se, joka määrää kattoremontin aiheellisuuden.

Esimerkiksi lukuisat vuodot ja vuotoriskit ilmiantavat kattoremontin tarpeen. Samoin kattohuopien halkeilu, sammaloituminen ja kupruilu kielivät siitä, että vesikatteen uusiminen olisi todennäköisesti paikallaan.

Tärkeintä on kuitenkin se, että et vitkuttele katon uusimisen kanssa liian pitkään. Mitä paremmassa kunnossa kattosi on, sen helpommin ja huokeampaan hintaan huopakaton uusiminen Lempäälässä sijaitsevassa kohteessasi onnistuu. Ota meihin yhteyttä heti, jos vähääkään epäilet kattosi kaipaavan saneerausta!

Palahuopakaton uusiminen Lempäälä, hintatiedot ja kotitalousvähennyksen määrä

Palahuopakaton uusiminen Lempäälä, ajoituksen ohella hinta on yleisimpiä kysymyksiä urakkaan liittyen. Ei olisi kerta ensimmäinen, kun meiltä kysytään omakotitalon, kesämökin, varaston, pihasaunan tai autotallin huopakattoremontin hintaa!

Mitä siis maksaa huopa- tai palahuopakaton uusiminen Lempäälässä? Paljonko pitää pistää pätäkkää esimerkiksi 50-neliöisen kesämökin huopakattoremonttiin tai 100-neliöisen omakotitalon huopakaton remontointiin?

Huopakattoremontin hinta on kiinni monista asioista. Katon neliömäärä on tietysti yksi olennaisimmista laskun loppusummaan vaikuttavista asioista, mutta lisäksi on huomioitava katon kunto, muoto ja varustelu. Täsmälliset hintatiedot selviävätkin vasta kattoremontin suunnitteluvaiheen myötä.

Tilatessasi huopa- tai palahuopakaton uusimisen Lempäälässä sijaitsevaan kohteeseesi meiltä, et kuitenkaan maksa uudesta katostasi liikaa. Vankkaan kokemukseemme nojaten voimme luvata, että meiltä ei budjetti lähde lapasesta tiukoissakaan tilanteissa!

Lisäksi työmme on kotitalousvähennyskelpoista kulua. Kotitalousvähennystä voit hyödyntää niin kotona kuin mökillä, ja kyseinen verovähennys saattaa poikia lopulta tuntuvaakin taloudellista etua.

Huopakaton remontointi vanhaa kattoa purkamatta – uhka vai mahdollisuus?

Vinkkasiko naapurin Lauri, että joskus huopakaton remontointi Lempäälässä voi onnistua myös vanhaa kattoa purkamatta? Lauri ei ollut ihan väärässä, sillä toisinaan on kyllä mahdollista asentaa uusi huopakatto vanhan päälle.

Käytännössä ratkaisu ei kuitenkaan välttämättä ole niin hyvä kuin miltä se ensi alkuun kuulostaa. Useimmiten huopakaton uusiminen Lempäälässä on parempi toteuttaa niin, että vanha katto puretaan aluksi pois uuden tieltä – tarvittaessa vaikka kauttamme saatavilla olevaa rahoitusta hyödyntäen. Muutoin vesikatteen alla olevien rakenteiden kuntoa ei välttämättä päästä varmistamaan ja näin uuden katon käyttöikä jää arvailujen varaan.

Esimerkiksi kosteusvaurioita ei aina pysty muuten diagnosoimaan varmuudella kuin purkamalla vanha katto kokonaan pois. Katon väliin jäävät kosteusvauriot ovat suorastaan katastrofaalinen juttu, sillä jossain vaiheessa ne pulpahtavat sieltä väkisinkin esiin ja katto joudutaan mahdollisesti remontoimaan uudelleen vuosikausia ennen sen odotettua ”viimeistä käyttöpäivää”.

Paras taktiikka kattosi uusimiseksi selviää kuitenkin vasta sitten, kun olemme nähneet katon omin silmin. Koska voisimme tulla käymään? Ota yhteyttä, niin katsotaan kalenterista hyvä aika!

Huom. olemme käytettävissäsi myös saarikohteissa Lempäälän seudulla.

Kattoremontit

Katon korjaukset

Kattohuolto

Kattotyöt